oszolom.z.radia.maryja 18.03.04, 15:30 Cieszycie sie? Mówiąc wasz krajan mam na myśli to iż urodził sie na terenie województwa Podlaskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodnik14 Re: Wasz krajan abpJ.Michalik został nowym Przewo 18.03.04, 15:35 oszolom.z.radia.maryja napisał: > Cieszycie sie? Mówiąc wasz krajan mam na myśli to iż urodził sie na terenie > województwa Podlaskiego Jestem bardziej dumny z Marianny Rokity, seksualnej rekordzistki świata. Też sie urodziła w Białymstoku Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Wasz krajan abpJ.Michalik został nowym Przewo 18.03.04, 16:14 Rokita? nie wiedziałem ze z Jasia Maryśki to taki jurny ogier...a zgrywa w sejmie konserwatystę..o jak na nie cierpię tych zakłamanych Platfusów z PO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alosza Re: nasza Kaja - tak Ale Maria "NIE" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 16:34 nasza Kaja - tak Ale Maria "NIE" Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: nasza Kaja - tak Ale Maria "NIE" 18.03.04, 16:44 a kto to taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanon 1234 Re: Michalik = twardy negocjator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 17:26 Przewodniczący ma opinię twardego czyli betonu. Kto bedzie robił za betoniarkę, może zdrowaśka Sobecka z LPR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otocotonasz Re: Wasz krajan abpJ.Michalik został nowym Przewo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 19:50 wpuść chłopa do biura to atrament wypije. Odpowiedz Link Zgłoś