pampulha-2005 15.03.05, 12:32 Kochani, prosze o porade - jak otworzyc wlasna mala knajpke (mam lokal o pow. 45 m). Czy ktos wie, gdzie moge znalezc inf. o przepisach unijnych w tej sprawie ?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawopijka Re: jak otworzyc wlasna knajpe w Warszawie 15.03.05, 13:52 Ha ha ha ha ha :))))))) tak sie usmialam :))) kochana popracuj troszke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waleriana Re: jak otworzyc wlasna knajpe w Warszawie IP: *.mediumphoto.com.pl 15.03.05, 14:44 a moze szuksz wspolniczki z pomyslami fajnymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: jak otworzyc wlasna knajpe w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 08:43 Obawiam sie, ze 45 metrow wystarczy Ci na zaplecze. I nas nic wiecej;-(( Ani Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: jak otworzyc wlasna knajpe w Warszawie 16.03.05, 20:42 Niepotrzebne ci przepisy unijne - wystarcza polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: jak otworzyc wlasna knajpe w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 00:25 Wierz mi, że nie wystarczy nawet na zaplecze... Odpowiedz Link Zgłoś
sulek33 Re: jak otworzyc wlasna knajpe w Warszawie 20.03.05, 02:45 nawiązując do tematu wypowiedzi: ZNAJDŹ KLUCZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja jak otworzyc wlasna knajpe w Warszawie - NO JAK??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.03.05, 01:12 Ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: jak otworzyc wlasna knajpe w Warszawie - NO J IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.05, 21:22 a co was wszystkich obchodzi na co wystarczy rzeczone 45m2? - przeciez autor postu nie prosi o rade w tej kwestii. Jesli nie mozecie sie wypowiedziec na temat to juz lepiej nic nie piszcie i powstrzymajcie sie od idiotcznych ironicznych komentarzy, bo niby czemu maja służyc? Odpowiedz Link Zgłoś