Dodaj do ulubionych

Adam Michnik porwał suwalskich studentów

12.10.10, 20:13
cieszy, że Adam Michnik, kojazony z laicką lewicą porywa studentów na tradycyjnie prawicowym Podlasiu.
Panata rei
Obserwuj wątek
    • pabloz4 Re: Adam Michnik porwał suwalskich studentów 12.10.10, 21:22
      nie wiem co za baran to pisal ale jeżeli się nie myle to tak jak suwalszczyzna to nie podlasie to i michnik porwał tych ludzi jak i doda swoimi występami

pewnie krzyczeli za nim Szechter,Szechter a akademicka społecznośc przeczytała mu wiersz Herberta ?

Proponuje pomysłodawcom tej wtopy zaproszenie za rok brata adama Stefana z prelekcją : metody przesłuchań kiedyś i dziś - na pewno ktoś z białostockiego juniwerku obejmie to patronatem ( skrót UB)
      • barakudaa Re: Adam Michnik porwał suwalskich studentów 12.10.10, 21:57
        Mimo ,że Ozjasz Szechter nie chajtnął się z mamuśką Michnika to mógł chociaz dac synkowi swe żydowskie nazwisko...
        • all.correct Pocałujmy się i zaśpiewajmy wbrew konowaniom !!!! 15.10.10, 07:32
          Dziś tylko Radia Maryja mogę słuchać

i oglądam tylko telewizję Trwam.

Bo tylko ojcu Rydzykowi mogę ufać,

po Janie Pawle tylko on pozostał nam.

Radio Maryja póki my żyjemy

nie zginie nigdy, choć ma złego wroga.

Z ojcem Rydzykiem, rodziną staniemy,

za jego dziełem stoi Matka Boga.

Cza cza cza !!!!
          • osemek Re: Pocałujmy się i zaśpiewajmy wbrew konowaniom 15.10.10, 07:33
            all.correct napisała:

> Dziś tylko Radia Maryja mogę słuchać
            >
            > i oglądam tylko telewizję Trwam.
            >
            > Bo tylko ojcu Rydzykowi mogę ufać,
            >
            > po Janie Pawle tylko on pozostał nam.
            >

> Cza cza cza !!!!

Ole ole ja pie...
            • ojciec_virgiliusz Re: Knowania kononowiczowego Konowala 15.10.10, 19:45
              Ten pana-michnikowy watek niczym pilka ping-pongowa, jak widze, obija sie o dwie przeciwlegle sciany.
              Jedna, to swiat niby jakiegos tam postepu gdzie Pan Michnik moze pochwalic sie calkiem sporym sukcesem jako ogorzaly w bojach - kapitalista.
              Druga, to jak widze po zartach i "zarcikach" na temat Ojca Rydzyka to swiat polskiego nacjonalizmu, ktory ponoc zagraza bytowi miedzynarodowych kapitalistow.
              Wnioskujac po ilosci pluniec i inwektyw w strone Ojco-Rydzykowych idei Polskosci, ze kapitalisci pokroju Pana Michnika bardzo sie obawiaja tamtych idei...
              • wwredny Re: Knowania kononowiczowego Konowala 15.10.10, 20:56
                Przeanalizowales ilosc pluniec na ojca prowadzacego a nie zrobiles tego samego co do Michnika? Powazne niedopatrzenie. A moze celowa i tendencyjna prowokacja trolla?
              • stach.konwa Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 11:17
                w strone Ojco-Rydzykowych idei Polskosci, ze kapitalisci pokroju Pana Michnika bardzo sie obawiaja tamtych idei...
                --------------
                wypraszam sobie, by ksenofobiczne i rasistowskie wypowiedzi pana rydzyka w jakikolwiek sposób kojarzyć z ideą Polskości.
                • azp11 Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 21:22
                  Czy masz na myśli te wypowiedzi, o których mówiła ci sąsiadka?
    • morfeusz_1 Re: Adam Michnik porwał suwalskich studentów 15.10.10, 20:57

A to ci kidnaper na stare lata się zrobił buehahahahahahaha ;)
      • shiva772 Re: Adam Michnik porwał suwalskich studentów 15.10.10, 22:21
        Trzeba te Suwałki prześwietlić, koniecznie! Geremek patronem, Michnik porywa studentów i gromadzi starszych Suwalczan (!) mało tego jeszcze pomnik Korczaka miasto zasponsorowało. Oj, oj, oj!
        • barakudaa Re: Adam Michnik porwał suwalskich studentów 15.10.10, 22:26
          raczej:aj waj aj waj aj waj....
          • shiva772 Re: Adam Michnik porwał suwalskich studentów 15.10.10, 22:31
            No właśnie.
            • ojciec_virgiliusz Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 01:00
              Strasznie duzo trab jerychonskich pojawilo sie ostatnimi czasy na bialostockim forum.
              Traby jerychonskie nie tyle wieszczace koniec swiata co upodlajaco-dupolizace wlasciciela tego wlasnie forum Pana Michnika.
              Mozna i tak.
              Skoro juz Jego Wysokosc Wlasciciel Tegoz Forum zechcial laskawie odwiedzic polnocno-wschodnie zadupie Polski, to cala zgraja (a tu na przekor wszystkim smieszkom nie napisze "ze drapala sie za yaya", lecz napisze, ize sypie dookola sloweczkami-rozyczkami a to "ci-ci" a to "pi-ci", tak, by zrobic nastroj "blagonadioznawa" uwielbienia dla "wielkiego czlowieka", czyli "czynownika", czyli pomazanca bogow.
              A skad ja taki madry, ze tak latwo odkrywam karty?
              A to sie przyznam, uwielbiam wielkich rosyjskich pisarzy XIX-go wieku jak chocby dzis i tutaj - Czechowa. Jego ostra perspektywa powszechnego lizusostwa w stosunku do carskich pomazancow co to byli na tyle dobrzy by oderwac dupsko od miekkiego fotela w palacu petersburskim a zato dzielac sie dobrym slowem od cara-slonca ze zwyklym ludem.
              Ludem zyjacym wtedy powietrzem samym.
              Czy kogos dziwi, ze ten lud klanial sie w pas tak nisko, ze na Zachodzie Europy uwazano to za pelzanie?
              Czy Pan Michnik, dzisiaj, jest pomazancem bogow?
              Wszystko wskazuje na to, ze jest.
              Kapitalista czystej wody. I jak wszystkie inne tuzy z Wall Street, on tez przechodzil przez okres burzy i naporu; iscie wertherowskie "Drang und Sturm" i, a jakze, tonal spektakularnie z fajerwerkami.
              Przeszedl swoj finansowy czysciec w kolorach celujacych tak jak przeszedl swoj czysciec nie zgadzajac sie z partia swego taty - Uzzi Schechtera.
              Jako niegdysiejszy publicysta specjalizujacy sie w marxizmie wie dobrze, iz jego swiatopogladowy guru p. Marx oglosil byl dogmat, iz "byt okresla swiadomosc".
              I ja tam nie watpie, iz dzisiejszy, nowy byt (nie mylic z odbytem), Pana Michnika - milionera, okresla takze jego nowa swiadomosc.
              Jaka?
              Ano, razem z innymi obserwuje kogo z kolei bierze na celownik...
              • wwredny Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 07:49
                ojciec_virgiliusz napisał:
                > Strasznie duzo trab jerychonskich pojawilo sie ostatnimi czasy na bialostockim
                > forum.
                Nader to ciekawe gdyz mowisz ... o sobie. Wczesniej takiego trolla tu nie bylo.

O tym ześ trąba i troll swiadczy reszta belkotu z wpisu powyzej.
                • stach.konwa Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 11:14
                  Ciekawe, co ma ten Michnik na takich jak kolega nadgóral czy inna barakuda, że go się tak boją.
                  • niewzruszonyporuszyciel Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 14:06
                    Ale nam ziutek vaginiusz podupadl na zdrowiu psychicznym.Cos niesamowitego!
    • bogo2 Re: Adam Michnik porwał suwalskich studentów 16.10.10, 17:00
      cieszy , ze w bialymstoku nikogo nie porwal.... :)
      c'set la vie..
      en.wikipedia.org/wiki/C'est_la_vie..
      tomasz_lippoman napisał:

> cieszy, że Adam Michnik, kojazony z laicką lewicą porywa studentów na tradycyjn
      > ie prawicowym Podlasiu.
      > Panata rei
      • ojciec_virgiliusz Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 18:08
        Zkonwialy "stach" z tego forum nie wiedziec czemu (czy wiedziec?), zrobil sie ostatnio jakims wyjatkowym panem Zasrywkiewiczem.
        Placa mu za to?
        Co kwestia badz generalnej natury swiatopogladowej badz politycznej i jezeli wtedy, ktos pozwoli sobie na komentarz samodzielny, rozniacy sie od linii (jeszcze nienazwanej) partii gloszacej poglady glownego udzialowca Agory p. Michnika, to rozni tacy Zasrywkiewicze i Podsrywkiewicze wystawiaja swoje blade piersi by bronic swego mistrza.
        Szefa, ktory zamiast zajac sie mnozeniem fortuny uwzial sie by zdobyc takze panowanie nad mozgami i dusza Polakow, ich wyborami politycznymi.
        I oto hen gdzies poza zakolami Narwi nad piekna (niegdys) Bialka, "stach konwa" trzaska z bicza na mnie, ze osmielilem sie wspomniec, ze istnieja autentyczni Polacy, bardzo racjonalni, ktorych mierzi ta codzienna nagonka w gazetach Agory i zwiazanych z nia stacjach TV, na tradycje narodowe, na kosciol, na ludzi o niezaleznych pogladach.
        Ze jak wogole smiem isc pod prad "michnikowego postepu" rozdziera szaty (pod)bialostocki "Konwa". Upomina mnie, ze nie zyczy sobie bym nawet wspomnial nazwiska Ojca Rydzyka.
        Z jakiej on Jaczejki spadl? Pomylily mu sie okresy historyczne z powodu jego wejscia w okres meski?
        A ja gwizdze na "konwowe" pokrzykiwania i albo mowie co mysle albo mnie niema.
        Mierzi mnie obluda. Chceta ? - To taplajta sie sami w tej obludzie.
        • bogo2 Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 18:24
          przeciez , ty nie myslisz,wiec nie wazne , co powiesz..!!! :)
          inaczej , czy tu jestes, czy nie , to nie ma znaczenia... :)

ojciec_virgiliusz napisał: (..)
          > albo mowie co mysle albo mnie niema.
          • wwredny Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 19:25
            Przeca ziutek vel ultraduren to ... traba jerychonska. Sam sie tak okreslil.

"Strasznie duzo trab jerychonskich pojawilo sie ostatnimi czasy na bialostockim forum. "
            forum.gazeta.pl/forum/w,52,117488146,117618337,Re_Knowania_kononowiczowego_Konowala.html
          • azp11 Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 21:19
            Mylisz się Bogo2. Od tego, czy Idzik pojawia się na forum, zależy aktywność całej drużyny michnikowskich rycerzy. Tobie, jak widać, też nie można zarzucić, że Idzika traktujesz jak powietrze i chyba sam nie wierzysz, w to co piszesz, bo inaczej nie zwracałbyś uwagi na jego posty.
            Idzik ma w sobie coś, co u dzikich wzbudza niskie instynkty :)
            • shiva772 Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 21:33
              Tak, Idzik ma to coś :) Wzbudza we mnie dziką chęć protestu - jak ktoś owija w muzy i inne farmazony jakis prostacki przekaz to tak reaguję. Dziko - czyli zdrowo, tak instynktownie i prawdziwie :)
              • azp11 Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 21:35
                Na Shivę772 też działa?
                • wwredny Re: Knowania kononowiczowego Konowala 16.10.10, 22:25
                  Jesli robisz liste na kogo dziala glupota, chamstwo i prostactwo ziutka to ... i mnie dopisz do tej listy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka