Dodaj do ulubionych

Multimedialna kampania prezydenta

23.10.10, 21:21
Taka moda w tym roku panuje, że pierniki, które nie wiedzą jak włączyć komputer, zaczynają się chwalić swoja znajomością zagadnień informatycznych. Zaczęło się od Kochana, teraz Truskolaski. Darmowym dostępem do internetu nie powinien aż tak głośno się chwalić, właściwie powinien wytłumaczyć się z tego, że jest on nadal tak marnie rozpowszechniony. Gdyby pochwalił się tym 5 lat temu, to być może słychać by było pomruk zachwytu. Kolejny sukces-betonowa pustynia zwana szumnie Placem Miejskim. Za zbudowanie takiego potwora w centrum miasta należy się prokurator a nie samochwalstwo.
Obserwuj wątek
    • dzika_monika Re: Multimedialna kampania prezydenta 23.10.10, 22:32
      Panie Prezydencie, skasuj Pan ten spot - nie na pana poziomie, takie bezpłciowe flaki , wszyscy stoją lub siedzą zero dynamizmu, bardziej szkodzi - pokazuje że nie jest Pan w stanie zdania do kamery powiedzieć (końcówka to pokazuje). A narada za biurkiem z kolesiami chwały nie dodaje - a ja i tak na Pana zagłosuje bo nie potrafi Pan zrobić fajnej reklamy 9 niby ma być do młodych a stylistyka jak dla 70 cio latków) ale miasto za pana władania się zmienia i to się liczy.
      • alzb Re: Multimedialna kampania prezydenta 24.10.10, 10:52
        No cóz, glosujem na Truskoalskiego, bo.. nie mamy wyboru. Zaliję tylko,że jest kandydatem PO. To co wyczyniają lokalni działacze tej partii to woła o pomstę do nieba!
        nasze podlaskie cuda chyba wszyscy znają( zatrudnianie kolesi w urzedzie, ba, tworzenie im fikcyjnych miejsc pracy,przetargi ustawiane pod firmy dzialaczy itd). A oto cud podkarepacki.
        rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34975,8546966,Kiczek_opuszcza_PiS_i_idzie_do_PO.html
        Ha ha, pamietacie Tuska któren mówil coby nie popierac prezydenta Sopotu, bo ma zarzuty? Pamietacie Bila którego wywalili bo mial zarzuty(to ze nieprawdziwe, to betka)?
        Zaklamania tych ludzi przerasta juz wszelkie pojecie. Cala nadzieja w Palikocie chyba...
        • stwojtek77 Re: Multimedialna kampania prezydenta 24.10.10, 13:53
          racja ! głosujemy na Tadzia bo nie ma innej opcji poważnej, a to co robi lokalna PO to szok i dziwi mnie że Truskolaski z nimi trzyma tak mocno, a co do promocji to się zgadza bylejakość wyłazi z każdego konta, filmik zdradza brak pomysłów i polotu, billboardy z kiepskimi grafikami + portret dolepiony bez perspektywy to dobre dla wójta gminy z budżetem 1000 zł. Bardziej szkodzą niż pomagają.
      • velobit Truskalaski zadłużył miasto 24.10.10, 23:53
        Już jest ponad 1000 zl na mieszkańca. Łatwo robić pokazówkę za pożyczki i pieniądze unijne. Długi trzeba będzie kiedyś spłacić. Prezydent nie szanuje naszej kasy. Miliony na splagiatowane logo i banery reklamujące Białystok w Białymstoku. Czy tych 150 dodatkowych pracowników urzędu miejskiego. Jest ich już 1000! Wyburzanie i budowanie od nowa budynku przy Branickiego dla tych urzędników. A gdzie technologie internetowe w urzędzie? Przelewy robię z domowego komputera. A spróbujcie coś załatwić przez Internet w urzędzie. Wysłałem maila o przesłanie formularza wniosku. Nie dostałem odopowiedzi. Sorry to nie jest urząd w 21 wieku. Truskolaski to człowiek starej daty. Ja postawię na kogoś młodszego, albo zostanę w domu
        • osemek Re: Truskalaski zadłużył miasto 25.10.10, 08:15
          Młodszego? A możesz wskazać konkretnie? Bo jeśli masz na myśli Piontkowskiego, to to jest niezły żart. Piontkowski może i bowiem jest młodszy, ale będzie bezwolną marionetką Jurgiela. A co umie Jurgiel już się białostoczanie przekonali.
          • velobit Re: Truskalaski zadłużył miasto 25.10.10, 10:16
            Nie wiem czy lista kandydyatów jest już zamknięta. Akurat warto rozważyć Piontkowskiego. Myśli bardziej nowocześnie. Pokazał to jako marszałek województwa. Nawet niechętna PiSowi Gazeta wypowiadała się o nim pozytywnie.
            • stwojtek77 Re: Truskalaski zadłużył miasto 25.10.10, 11:36
              pogięło Cię ? Pionkowski? bo co bo młodszy? czy że dobrze zorganizowany kochanka na liście nr 1. do rady? Polityk nieudolnik , nauczyciel historii ot mi figura. A GW promuje go bo liczy że zajmie miejsce Jurgiela i PiS się rozsypie. Chodzą słuch że przy dobrym wyniku Pionkowskiego zostanie szefem na Podlasie a Jurgiel pójdzie w odstawkę .
              • velobit Re: Truskalaski zadłużył miasto 25.10.10, 13:04
                Premier Tusk i prezydent Komorowski to magistrowie historii. Komorowski pracował w Niższym Seminarium Duchownym. Marszałek województwa Dworzański to nauczyciel WF-u. U polityka liczy się inteligencja i otwartość umysłu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka