Dodaj do ulubionych

basen z maluszkiem

10.10.10, 21:16
Mam do Was pytanie. Czy któraś z Was na forum chodziła ze swoim maluszkiem na któryś z naszych białostockich basenów? Mój synek właśnie skończył 4 miesiące i chciałam z nim pochodzić na basen. Wiem, że kiedyś takie zajęcia były prowadzone na mleczaku, ale moja znajoma nie była z nich zadowolona (ani z pań które pokazywały ćwiczenia, ani z warunków jakie panowały na basenie) i ona mi bardzo odradza takie zajęcia. No, ale ona może być po prostu do tego zrażona. Może któraś z was ma miłe wspomnienia z takich zajęć, albo może faktycznie nigdzie w Białymstoku nie warto na nie chodzić? Z góry bardzo dziękuję za Wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • leneczkaz Re: basen z maluszkiem 11.10.10, 10:15
      www.kajtek.bialystok.pl/index.php
      Ja osobiście chodziłam/chodzę z młodym na Gołębiewski i mój młody jest zachwycony różnorodnością. Pływa swobodnie (w rękawkach), skacze do wody.. Na zwykłym basenie był znudzony po 30 min. Z Gołębiewskiego nie chce wychodzić po godzinie- 2 różne baseny (jeden z falami), brodzik, 'fontanny', 3x jacuzzy + grota solna. Pierwszy raz był na Gołębiewskim jak miał ok 5 m-cy.
      • justynaszol Re: basen z maluszkiem 11.10.10, 11:59
        jakie sa ceny basenu
        • ciszyma Re: basen z maluszkiem 15.11.10, 13:58
          Mam dwóch synów w wieku 5,5 l. 1,5 l. i jeden i drugi uczęszcza regularnie na basen. Starszy chodzi na mleczak odkąd skończył 8 miesięcy. W tej chwili na mleczaku nie ma możlwości posłania niemowląt, po prostu nie ma tam takich grup. Dlatego z młodszym pływam w "Kajtku" na Włókienniczej. Z mojego punktu widzenia warunki są lepsze na mleczaku. Woda w brodziku jest cieplejsza, jest więcej miejsca w przebieralni no i jest taniej - 120 zł za semestr - zajęcia raz w tygodniu. Natomiast w Kajtku jeśli chodzi o takie niemowlęta zajęcia mają charakter bardziej profesjonalny. Jest dużo różnych ćwiczeń, nauka nurkowania, fajne gadżety w wodzie. Na pewno drożej - kursy 2 miesięczne, raz w tygodniu ok. 220 zł, ale np jak dziecko opuści zajęcia, można je odrobić w inny dzień. Generalnie jestem zadowolona, że chłopaki mają radość, szaleją za wodą i uczą się!
          • ewaiwiki Re: basen z maluszkiem 13.01.11, 08:59
            Ja też polecam SP Kajtek :)
            Syn chodzi na Włókienniczą na grupę niemowlaków, córka na grupę przedszkolaków na Mazowiecką. Zajęcia prowadzone bardzo profesjonalnie i w miłej atmosferze, dzieci chodzą bardzo chętnie.
            Na koniec każdego kursu miła pamiątka w postaci zdjęcia pod wodą
            [URL=http://fmix.pl/zdjecie/2379009/kacperek-nurek][IMG]http://i1.fmix.pl/fmi348/5c2148580022a4c14d2eaf0f/zdjecie.jpg[/IMG][/URL]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka