Dodaj do ulubionych

Wasz krajan abpJ.Michalik został nowym Przewodn.EP

18.03.04, 15:30
Cieszycie sie? Mówiąc wasz krajan mam na myśli to iż urodził sie na terenie
województwa Podlaskiego
Obserwuj wątek
    • wodnik14 Re: Wasz krajan abpJ.Michalik został nowym Przewo 18.03.04, 15:35
      oszolom.z.radia.maryja napisał:

> Cieszycie sie? Mówiąc wasz krajan mam na myśli to iż urodził sie na terenie
      > województwa Podlaskiego

Jestem bardziej dumny z Marianny Rokity, seksualnej rekordzistki świata. Też
      sie urodziła w Białymstoku
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Wasz krajan abpJ.Michalik został nowym Przewo 18.03.04, 16:14
        Rokita? nie wiedziałem ze z Jasia Maryśki to taki jurny ogier...a zgrywa w
        sejmie konserwatystę..o jak na nie cierpię tych zakłamanych Platfusów z PO!
        • Gość: alosza Re: nasza Kaja - tak Ale Maria "NIE" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 16:34
          nasza Kaja - tak Ale Maria "NIE"
          • oszolom.z.radia.maryja Re: nasza Kaja - tak Ale Maria "NIE" 18.03.04, 16:44
            a kto to taki?
            • Gość: kanon 1234 Re: Michalik = twardy negocjator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 17:26
              Przewodniczący ma opinię twardego czyli betonu. Kto bedzie robił za
              betoniarkę, może zdrowaśka Sobecka z LPR?
    • Gość: otocotonasz Re: Wasz krajan abpJ.Michalik został nowym Przewo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 19:50
      wpuść chłopa do biura to atrament wypije.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka