filologiab 10.06.10, 18:23 nie mozna bylo na 150 stronach tego zrobic, a nie tylko na 17? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filologiab Program Dni Miasta. Muzyka, teatr i wystawy 10.06.10, 18:24 nie mozna bylo tego zrobic na 150 stronach, a nie tylko na 17? Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Program Dni Miasta. Muzyka, teatr i wystawy 10.06.10, 21:16 Ale badziewiasty przekaz :( Ledwie się przedarłam przez te 17 stron, porażka. Czy twórcy tego pseudo artykułu słyszeli kiedyś o tabeli? Nic to jednak, chodzi wszak o to że jest to fantastyczny, napakowany atrakcjami program. Wybieram się na kilka z tych imprez. Niech mi ktoś powie że w Białymstoku nic sie nie dzieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Program Dni Miasta. Muzyka, teatr i wystawy 10.06.10, 22:57 Gratulacje dla osoby która ułożyła tak skrupulatny program Trzeba autentycznie nie lada zucha żeby dojść do czwartej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Program Dni Miasta. Muzyka, teatr i wystawy 10.06.10, 23:00 A nie można było tak od razu .... bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,35241,7999873,Dni_Bialegostoku_pelne_muzyki__teatru_i_wystaw.html Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.kosno11 Re: Program Dni Miasta. Muzyka, teatr i wystawy 12.06.10, 16:49 POrazka za 1 mln zł:( kulturę zamiast wypychać z martwego centrum i deptaka trzeba realizować w oparciu o np. pusty Białostocki Ośrodek Kultury przy Legionowej z niewykorzystywaną salą widowiskowo - koncertowo - kinową, korytarzami na wystawy, kawiarnią FAMA itp. itd. Białostocki Ośrodek Kultury powinien wystawić scenę przy Ratuszu i codziennie dawać możliwości koncertów lokalnych zespołów które chętnie pokażą się nawet za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Program Dni Miasta. Muzyka, teatr i wystawy 13.06.10, 14:16 Kosno czy tobie sie cokolwiek kiedyś podobało? Mam wrażenie, że ty żyjesz po to żeby negować. Odpowiedz Link Zgłoś