tomasz_lippoman 12.10.10, 20:13 cieszy, że Adam Michnik, kojazony z laicką lewicą porywa studentów na tradycyjnie prawicowym Podlasiu. Panata rei Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pabloz4 Re: Adam Michnik porwał suwalskich studentów 12.10.10, 21:22 nie wiem co za baran to pisal ale jeżeli się nie myle to tak jak suwalszczyzna to nie podlasie to i michnik porwał tych ludzi jak i doda swoimi występami pewnie krzyczeli za nim Szechter,Szechter a akademicka społecznośc przeczytała mu wiersz Herberta ? Proponuje pomysłodawcom tej wtopy zaproszenie za rok brata adama Stefana z prelekcją : metody przesłuchań kiedyś i dziś - na pewno ktoś z białostockiego juniwerku obejmie to patronatem ( skrót UB) Odpowiedz Link Zgłoś
barakudaa Re: Adam Michnik porwał suwalskich studentów 12.10.10, 21:57 Mimo ,że Ozjasz Szechter nie chajtnął się z mamuśką Michnika to mógł chociaz dac synkowi swe żydowskie nazwisko... Odpowiedz Link Zgłoś
all.correct Pocałujmy się i zaśpiewajmy wbrew konowaniom !!!! 15.10.10, 07:32 Dziś tylko Radia Maryja mogę słuchać i oglądam tylko telewizję Trwam. Bo tylko ojcu Rydzykowi mogę ufać, po Janie Pawle tylko on pozostał nam. Radio Maryja póki my żyjemy nie zginie nigdy, choć ma złego wroga. Z ojcem Rydzykiem, rodziną staniemy, za jego dziełem stoi Matka Boga. Cza cza cza !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
osemek Re: Pocałujmy się i zaśpiewajmy wbrew konowaniom 15.10.10, 07:33 all.correct napisała: > Dziś tylko Radia Maryja mogę słuchać > > i oglądam tylko telewizję Trwam. > > Bo tylko ojcu Rydzykowi mogę ufać, > > po Janie Pawle tylko on pozostał nam. > > Cza cza cza !!!! Ole ole ja pie... Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_virgiliusz Re: Knowania kononowiczowego Konowala 15.10.10, 19:45 Ten pana-michnikowy watek niczym pilka ping-pongowa, jak widze, obija sie o dwie przeciwlegle sciany. Jedna, to swiat niby jakiegos tam postepu gdzie Pan Michnik moze pochwalic sie calkiem sporym sukcesem jako ogorzaly w bojach - kapitalista. Druga, to jak widze po zartach i "zarcikach" na temat Ojca Rydzyka to swiat polskiego nacjonalizmu, ktory ponoc zagraza bytowi miedzynarodowych kapitalistow. Wnioskujac po ilosci pluniec i inwektyw w strone Ojco-Rydzykowych idei Polskosci, ze kapitalisci pokroju Pana Michnika bardzo sie obawiaja tamtych idei... Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Knowania kononowiczowego Konowala 15.10.10, 20:56 Przeanalizowales ilosc pluniec na ojca prowadzacego a nie zrobiles tego samego co do Michnika? Powazne niedopatrzenie. A moze celowa i tendencyjna prowokacja trolla? Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 11:17 w strone Ojco-Rydzykowych idei Polskosci, ze kapitalisci pokroju Pana Michnika bardzo sie obawiaja tamtych idei... -------------- wypraszam sobie, by ksenofobiczne i rasistowskie wypowiedzi pana rydzyka w jakikolwiek sposób kojarzyć z ideą Polskości. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 21:22 Czy masz na myśli te wypowiedzi, o których mówiła ci sąsiadka? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Adam Michnik porwał suwalskich studentów 15.10.10, 20:57 A to ci kidnaper na stare lata się zrobił buehahahahahahaha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Adam Michnik porwał suwalskich studentów 15.10.10, 22:21 Trzeba te Suwałki prześwietlić, koniecznie! Geremek patronem, Michnik porywa studentów i gromadzi starszych Suwalczan (!) mało tego jeszcze pomnik Korczaka miasto zasponsorowało. Oj, oj, oj! Odpowiedz Link Zgłoś
barakudaa Re: Adam Michnik porwał suwalskich studentów 15.10.10, 22:26 raczej:aj waj aj waj aj waj.... Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Adam Michnik porwał suwalskich studentów 15.10.10, 22:31 No właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_virgiliusz Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 01:00 Strasznie duzo trab jerychonskich pojawilo sie ostatnimi czasy na bialostockim forum. Traby jerychonskie nie tyle wieszczace koniec swiata co upodlajaco-dupolizace wlasciciela tego wlasnie forum Pana Michnika. Mozna i tak. Skoro juz Jego Wysokosc Wlasciciel Tegoz Forum zechcial laskawie odwiedzic polnocno-wschodnie zadupie Polski, to cala zgraja (a tu na przekor wszystkim smieszkom nie napisze "ze drapala sie za yaya", lecz napisze, ize sypie dookola sloweczkami-rozyczkami a to "ci-ci" a to "pi-ci", tak, by zrobic nastroj "blagonadioznawa" uwielbienia dla "wielkiego czlowieka", czyli "czynownika", czyli pomazanca bogow. A skad ja taki madry, ze tak latwo odkrywam karty? A to sie przyznam, uwielbiam wielkich rosyjskich pisarzy XIX-go wieku jak chocby dzis i tutaj - Czechowa. Jego ostra perspektywa powszechnego lizusostwa w stosunku do carskich pomazancow co to byli na tyle dobrzy by oderwac dupsko od miekkiego fotela w palacu petersburskim a zato dzielac sie dobrym slowem od cara-slonca ze zwyklym ludem. Ludem zyjacym wtedy powietrzem samym. Czy kogos dziwi, ze ten lud klanial sie w pas tak nisko, ze na Zachodzie Europy uwazano to za pelzanie? Czy Pan Michnik, dzisiaj, jest pomazancem bogow? Wszystko wskazuje na to, ze jest. Kapitalista czystej wody. I jak wszystkie inne tuzy z Wall Street, on tez przechodzil przez okres burzy i naporu; iscie wertherowskie "Drang und Sturm" i, a jakze, tonal spektakularnie z fajerwerkami. Przeszedl swoj finansowy czysciec w kolorach celujacych tak jak przeszedl swoj czysciec nie zgadzajac sie z partia swego taty - Uzzi Schechtera. Jako niegdysiejszy publicysta specjalizujacy sie w marxizmie wie dobrze, iz jego swiatopogladowy guru p. Marx oglosil byl dogmat, iz "byt okresla swiadomosc". I ja tam nie watpie, iz dzisiejszy, nowy byt (nie mylic z odbytem), Pana Michnika - milionera, okresla takze jego nowa swiadomosc. Jaka? Ano, razem z innymi obserwuje kogo z kolei bierze na celownik... Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 07:49 ojciec_virgiliusz napisał: > Strasznie duzo trab jerychonskich pojawilo sie ostatnimi czasy na bialostockim > forum. Nader to ciekawe gdyz mowisz ... o sobie. Wczesniej takiego trolla tu nie bylo. O tym ześ trąba i troll swiadczy reszta belkotu z wpisu powyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 11:14 Ciekawe, co ma ten Michnik na takich jak kolega nadgóral czy inna barakuda, że go się tak boją. Odpowiedz Link Zgłoś
niewzruszonyporuszyciel Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 14:06 Ale nam ziutek vaginiusz podupadl na zdrowiu psychicznym.Cos niesamowitego! Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Adam Michnik porwał suwalskich studentów 16.10.10, 17:00 cieszy , ze w bialymstoku nikogo nie porwal.... :) c'set la vie.. en.wikipedia.org/wiki/C'est_la_vie.. tomasz_lippoman napisał: > cieszy, że Adam Michnik, kojazony z laicką lewicą porywa studentów na tradycyjn > ie prawicowym Podlasiu. > Panata rei Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_virgiliusz Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 18:08 Zkonwialy "stach" z tego forum nie wiedziec czemu (czy wiedziec?), zrobil sie ostatnio jakims wyjatkowym panem Zasrywkiewiczem. Placa mu za to? Co kwestia badz generalnej natury swiatopogladowej badz politycznej i jezeli wtedy, ktos pozwoli sobie na komentarz samodzielny, rozniacy sie od linii (jeszcze nienazwanej) partii gloszacej poglady glownego udzialowca Agory p. Michnika, to rozni tacy Zasrywkiewicze i Podsrywkiewicze wystawiaja swoje blade piersi by bronic swego mistrza. Szefa, ktory zamiast zajac sie mnozeniem fortuny uwzial sie by zdobyc takze panowanie nad mozgami i dusza Polakow, ich wyborami politycznymi. I oto hen gdzies poza zakolami Narwi nad piekna (niegdys) Bialka, "stach konwa" trzaska z bicza na mnie, ze osmielilem sie wspomniec, ze istnieja autentyczni Polacy, bardzo racjonalni, ktorych mierzi ta codzienna nagonka w gazetach Agory i zwiazanych z nia stacjach TV, na tradycje narodowe, na kosciol, na ludzi o niezaleznych pogladach. Ze jak wogole smiem isc pod prad "michnikowego postepu" rozdziera szaty (pod)bialostocki "Konwa". Upomina mnie, ze nie zyczy sobie bym nawet wspomnial nazwiska Ojca Rydzyka. Z jakiej on Jaczejki spadl? Pomylily mu sie okresy historyczne z powodu jego wejscia w okres meski? A ja gwizdze na "konwowe" pokrzykiwania i albo mowie co mysle albo mnie niema. Mierzi mnie obluda. Chceta ? - To taplajta sie sami w tej obludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 18:24 przeciez , ty nie myslisz,wiec nie wazne , co powiesz..!!! :) inaczej , czy tu jestes, czy nie , to nie ma znaczenia... :) ojciec_virgiliusz napisał: (..) > albo mowie co mysle albo mnie niema. Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 19:25 Przeca ziutek vel ultraduren to ... traba jerychonska. Sam sie tak okreslil. "Strasznie duzo trab jerychonskich pojawilo sie ostatnimi czasy na bialostockim forum. " forum.gazeta.pl/forum/w,52,117488146,117618337,Re_Knowania_kononowiczowego_Konowala.html Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 21:19 Mylisz się Bogo2. Od tego, czy Idzik pojawia się na forum, zależy aktywność całej drużyny michnikowskich rycerzy. Tobie, jak widać, też nie można zarzucić, że Idzika traktujesz jak powietrze i chyba sam nie wierzysz, w to co piszesz, bo inaczej nie zwracałbyś uwagi na jego posty. Idzik ma w sobie coś, co u dzikich wzbudza niskie instynkty :) Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 21:33 Tak, Idzik ma to coś :) Wzbudza we mnie dziką chęć protestu - jak ktoś owija w muzy i inne farmazony jakis prostacki przekaz to tak reaguję. Dziko - czyli zdrowo, tak instynktownie i prawdziwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 21:35 Na Shivę772 też działa? Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 22:25 Jesli robisz liste na kogo dziala glupota, chamstwo i prostactwo ziutka to ... i mnie dopisz do tej listy. Odpowiedz Link Zgłoś