Dodaj do ulubionych

C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt

IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 11:58
C.O.T. Technoprojekt złożył wniosek o upadłość. I nic w tym by nie było
dziwnego gdyby ci sami własciciele nie prowadzili drugiej firmy BPW
Technoprojekt. Upadajcy Technoprojekt jest podobno winien wielu białostockim
firmom około 5 mln PLN. Majatku też już podobno nie ma.Własciciel Pan
biznesmen K. taktycznie przebywa w szpitalu psychiatrycznym. Natomiast BPW
Technoprojekt ma się dobrze , własciciele jeżdżą super luksusowym autami (jak
nie sa w szpitalu) i mają w nosie wierzycieli z drugiego Technoprojektu. Czy
może ktoś coś wie bliżej?? Może to temt dla G.W. Jeżeli to spektakularne
oszustwo......
Obserwuj wątek
    • Gość: poszkodowany Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 12:04
      Potwierdzam. Mam tam utopioną kasę i nie mogę jej odzyskć. Sam jestem ciekawy
      co inni na ten temat. Może jakaś rada
    • Gość: handlowiec Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 13:07
      Witam Forumowiczów.
      Dobrze że ten temat pojawił się na forum. Prowadzę w Białymstoku oddział
      ogólnopolskiej firmy i jestem z tego tytułu wierzycielem Technoprojektu.
      Potwierdzam sytuację istnienia innej firmy o podobnej nazwie , natomiast nie
      znam jej kondycji finansowej. Właścicielami są chyba ci sami ludzie.

Zostałem jako handlowiec zwiedziony image firmy. Duza , pręzna grupa
      zaopatrująca grupę Zakładów Mięsnych Sokołowa Podlaskiego. Sposób składania
      zamówień i ich wielkość była dla naszego oddziału dosyć
      ciekawa pozycją. Podpisana umowa określała dosyć długi termin płatności.
      Niestety – ich terminowość pozostawiała wiele do życzenia. Ale tak to już jest
      na tym rynku ,że należy to przewidzieć i wkalkulować w koszty. Niestety – nie
      przewidziałem złej woli właścicieli. Jestem przekonany że upadłość była
      zaplanowana. Wszelkie kroki jakie Zarząd podjął zmierzają do tego aby nie
      ponieść za upadłość żadnej odpowiedzialnosci.
      Nie mam już wielkich szans na odzyskanie pieniędzy ale nie zamierzam odstapić
      od procesów cywilnych wytoczonych wobec właścicieli i Zarządu. Czy one coś
      dadzą – znając nasze niedoskonałe prawo – nie wiem.
      Ale zawsze należy wymienić tych którzy są złodziejami , z imienia i nazwiska –
      co zamierzam publicznie uczynić. Chyba że się mylę – i Zarząd i Dyrekcja
      Technoprojektu okaże się uczciwymi ludźmi – czego im i sobie życzę.

Jest taka dewiza : „ Zyj tak , aby ludzie po śmierci nie chcieli napluć na
      Twój grób”. To moja dedykacja dla zainteresowanych i przytoczonych. Dałem się
      oszukać „biznesmenom” w krótkich majtkach – jestem na siebie z tego powodu zły.

pozdrawiam
      • Gość: 1234 Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.osiedle.net.pl 07.04.04, 19:23
        Prawo przewiduje okoliczność złej woli, patrz art. 171 prawa upadłościowego.
        Wskazane jest więc jak najbardziej dochodzenie swoich roszczeń z majątku
        prywatnego, podobno pokaźnego, wiele na to wskazuje. Artykuł ten mówi,że
        wszelkie działania podjęte w kierunku zmniejszenia majątku spółki podjęte na 1
        rok przed zgłoszeniem upadłości są z mocy prawa nieważne. Podejrzewam ponadto,
        iż zgłoszenie upadłości nastąpiło długo po tym jak spółka straciła zdolność
        regulowania swoich zobowiązań, a to już jest karalne zaniechanie obowiązków
        zarządu. Tak więc głowa do góry i maaarsz do prawnika, wszystko można przecież
        zweryfikować w dokumentacji finansowo-księgowej firmy. Życzę powodzenia!
      • Gość: bez komentarza Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.grajewo.net 08.04.04, 21:23
        nie fair podawac takie spekulacje jak sie nie jest w temacie. zamiac prostowac
        plotki dadaje sie nowe
    • Gość: zdziwiony Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.petrotel.com.pl 25.03.04, 17:59
      ooooo!! A taki miał fajny samolot.
    • Gość: 222 Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.petrotel.com.pl 25.03.04, 19:15
      222
    • Gość: alfa Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.petrotel.com.pl 26.03.04, 06:02
      Moim zdaNIEM ZDECYDOWANY PRZEKRĘT
      • Gość: 111111 Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.osiedle.net.pl 06.04.04, 16:10
        Moi mili, bądźcie tak dobrzy i podajcie mi źródło tzn. nazwę gazety i datę
        ukazania się artykułu na temat "COT Technoprojekt upadłość czy przekręt..."
    • Gość: ktos Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 26.03.04, 13:24
      Byle do góry.
      www.technoprojekt.com.pl
      • Gość: plagiat www plagiat www IP: *.biaman.pl / *.biaman.pl 28.03.04, 23:00
        wlazłem na tę stronke
    • Gość: alfa Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.petrotel.com.pl 27.03.04, 08:46
      ?????
      • Gość: Wiktor Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 21:38
        I w tej firmie też są kanciarze?????
    • Gość: kuba Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.elpos.net 29.03.04, 22:09
      jest to potwarz i obelga TECHNOPROJEKTU wiem co piszę
    • Gość: xxx Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 30.03.04, 04:24
      jaga
    • Gość: pracownik Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 11:38
      jeśli do końca się nie wie jaki jest stan zdrowia Pana K. to proszę nie pisać
      głupot!!!! a szpital psychitryczny o ile jest nam wiadomo jest w Choroszczy i
      proszę sprawdzić czy jest tam na leczeniu i dopiero pisać !!!!! więcej na ten
      temat nie będę się rozwodzić.A komputer wszystkie plotki przyjmie bez
      sprawdzenia wiarygodności.Pozdrawiam
    • Gość: haha Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.dz.euro-net.pl 30.03.04, 14:14
      a może budyń?? bo jeśli wiesz cos a zaczynasz od "podobno" to znaczy ze nic nie
      wiesz wiec sie nie wypowiadaj wogóle.
      • Gość: Lolita Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 00:34
        masz rację oni wszyscy nie wiedzą co piszom. ja dobrze znam tych gości. Są ok.
        Jak mnie za usłógi zawsze dobrze i chojnie wynagradzali. I gotóweczka i
        prezenciki. jestem zadowolona.
        • Gość: kolanin Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 20:07
          moze i Ciebie wynagradzali ale to ze w Kole dali juz wypowiedzenia pracownikom
          to tez fakt i sprawdzony
    • Gość: haha Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.dz.euro-net.pl 30.03.04, 14:19
      a w G.W zeby przypadkiem twojego nekrologu nie zamiescili ,za wygadywanie
      bzdur.Pozdrawiam.
    • Gość: gość Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 01.04.04, 19:08
      • Gość: ktoś Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 13:11
        rany boskie dajcie spokój nie macie innych bardziej poważnych spraw na głowie
        tylko zajmowaniem się bzdurami,plotkami i zadawaniem pytań i odpowiedzi bardzo
        głupich idą święta i zajmijcie się malowaniem jajek a nie posaniem
        bzdetów.pozdrawiam ps*wesołych świąt
    • e-tron Re: a co z ich drużyną siatkarską? 07.04.04, 13:13
      moze ktoś wie z co ich drużyną siatkarską? też upadła?
      • Gość: gracz Re: a co z ich drużyną siatkarską? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 15:43
        ma się dobrze gra nadal.
        • Gość: gość 3 Re: a co z ich drużyną siatkarską? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 10:16
          właśnie w niedzielę wygrała i zdobyła puchar
          • e-tron Re: a co z ich drużyną siatkarską? 08.04.04, 21:41
            czyli ma się dobrze, tak jak właściciele
    • Gość: :( Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.grajewo.net 09.04.04, 20:33
      oj co wy wypisujecie to sie w glowie nie mieści
    • Gość: bez komentarza Re: C.O.T. Technoprojekt upadłość czy przekręt IP: *.grajewo.net 09.04.04, 20:34
      zamiast wyprostowac plotki tworzone sa nowe tasiemce nie dajace nic dobrego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka