Dodaj do ulubionych

Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze, ...

IP: *.chomiczowka.waw.pl 09.04.04, 00:08
ktos sie nie bal i zajeb.. z ucha ale my doskonale wiemy kto to byl nie
prawda panie Wajszcuk ??? ale frajerstwo od dawna bylo wpisane w twoja jape
pamietaj k...a my nie zapominamy wiem ze dzwoniles do warszawy w tej sprawie
i h.. ci w d... j..... k......
Obserwuj wątek
    • Gość: podlaski kibic wnuk - fałszywy strażnik moralności IP: *.ld.euro-net.pl 09.04.04, 00:13
      Panie wnuczku, takiego gnoja jak pan to świat jeszcze nie widział. Sam pan
      jesteś ohydny, jak paparazzi z taniego brukowca i lecisz pan na sensacje jak
      mucha do gówna. Gdzie pan był jak inne drużyny załatwiały sobie lewych
      zawodników? Tylko, że były to dużyny hołubione przez srodowisko i media, i na
      ich temat nigdy bys sie pan takimi słowami nie wyrażał.
      • Gość: BYLY ZAWODNIK Re: wnuk - fałszywy strażnik moralności IP: *.bsk.vectranet.pl / 195.85.229.* 10.04.04, 21:18
        Trener Witold Kaczmarek to spoko koles czasami wkurza za mocnym wyciskiem na
        treningu :] ale gdyby nie on nie doszedlbym bym tam gdzie doszedlem i nie
        bylbym tam gdzie bylem! Pamietam jak z wzruszenia plakal po meczach jak
        przechodzilismy dalej do nasteonych zawodow. Wyuczyl nas wszystki
        zajebiscie !!! Ale jak powiadal TRZEBA MOCNO CHCIEC! co prawda glupio zrobil z
        rozbijaniem druzyny i mam mu to za zle ale robil to w dobrych zamiarach dla
        innych ... bo teraz oni osiagnal napewno cos dobrego w swoim zyciu!! i wierze
        ze dojdzie po raz kolejny do 2 ligi i nie popelni tego samego bledu !!! Nie da
        za wygrana !! Poprostu zrobil tak jak i inni to robia !!! Chcialbym aby zwolal
        wszystkich graczy ktorzy grali w MUKS-15 i zrobil to co mial danwo zrobic !!!!
        Stworzyc naprawde dobra Druzyne ( ktora juz byla ale niestey ) !!!!!
        Przynajmniej ja bym tak zrobil i wtedy bylyby komentarze inne !! i bysmy byli
        znani w polsce z innej strony !!
        • Gość: JeKsOn !!!!! Re: wnuk - fałszywy strażnik moralności IP: *.csk.pl 22.04.04, 13:56
          witam
          Żebyscie naprawde WRUCILI do M.U.K.S-u to by była drużyna marzeN !!! mam
          nadzieje ze tak naprawde bedzie ,jak by tak było to zajebiscie wszycho bysmy
          WYGRYWALI....
          ------------------------NaRqa------------------------------------
          ------------------------------PoZdRaWiAm------------------------------
      • Gość: BYLY ZAWODNIK Re: wnuk - fałszywy strażnik moralności IP: *.bsk.vectranet.pl / 195.85.229.* 10.04.04, 21:21
        Jeszcze jedno !! Trenerze chcialbym aby to Pan Czytal !! ( lecz watpie w to )
        Gdyby Trener sciagnal wszystkich graczy tych co byli To moge sie zalozyc ze
        wszyscy i ja z Bialegostoku Wrociliby do klubu z usmiechem na twarzy ! bo ja
        odeszlem tylko z tego powodu a wszystko bylo OK nie interesuje mnie sponsor
        PONIEWAZ MOZNA WYGRYWAC I BYC SLAWNYM BEZ NIEGO !!!!!!
    • Gość: narciarz z Austrii Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.ld.euro-net.pl 09.04.04, 00:18
      Patrz donosicielu, żeby ci te kradzione w Austrii narty przez d .. ę gardłem
      nie wyszły.
      • Gość: xxx Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.osiedle.net.pl 10.04.04, 01:12
        no i co arturze chepy jesteś ładną niespodziankę dałeś MUKS 15 na Wielkanoc.
        jestes naprawdę prawdziwym króliczkiem. kochamy cię bardzo mocno
        • Gość: BYLY ZAWODNIK Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.bsk.vectranet.pl / 195.85.229.* 10.04.04, 22:14
          Trenerze JESZCZE JEDNO !! chcialem PODZIEKOWAC za to ze bede mial co opowiadac
          swoim WNUKEM gdzie my jezdzilismy i jakie osiagniecia mielismy :) To bylo
          Piekne :] bylo Zdenerwowanie Maxsymalne ale i Radosc i smiech :] SUPER !!!
    • Gość: kibice z podlasia [...] IP: *.chomiczowka.waw.pl 09.04.04, 00:21
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: black&white Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.chomiczowka.waw.pl 09.04.04, 00:23
      pozdrowienia dla wnuka wieczna sztama HWDW
      • Gość: daniel Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.osiedle.net.pl 10.04.04, 01:16
        kto jest taki twardy aby zrobić to tak bez sumienia. to musi być ogromna
        świniaaaaaa . niech się cieszy ale krótko bo nadchodzi dzień kutasa
    • Gość: white&black Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.chomiczowka.waw.pl 09.04.04, 00:27
      witek trzymaj sie wierzymy w ciebie cale podlasie liczy na to ze jednak w
      bialymstoku bedzie 2 liga pozdrowienia dla wszystkich zawodnikow czeresia
      karola a wszczegolnosci dla trenera ktory poswiecil nam wiele czasu i wlozyl w
      to wiele serca przesylaja white&black H.. W D... DONOSICIELOM
      • Gość: W Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.ld.euro-net.pl 09.04.04, 00:31
        W. pozdrawia white&black (B i M jesli się nie mylę). Nie damy się !!!
        • Gość: xxx Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.csk.pl 09.04.04, 02:11
          panie redaktorze mam do pana wielka prosbe.
          niech pan nie przekresla dalszej pracy w wychowawczej w wykonaniu pana
          kaczmarka bo przez wiele lat zrobil on o wiele wiecej niz pan piszac swoje
          artykuly "ala jan tomaszewski".
          to pan kaczmarek wychowal wiele pokolen mlodych siatkarzy z antoniuka i
          nietylko.
          zgadzam sie ze wobec zaistnialej sytuacji krytyka tego zachowania jest jak
          najbardziej na miejscu.
          jednak nie zapopminajmy o tym ze pan kaczmarek sprawil swoja ciezką oraz w
          wiekszosci nieodplatna praca ze mlodzi chlopcy z bialegostoku wolny czas
          spedzali na sali gimnastycznej grajac w siatkowke a nie pijac belty na klatkach
          schodowych i okradajac ludzi
          • Gość: JADMAR Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.jadmar.com.pl 09.04.04, 08:28
            Hm... twarde słowa Waszego redaktora, to jednak prawda. Mam duży szacunek do
            pana Witolda Kaczmarka, za to, że zdobył się na odwagę i zadzwonił do mnie.
            Rozmawialiśmy długo. Jest dobrym szkoleniowcem i rozumiem jego pobudki. Tak jak
            napisałem na oficjalnej stronie JADMARu, jego obecne zachowanie, wczorajsze
            spotkanie z wiceprezesem Januszem Kaliszem dowodzi, że białostocczanie to
            ludzie honoru. Nie wiadomo jak potoczyłby się mecz. W pierwszych 3 minutach
            pierwszego seta było 11:1 dla JADMARu. Macie świetnych zawodników. Były
            reprezentant Polski, nasz trener Bogusław Mienculewicz, z pewną zazdościa
            patrzył na waszą ławkę. Już nie mam żalu do Witka. Trochę żalu i zazdrości
            pozostało tylko za pierwsze pięć minut po końcowym gwizdku.
            Wasze wypowiedzi, piętnujące niby waszego "donosiciela" sa nie na miejscu.
            Stanął w obronie Waszego honoru. Co do redaktora Wnuka... okazał sie z tego co
            wiem jedynym, który chciał dojść prawdy, a na tym polega praca dziennikarza,
            choć nieraz boli.
            Wasi zawodnicy zagrali naprawdę wspaniały mecz i byli w niedzielę lepsi od
            naszego składu. Osobiście nigdy nie grałem w siatkówkę. Zawsze wierzyłem, że to
            gra czysta i że dyscyplina wywodząca się ze szkól wyższych nie zawiera w sobie
            elementów niesportowych. Dlatego w Bolesławcu, który jest 10 razy mniejszy od
            Białegostoku, inwestowałem w nią swoje prywatne pieniądze. Wiem, że sukces
            drugoligowy pozwoliłby na dopływ pieniądza i rozwój tej dyscypliny u Was. Czy
            jednak za wszelką cenę?
            Jacek Pietraszkiewicz
            • Gość: kibic Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.ld.euro-net.pl 09.04.04, 18:38
              > Wasze wypowiedzi, piętnujące niby waszego "donosiciela" sa nie na miejscu.
              > Stanął w obronie Waszego honoru

Panie prezesie. Widac, że nie jest pan w temacie. Ów "donosiciel" załatwił tym
              osobistą rozgrywkę, co juz od dawna obiecywał zrobić, przy pierwszej
              nadarzającej sie okazji. A że jest ze "środowiska", to okazja nie była niczym
              trudnym.
              • Gość: JADMAR Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.jadmar.com.pl 10.04.04, 09:12
                Hm... Być może jet tak jak mówisz. Ja otrzymałem telefon w poniedziałek.
                Podejrzenia mieliśmy już w niedzielę. Telefon był tylko kropką nad "i". Ale to
                już nie jest ważne. Wcale nam nie zależy, żeby Witek Kaczmarek i cała drużyna
                oberwała. Jak powiedziałem, chętnie przyjedziemy do Białegostoku i zagramy.
          • Gość: Rocco Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: 212.35.121.* 14.04.04, 11:39
            Taka impreza ze palta chowaj. Nic dodać nic ująć
    • Gość: JADMAR Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.jadmar.com.pl 09.04.04, 08:40
      Hm... twarde słowa Waszego redaktora, to jednak prawda. Mam duży szacunek do
      pana Witolda Kaczmarka, za to, że zdobył się na odwagę i zadzwonił do mnie.
      Rozmawialiśmy długo. Jest dobrym szkoleniowcem i rozumiem jego pobudki. Tak jak
      napisałem na oficjalnej stronie JADMARu, jego obecne zachowanie, wczorajsze
      spotkanie z wiceprezesem Januszem Kaliszem dowodzi, że białostocczanie to
      ludzie honoru. Nie wiadomo jak potoczyłby się mecz. W pierwszych 3 minutach
      pierwszego seta było 11:1 dla JADMARu. Macie świetnych zawodników. Były
      reprezentant Polski, nasz trener Bogusław Mienculewicz, z pewną zazdościa
      patrzył na waszą ławkę. Już nie mam żalu do Witka. Trochę żalu i zazdrości
      pozostało tylko za pierwsze pięć minut po końcowym gwizdku.
      Wasze wypowiedzi, piętnujące niby waszego "donosiciela" sa nie na miejscu.
      Stanął w obronie Waszego honoru. Co do redaktora Wnuka... okazał sie z tego co
      wiem jedynym, który chciał dojść prawdy, a na tym polega praca dziennikarza,
      choć nieraz boli.
      Wasi zawodnicy zagrali naprawdę wspaniały mecz i byli w niedzielę lepsi od
      naszego składu. Osobiście nigdy nie grałem w siatkówkę. Zawsze wierzyłem, że to
      gra czysta i że dyscyplina wywodząca się ze szkól wyższych nie zawiera w sobie
      elementów niesportowych. Dlatego w Bolesławcu, który jest 10 razy mniejszy od
      Białegostoku, inwestowałem w nią swoje prywatne pieniądze. Wiem, że sukces
      drugoligowy pozwoliłby na dopływ pieniądza i rozwój tej dyscypliny u Was. Czy
      jednak za wszelką cenę?
      <b<Jacek Pietraszkiewicz</b>
      • Gość: Gruby Do Pana Pietraszkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 10:02
        Szanowny Panie Prezesie,
        Nie ma Pan pojecia, w jak niesprzyjających warunkach musi dzialac klub
        prowadzony przez p. Kaczmarka - niechec mediow, tzw. "srodowiska" (chocby ten
        maly donosik o ktorym Pan pisze tego dowodzi),praktycznie bez srodkow
        finansowych... istnieje tylko dzieki milosci do sportu nielicznej garstki
        ludzi, ktorzy wbrew wszystkim tutaj usilowali zrobic cos dobrego. Niestety,
        przyslowiowe polskie pieklo znow zadzialalo - to nic, ze bedzie u nas pustynia,
        byleby skopac tych, ktorzy probuja cos osiagnac. Opowiem Panu historie - mecz
        MUKS 15 z jednym z lokalnych zespolow, na trybunach pan Wnuk i jego koledzy z
        innych lokalnych gazet(nie ma co ukrywac, ze tu sie wszyscy znaja, a jak tych
        panow sie na imprezy nie wozi i wodeczki nie stawia to wypisuja rozne
        farmazony), rozmowy typu: (MUKS wygrywa pierwszego seta)"Co to k... jest za
        klub?", "W nastepnym secie beda musieli im wp..." i tym podobne. Nie uwaza Pan
        ze to o czyms swiadczy? Pan Wnuk kilkoma slowami usiluje zniszczyc dorobek
        zycia pana Kaczmarka, ktory wychowal wiele pokolen siatkarzy i to nie na
        zlodziei, oszustow i mordercow, ale na porzadnych ludzi. Dzieki niemu nie
        zabijaja sie oni na naszych osiedlach. A wstydzic powinien sie pan Wnuk, ktory
        ignorowal do tej pory wszelkie poczynania p. Kaczmarka i jego zespolu, jezeli o
        nich wspominajac, to z ironia. Redaktor Wnuk nie szuka prawdy, on juz ja z gory
        zna, szczerze mowiac strach myslec co bedzie jezeli monopol na prawde bedzie
        nalezal do takich jak on...
        Pozdrawiam Pana serdecznie i szczerze zycze powodzenia w II lidze!
        Gruby
        • Gość: Do Grubego. Re: Do Pana Pietraszkiewicza IP: *.jadmar.com.pl 09.04.04, 11:18
          Szanowny Przyjacielu. Wiem o tym, bo rozmawiałem z p.Kaczmarkiem o tym. JADMAR
          miał i pewnie jeszcze ma podobną, albo gorszą sytuację w swoim mieście. Nam
          również zależało żeby pokazać, że potrafimy grać. Wiem,że teraz dla siatkówki w
          Białymstoku nastały ciężkie dni. Sam kieruję firmą, która jest wydawcą lokalnej
          małej gazety. Mimo, że rozumiem gorycz kibiców białostockich, nie zgadzam sie z
          ich podejściem do sprawy. Nie znam redaktora Wnuka, ale zaimponował mi swoją
          odwagą. On nie napisał nieprawdy! To była prawda. W Bolesławcu kibice czytają
          to co pisza kibice białostoccy i są zażenowani, tym że aprobujecie bądź co bądź
          oszustwo. Siatkówka to wspaniały sport. Chętnie, jeśli fundusze na to pozwolą,
          przyjedziemy do Białegostoku zagrać mecz towarzyski, aby pokazać, że siatkarze
          to naprawdę fajny naród, a kibice siatkarscy to najlepsi kibice na świecie.
          Moze choć tak możemy pomóc siatkówce w Białymstoku.
          Pan redaktor Wnuk jest tu naprawdę niewinny. Protest JADMARu złożony został
          oficjalnie w oryginale dopiero wczoraj. Procedura PZPS i tak zweryfikowałaby
          stan faktyczny, bowiem sędziowie przyznali w oficjalnym piśmie do PZPS, że nie
          dopełnili wymogów formalnych. Grozi im za to degradacja do lig niższych. W
          dalszym ciągu uważam, że macie świetnych siatkarzy swoich własnych, a co za tym
          idzie - trenerów.
          • Gość: Gruby Re: Do Pana Pietraszkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 11:31
            Nie zauwaza Pan jednej rzeczy - ze honorowe zachowanie p. Kaczmarka nikogo nie
            obchodzi, liczy sie to zeby go publicznie wykonczyc. Nikogo nie obchodzi, ze
            sprawa z Jadmarem jest zalatwiana po dzentelmensku, teraz trzeba Kaczmarka
            rozszarpac. Zle zrobil, to fakt, ale ponosi tego konsekwencje z otwarta
            przylbica. Ilu ludzi jest zdolnych pubicznie uderzyc sie w piersi i przeprosic
            rywali? O tym pan Wnuk juz nie pisze. Polecam Panu lekture innych artykuow jego
            autorstwa dotyczacych MUKSu. Naprawde zobaczy Pan, ze moje zarzuty pod jego
            adresem nie sa bezpodstawne. Podzrawiam,
            Gruby
            • Gość: Jacek Re: Do Pana Pietraszkiewicza IP: *.jadmar.com.pl 09.04.04, 11:50
              Mnie obchodzi. I jak widzisz podpisuję się pod tym własnym imieniem i
              nazwiskiem. Pan Wnuk nie wiedział w momencie pisania o przyznaniu się
              Piętnastki. A w tym momencie przyszedł do mnie faks z przeprosinami od Klubu i
              pana Kaczmarka.
              • Gość: Gruby Re: Do Pana Pietraszkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 11:54
                W takim razie dziekuje Panu za Pana postawe. Nie bede Pana przekonywac do
                mojegu punktu widzenia, ale cieszy mnie, ze jest Pan uczciwy i chociaz Pan
                pisze o postawie trenera MUKSu. Pozdrawiam serdecznie!!!
                • Gość: Jacek Re: Do Pana Pietraszkiewicza IP: *.jadmar.com.pl 09.04.04, 12:51
                  Również, serdecznie pozdrawiam
              • Gość: pajac Re: Do Pana Pietraszkiewicza IP: *.ld.euro-net.pl 09.04.04, 12:49
                JAk nie wiedział, jak wiedział. Wiedział i z całą premedytacją drążył temat
              • Gość: Liga Polskich Rodz Re: Do Pana Pietraszkiewicza IP: *.marketscore.com / *.or3.marketscore.com 14.04.04, 21:04
                > w tym momencie przyszedł do mnie faks z przeprosinami
                > od Klubu i pana Kaczmarka.

A pan czym prędzej umieściłeś go na forum, żeby dyskusja ożyła na nowo, co się
                rzeczywiście stało i tłuszcza rzuciła sie dziobać ochłapy. A wczesniej pisałeś
                pan słodkie zapewnienia o fajnym siatkarskim narodzie, o swietnych
                białostockich zawodnikach i trenerach, i pomocy białostockiej siatkówce poprzez
                rozegranie jakiegos towarzyskiego meczu. I że wcale wam nie zależy, żeby Witek
                Kaczmarek i cała drużyna oberwała. Pic na wodę. Fałsz i obłuda.
                • Gość: Do Ligi Re: Do Pana Pietraszkiewicza IP: *.jadmar.com.pl 14.04.04, 21:31
                  Szanowni Państwo. List został opublikowany na naszej klubowej stronie
                  internetowej. W Bolesławcu też huczy i kibice domagają sie informacji. Nikt tu
                  nikogo nie podburza. Zasadą klubu jest pełna jawność wszystkich informacji. To
                  nie my jesteśmy fałszywi i obłudni. Nikt tu nie ma pretensji do Pana Witolda. W
                  Bolesławcu raczej mówi sie pozytywnie o jego odwadze cywilnej. Dyskusja zyje
                  jak widze i bez tego. My tu czekamy na Pana Witolda i krzywda mu sie nie
                  stanie. To że macie tam dziwne pojęcie sprawiedliwości i prawdy to już wasz
                  problem i musicie się z nim uporać. A takimi jak ten komentarzami na pewno nie
                  pomagacie swoim siatkarzom. Jesli chcecie to mozemy tu dopiero rozpetac
                  dyskusje i nie przyjąć listu MUKSu. Wtedy pójdzie na noże, bo Bolesławieccy
                  kibice nie przyjmą do wiadomości, że awans zawdzieczamy tylko temu, że 15
                  wycofała się z rozgrywek. Jeśl chcecie prawdy i braku obłudy, to doprowadzimy
                  do sytuacji w której PZPS zmieni swój list i zdegraduje 15 za oszustwo. Póki
                  co, PZPS wie że 15 się wycofała. Ale jeśli swoją głupią paplaniną chcecie to
                  zmienić, to prosze bardzo.
                  • Gość: ??? Re: Do Pana Pietraszkiewicza IP: *.ld.euro-net.pl 14.04.04, 21:51
                    > PZPS zdegraduje 15 za oszustwo.

Do której ligi ?
                    • Gość: Jacek Re: Do Pana Pietraszkiewicza IP: *.jadmar.com.pl 14.04.04, 22:11
                      U nas na Dolnym Śląsku jest jeszcze IV liga i zapowiada się ze będzie więcej.
                      Ja miałem na myśli degradację w turnieju finałowym na 4 miejsce walkowerem.
                      Póki co PZPS oficjalnie wie o wycofaniu się 15 i chyba nie będzie już robił
                      afery jeśli my jej nie zrobimy z tego powodu.
      • Gość: Gruby Do Pana Pietraszkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 10:04
        Szanowny Panie Prezesie,
        Nie ma Pan pojecia, w jak niesprzyjających warunkach musi dzialac klub
        prowadzony przez p. Kaczmarka - niechec mediow, tzw. "srodowiska" (chocby ten
        maly donosik o ktorym Pan pisze tego dowodzi),praktycznie bez srodkow
        finansowych... istnieje tylko dzieki milosci do sportu nielicznej garstki
        ludzi, ktorzy wbrew wszystkim tutaj usilowali zrobic cos dobrego. Niestety,
        przyslowiowe polskie pieklo znow zadzialalo - to nic, ze bedzie u nas pustynia,
        byleby skopac tych, ktorzy probuja cos osiagnac. Opowiem Panu historie - mecz
        MUKS 15 z jednym z lokalnych zespolow, na trybunach pan Wnuk i jego koledzy z
        innych lokalnych gazet(nie ma co ukrywac, ze tu sie wszyscy znaja, a jak tych
        panow sie na imprezy nie wozi i wodeczki nie stawia to wypisuja rozne
        farmazony), rozmowy typu: (MUKS wygrywa pierwszego seta)"Co to k... jest za
        klub?", "W nastepnym secie beda musieli im wp..." i tym podobne. Nie uwaza Pan
        ze to o czyms swiadczy? Pan Wnuk kilkoma slowami usiluje zniszczyc dorobek
        zycia pana Kaczmarka, ktory wychowal wiele pokolen siatkarzy i to nie na
        zlodziei, oszustow i mordercow, ale na porzadnych ludzi. Dzieki niemu nie
        zabijaja sie oni na naszych osiedlach. A wstydzic powinien sie pan Wnuk, ktory
        ignorowal do tej pory wszelkie poczynania p. Kaczmarka i jego zespolu, jezeli o
        nich wspominal, to tylko z ironia. Redaktor Wnuk nie szuka prawdy, on juz ja z
        gory zna, szczerze mowiac strach myslec co bedzie jezeli monopol na prawde
        bedzie nalezal do takich jak on...
        Pozdrawiam Pana serdecznie i szczerze zycze powodzenia w II lidze!
        Gruby
    • Gość: Kilimandzaro [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 10:09
    • Gość: abc Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 10:11
      Nie popelnia błędów tylko ten, kto nic nie robi. I jak to jest... kto jest bez
      winy niech pierwszy rzuci kamieniem. Koledzy udowodnijcie, że jesteście ze
      swoim trenerem.
    • Gość: Kazik Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 10:26
      A Wnukom wedrowniczkom popioly zgliszcza pyl i gruz
    • Gość: Dzynek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 10:30
    • Gość: Redaktor [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 10:33
    • Gość: Mocny Wstyd, panie Wnuk, wstyd! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 10:55
      Pisze pan w porzadnej gazecie jezykiem "Faktu" czy "Super expressu", z powodu
      osobistego zacietrzewienia prawdy pan nie docieka... poza tym z naszego miasta
      juz smieje sie cala Polska, ze nam wystawy ciemne baby zamykaja i ze babcie u
      nas z pornografia walcza. A teraz dojdzie jeszcze wstyd za "naszych"
      dziennikarzy. Wstyd! Komu pan sie chcial podlizac...?
    • Gość: Anonim do wypowiadajacych sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 10:59
      Drodzy Goscie portalu, nie znizajmy sie do poziomu pana Wnuka i nie piszmy
      postow w jezyku jakiego uzywa na co dzien. Pokazmy ze jestesmy lepsi. Nie dajmy
      sie sprowokowac!
      • Gość: HOLA HOLA!!!! HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: *.net.pl 09.04.04, 11:37
        CZY KTOŚ MOZE MI POWIEDZIEĆ CO WLASCIWIE ZROBIŁ TEN CAŁY WNUK??
        • Gość: Krzysiek Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: 213.25.92.* 09.04.04, 11:47
          No właśnie, pretensje tylko do Wnuka, ale o co ? Że opisał stan faktyczny ?
          • Gość: xxx Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: *.csk.pl 09.04.04, 12:09
            stam faktyczny wnuk opisal w porzadku. chodzi nam jednak o komentarz
            zamieszczony ponizej tekstu
            • Gość: Krzysiek Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: 213.25.92.* 09.04.04, 12:18
              OK, wszystko jasne
        • Gość: Gruby Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 11:49
          Pan Wnuk nie dochowuje wiernosci jednemu z najwazniejszych przykazan
          dziennikarza :rzetelnosci. Polecam jego artykuly n/t MUKS 15. nic wiecej.
        • Gość: Gruby Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 11:51
          co innego stan faktyczny a co innego stan faktyczny wg p. Wnuka. Nikt mu nie
          daje prawa do ferowania moralnych ocen, zwlaszcza, ze sam nie jest bez winy.
          • Gość: Krzysiek Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: 213.25.92.* 09.04.04, 11:59
            A mógłbyś dać jakieś linki do tych tekstów Wnuka ? Jakoś sobie nie przypominam
            jego artykułów w których by źle o MUKS pisał. No ale mogłem jakieś przeoczyć.
            • Gość: Gruby Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 12:46
              Polecam platne archiwum "GW", jak rowniez Kuriera Porannego (ton innych
              artykulow). Niesprawiedliwy jest komentarz... szkoda slow
            • Gość: beznickowiec muks-kps IP: *.csk.pl 09.04.04, 12:48
              Trener Kaczmarek pokazał wielką klasę przyznając się do błedu.Mnie zastanawia
              jeszcze jedna sprawa:czym kierował się ten ,który doniósł?Chęcią wyjawienia
              prawdy w imię sprawiedliwości,czy też zawiścią-najgorszą ludzką cechą.Jestem
              wręcz przekonany ,że tym drugim.
              Jeżeli redaktor Wnuk sądzi ,że takim artykułem zniszczy człowieka to się
              głęboko myli.Trener Kaczmarek wychował już bardzo wielu zawodników , dla
              których często był drugim ojcem i na nich zawsze może liczyć.
              Do Pana red. Wnuka:Niech Pan uderzy się w pierś i przyrzeknie sobie ,że napisał
              Pan ten tekst kierując się rzetelnością dziennikarską,ciekawe czy jest Pan to w
              stanie zrobić!?
              • Gość: kibic Re: muks-kps IP: *.ld.euro-net.pl 09.04.04, 19:13
                > Mnie zastanawia
                > jeszcze jedna sprawa:czym kierował się ten ,który doniósł?Chęcią wyjawienia
                > prawdy w imię sprawiedliwości,czy też zawiścią-najgorszą ludzką cechą.Jestem
                > wręcz przekonany ,że tym drugim.

odgrażał się głośno i dopiął swego
            • Gość: Miś Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: *.ld.euro-net.pl 09.04.04, 12:53
              Swego czasu pan Wnuk napisał napastliwy artykuł o Moderatorze Hajnówka i jakoś
              straznie szybko został (ten artykuł) usunięty z www.gazeta.pl. Przypadek??
              • Gość: Tomek Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: 213.25.92.* 09.04.04, 13:01
                O Moderatorze ? A czego dotyczył ten artykuł ?
              • Gość: Krzysiek Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: 213.25.92.* 09.04.04, 13:03
                Miś - co chciałeś dać tym tekstem do zrozumienia ?
                • Gość: Miś Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: *.ld.euro-net.pl 09.04.04, 13:38
                  Że jak się ma kasę i poparcie mediów, to nawet niepochlebny artukuł mozna zdjąć
                  z netu. A Kaczmarek nie ma kasy, od zawsze prowadzi klub za darmo i można na
                  nim psy wieszać.
                  • Gość: Krzysiek Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: 213.25.92.* 09.04.04, 13:43
                    Teraz to Misiek przesadziłeś. Widać, że zazdrość przez Ciebie bije. W Hajnówce
                    wszystko funkcjonuje tak jak powinno i nikt nigdy nikomu nie płacił za zdjęcie
                    lub umieszczenie artykułu. Trzeba było normalnie awansować lub tak jak Hajnówka
                    zdobyć ligę w inny, ale zgodny z prawem sposób.
                    • Gość: Miś Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: *.ld.euro-net.pl 09.04.04, 14:06
                      Nie chodziło mi o to, że Moderator płacił, ale o to, że z takimi, którzy maja
                      kasę i poparcie, to wszyscy sie liczą. A niektórzy obecni zawodnicy Moderatora
                      też mają co nie co na sumieniu jeszcze z czasów cezara. Prawda panowie ?
                      • Gość: Krzysiek Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: 213.25.92.* 09.04.04, 14:10
                        Śmiało Misiek, zapewne masz dowody. Czekamy na przykłady.
                        • Gość: Miś Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: *.ld.euro-net.pl 09.04.04, 14:20
                          Nie podpuszczaj, bo nie jestem wajszczukiem, ani wnukiem. Przeszło , minęło,
                          trzymam kciuki za moderatora
                        • Gość: xxx Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: *.csk.pl 09.04.04, 14:23
                          to prawda ze siatkarze moderatora a kiedys cezara maja mocna pozycje w mediach
                          za czasow cezara wykorzystali to krytykujac, zupelnie nieslusznie pana kaczmarka
                          (chodzilo o przejscie 2 zawodnikow kpsu do cezara)
                          teraz stosunki miedzy moderatorem a panem kaczmarkiem ukladaja sie poprawnie o
                          czym swiadcza sparingi rozgrywane pomiedzy tymi zespolami
                          • Gość: bolesławianin Panowie ! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.04.04, 16:11
                            Jednego pojac nie moge. Dlaczego Wasz trener wiedzac, ze jest na swieczniku
                            sam, swiadomie sie podlozyl desygnujac do gry nieuprawnionych zawodnikow. Gdyby
                            tego nie zrobil nie byloby calej afery. A tak ten caly Wnuk ma pożywke dla
                            swoeje proznosci. Dlaczego co wiecej trener i Prezes juz po fakcie, ogladajac
                            zdjecia z meczu klamali w zywe oczy ze jakis tam zawodnik to jest ten a nie
                            tamten. Ludzie czy wskazuje to na zacme czy tez mysleli ze sprawa przyschnie.
                            Bylem na meczu w Bolesławcu (w koncu stad jestem), faktycznie 15ka grala dobrze
                            i wygrala. Ale odebrali nam jako kibicom radosc z awansu po dobrej sportowej
                            grze. Dodatkowo jeszcze na forum KS JADMAR (www.sport. jadmar.com.pl) zawodnicy
                            wiedzacy o "przewale" dolewali oliwy do ognia nasmiewajac sie z Jadmaru.
                            Zobaczcie rowniez jak musza czuc sie zawodnicy innych zespolow ktorzy rowniez
                            zostali oszukani. Jak czuja sie kibice, oraz jak w koncu Wy sie czujecie jako
                            bialostoczczanie. Wnuk, Wnukiem ale trener nie powinien robic takich akcji.
                            Wtedy Wnuk moglby pisac sobie o przelocie dzikich gesi a nie o siatkowce.
                            Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie.
                            Zycze powodzenia, zapraszam na nasze forum oraz na Portal Bolesławca w celu
                            kontynuowania dyskusji - www.boleslawiec.megaportal.pl.
                            I na Boga dacie sobie rade, awansujecie do II Ligi - jezeli z calym szacunkiem
                            Wasz trener przetrwa to co sie wydarzylo :)
                            • Gość: Miś Re: Panowie ! IP: *.ld.euro-net.pl 09.04.04, 16:39
                              > Dlaczego Wasz trener wiedzac, ze jest na swieczniku
                              > sam, swiadomie sie podlozyl desygnujac do gry nieuprawnionych zawodnikow.

Nie ma ludzi uczciwych. Jedynią są tacy, których nie złapano na nieuczciwości.
                              Sa tacy, którzy wiedza o czym mówię.
                            • Gość: zawodnik Re: Panowie ! IP: *.elpos.net 09.04.04, 23:27
                              dobra niech i tak bedzie ale jesli myslisz ze wszyscy graja fer to sie grubo
                              mylisz podam przyklad jakis czas temu probowalismy wejsc do 2 ligi i co mdk
                              sprzedal mecz wiec wytlumacze jak to bylo wygralismy 3:2 z cukrownikiem lublin
                              przegralismy z mdk warszawa 3:0 jedynym wynikiem jaki mogl wyeliminowac nasza
                              druzyne bolo 3:2 dla cukrownika lublin wiec i tak tez sie stalo a jakie bylo
                              prawdopodobienstwo tego ze bedzie taki wynik??? jestes dobry z matmy to sobie
                              oblicz ale dla nast to byl realizm gorszy niz film pilkarski poker i to jest
                              sport???
                              • Gość: jacek Re: Panowie ! IP: 195.205.214.* 10.04.04, 02:21
                                z moich wyliczen wynika ze cukrownik mogl wygrac 3;0 3;1 lub 3;2 i mialby
                                lepszy bilans punktow.a wy najslabszy wiec nie prawda jest ze 3;2 to jedyny
                                wynik
                    • Gość: zawodnik Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: *.elpos.net 09.04.04, 23:16
                      jesli chodzi o kase i uczciwe wejscie to zgodze sie ze moderator wszedl
                      uczciwie ale w jaki sposob bo mial kase wiec za jakies 10tys zakupil wejscie od
                      mdk warszawa i o czym my bedziemy rozmaiwac Kaczmarek jest jedyną wartoscia i
                      ratunkiem w bialostockiej siatkowce a to co napisal pan wnuk to sa brednie jak
                      spotkam tego pana i dowiem sie jak wyglada to pozbawie go zebow zbyt wiele
                      pracy sie wklada w mlodziez i wysilku podczas treningu a taki czlowiek jak pan
                      wnuk nie ma zielonego pojecia co to znaczy
                      • Gość: AZS Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 12:00
                        Właśnie, Kaczmarek jest waszą jedyną wartością bo w oszustów nikt nie będzie
                        inwestował. Sami nigdy nie wejdziecie uczciwie do II ligi. Wasze czepianie się
                        Wnuka (mimo że sama go nie lubię)potwierdza jego słowa, że wychowani jesteście
                        w duchu oszustwa i przekrętów. Jestęście po prostu kółkiem wzajemnej adoracji.
                        • Gość: jerzyk Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: *.elpos.net 10.04.04, 12:21
                          widac ze nie znasz srodowiska naszej druzyny wiec prosilbym nie wypowiadac sie
                          na ten temat bo po co mowic nieprawde pani z AZS-u
                          • Gość: AZS Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 12:58
                            A co w mojej wypowiedzi było nie prawdziwe ? Prawda w oczy kole ?
                            • Gość: jerzyk Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: *.elpos.net 10.04.04, 15:45
                              jesli hcodzi o moja wypowiedz nic mnie nie kole poniewaz nie ma co tyle ze znam
                              tego czlowieka kilka dobrych lat i nigdy mnie nie oszukal potrafi zadbac o
                              swoja mlodziez i nie pozwoli aby stalu sie mu krzywda wyciaga ze zlych
                              srodowisk i kieruje we wlasciwym kierunku a nie jak pani twierdzi w duchu
                              klamstwa i oszustwa nigdy w naszym zespole czegos takiego nie bylo a to co sie
                              stalo jest calkiem inna rzecza a nie wychowywaniem w klamstwie i obludzie
                              prosze nie wypisywac bzdur o wychowywaniu bo to nie ma sensu co do tego co sie
                              stalo!!!!!
                            • Gość: bolo Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: *.ld.euro-net.pl 12.04.04, 01:42
                              Wam, chajęcka, juz dziekujemy.
                        • Gość: bolo Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: *.ld.euro-net.pl 12.04.04, 01:41
                          Wy, chajęcka, wracajcie mieszać i przeklinać na swoje boisko. Przynajmniej do
                          czasu, aż ktos z AZSu wam twarzy nie obije
                        • Gość: AZS KU...A Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: *.csk.pl 16.04.04, 21:20
                          co to za szmata J..na pisała !!!!!!!!!!
                    • Gość: Miś Re: HOLA HOLA!!!!!!!!! IP: *.ld.euro-net.pl 11.04.04, 02:22
                      > Trzeba było normalnie awansować lub tak jak Hajnówka
                      > zdobyć ligę w inny, ale zgodny z prawem sposób.

No właśnie, jak się ma kasę, to można zdobyć ligę jak Hajnówka.
    • Gość: kibic Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 09.04.04, 17:48
      Wychwalanie Kaczmarka za to, że się przyznał,że jest człowiekiem nieuczciwym
      jest " troszeczkę " zabawne. Od jakiegoś czasu śledzę poczynania tego "
      trenera " który przypisuje sobie zasługi innych - twierdzi, na lewo i na prawo,
      że siatkarsko wychował Poskrobkę (AZS PZU Olsztyn), Nowika (SKRA Bełchatów)
      oraz braci Pieśniaków - za pewne tym osobom chwały to nie przynosi wręcz
      przeciwnie jest to dla nich uwłaczające. Jest to kolejne kłamstwo
      niedowartościowanego " trenera ", Który w Polsce nigdy nic nie osiągnął i nie
      osiągnie. Dobrze się stało, że redaktor Wnuk na łamach swojej gazety
      obiektywnie ukazał osobę, która ośmieszyła podlaskie środowisko siatkarskie w
      oczach całego kraju. Niech dla niego wzorem będzie Jerzy Nowik, który bez
      przekrętów awansował do II ligi i za którego trzymam kciuki. Kaczmarek! Ze
      wstydu "zapadnij się pod ziemię" tak abyś już nigdy siatkarsko nie kaleczył
      żadnych zawodników i nie przynosił ujmy nam wszystkim.
      • Gość: xxx Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.csk.pl 09.04.04, 18:30
        kibicu skoro wypowiadasz takie slowa to moze sie przedstaw
        kaczmarek nigdy nie mowil ze wychowal piesniakow, poskrobke i nowika.
        trzech pierwszych wychowal kaminski a nowik uczyl sie w sp5.
        prosze cie jeszcze raz zebys sie przedstawil jezeli cie stac na te slowa
        • Gość: kibic Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 09.04.04, 23:27
          Twoja wiedza jest niewielka, Nowik - SP37,mlodszego Pieśniaka nie trenował pan
          Kamiński,mam wielu świadków którym ten "wspaniały i uczciwy" trener chwalił się
          wyszkoleniem tych zawodników których wymieniłam np.: w SP15 na zebraniach
          rodziców klas sportowych, wciskał kit poważnym ludziom przedstawiając siebie
          jako wybitnego szkoleniowca. I co?
          • Gość: kibic XYZ Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.ld.euro-net.pl 10.04.04, 00:07
            Ale z ciebie suka !!!
            • Gość: kibic Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 10.04.04, 19:57
              Co kolejna prawda wyszła na jaw ty obwisły kutasie
      • Gość: jerzyk Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.elpos.net 09.04.04, 23:32
        ty jak tobie tam kibic co ty za bzdury gadasz on nigdy czegos takiego nie
        powiedzial kaminski byl trenerem piesniakow i poskropki wiec nie pisz jak nie
        wiesz
    • Gość: XYZ Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.ld.euro-net.pl 09.04.04, 18:27
      Każdy o tym dobrze wie, że aby zrobić biznes, to pierwszy milion trzeba ukraść.
      I każdy, kto tylko może tak robi, chociaż publicznie udaje oburzonego uczciwca.
      Nie udawajcie biednych niewiniatek, bo w większości macie coś na sumieniu. Nie
      bądźcie, jak wszyscy święci razem wzięci. Żeby tylko takie przekręty wchodziły
      w grę, bo bylibyśmy najbardziej uczciwi na świecie. Od uczciwej pracy, to tylko
      garb rośnie, a chytrusy z takiego sie nasmiewaja.
    • Gość: saluto Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: 81.15.254.* 09.04.04, 18:54
      Ludzie czyście powariowali. Czy większość w tym mieście uważa, że trzeba być
      nieuczciwym, kłamać, oszukiwać, aby osiągać sukcesy. Coś wam sie pomieszało w
      waszych małych główkach, macie spaczony system wartości, jeśli wogóle go macie.
      Czy ktoś pod pistoletem trzemał Kaczmarka, jak wstawiał do gry nieuprawnionych
      zawodników. Czy których z zawodników lub sam prezes powiedział, stop coś chyba
      jest nie tak? Nie. Więc czemu do kurwy nędzy gloryfikujecie Kaczmarka. Przyznał
      sie do błędu? Kiedy? Czy po turnieju w Bolesławcu łamany wyrzutami sumienia.
      Nie. Dopiero wtedy, kiedy sprawa sie już wydała, kiedy wiedział że może więcej
      stracić niż zyskać. Niech jego przykład będzie przestrogą, dla innych psedo-
      trenerów, którzy machlojami czerpią sukcesy. Kaczmarek miał okazję ten sukces
      osiągnąć, ale przez własną głupotę zaprzepaścił go. Taka jest prawda i nie
      trzeba do tego dorabiać żadnej ideologii. Nie wiem jak Wy, ale ja osobiście
      wolę być uczciwym i rano bez żenady i wstydu spoglądać w lustro. Czego życzę
      także moim przemówcom.

• Gość: kibic Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.ld.euro-net.pl 09.04.04, 19:23
        > Nie wiem jak Wy, ale ja osobiście
        > wolę być uczciwym i rano bez żenady i wstydu spoglądać w lustro. Czego życzę
        > także moim przemówcom.

Jak ci dobrze. Do spowiedzi wielkanocnej nie musisz iść.
      • Gość: jerzyk Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.elpos.net 09.04.04, 23:46
        posluchaj saluto mistrzu wielki patrzacy w lustro ktore pod ciezarem twego
        spojrzenia roztrzaska sie na kawalki nigdy ale to nigdy nie mow na mego trenera
        pseudotrener bo nie recze za siebie jak osiagniesz w zyciu tyle co On i
        wyciagniesz z bagna tylu chlopakow to moglbym pogratulowac ale jesli ktos brnie
        do celu bez srodkow i z przeszkodami w dodatku jeszcze powinela sie noga to
        dlaczego nikt nie poda pomocnej dloni ludzie przeciez Kaczmarek nie ma z tego
        zadnych pieniedzy wrecz przeciwnie jeszcze do tego doklada a wy jeszcze
        potraficie dowalic do pieca dosc tego jestem z Toba TRENERKU
    • Gość: voruth i byscie mieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 20:06
      i byscie mieli buraki 2 lige w bialymstoku ale ze zazdrosna druznyna
      podpierdzielila muks i autor tego artykulu chcial odrobine sensacji to wasza
      sprawa buraki. z pierwszej reki wiem ze tamci nie grali prawie ale zjebaliscie
      sprawe dla chwili slawy(watpliwej) i zeby konkurencyjna druzyna 2 ligi nie
      zobyla brawo teraz $$$ kasa bedzie z daleka bialystok omijac napewno brawo
      panowie brawo i dla sedziow tez brawo ktorzy tego nie sprawdzili
      • Gość: aa szkoda IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 09.04.04, 21:14
        wielka szkoda ,ze sie nie udalo.ale czasem chec wygrania ,ktora narasta juz
        tyle lat,juz tyle razy muks byl tak blisko,ta chec na chwile swiadomie pozwala
        na lekki krok w bok,nie mysli sie o kosekwencjach.najgorsze jest to ,
        ze "nielegalni" zawodnicy nie wykazali sie niczym specjalnym,mozna sprawdzic to
        w statystykach i na filmach.to nie oni poprowadzili muks do zwycięstwa.faktem
        jest ze nie mieli kart muksu.wielkie brawa dla karola ktory ozywial druzyne po
        kazdym z przegranych setow.to byl najpiekniejszy turniej jaki widzialem.
        • Gość: bolesławianin Re: szkoda IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.04.04, 22:18
          dziekuje za slowa uzanania co do organizacji turnieju :)
          Bylo naprawde EKSTRA :)
          Zapraszam do Bolesławca ;)
      • Gość: aa a IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 09.04.04, 21:20
        a jak wszyscy to wszyscy.panie redaktorze W.o szkoleniu mlodziezy niech pan sie
        nie wypowiada.tam nie wszystko opiera sie na czystej wiedzy teorii,statystykach
        i donosach.to jest duzo wieksze niz sie panu wydaje.
    • Gość: Riki Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 23:34
      Z wielkim żalem przeczytałem o tym, czego dopuścili sie działacze MUKS-u. Przed
      tym słyszałem dużo pochlebnych opinii o trenerze Kaczmarku. Zastanawiam się,
      dlaczego brnął dalej wiedząc, że informacje o przekrętach poszły już do
      Warszawy. Co sprawiło, że zaciskał sobie pętlę na szyi-może jakieś naciski z
      zewnątrz?
      Niezrozumiałe są też dla mnie ataki na dziennikarza. Przecież to jego zawód.
      Kiedy piszą o kantach innych, to wszystko w porządku. Lecz nie daj Boże napisać
      prawdę o nas, to okazuje sie wielkim przestępstwem. A tłumaczenie się, że innym
      się udało, tak mozna się tłumaczyć tylko w przedszkolu.
      Żal mi zawodników, którzy sądząc z wcześniejszych opinii mogli wejść do II ligi
      bez nielegalnej dwójki.

• Gość: jerzyk Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.elpos.net 09.04.04, 23:52
        jesli chodzi o dziennikarza to przeczytaj sobie riki komentarz na samym dole
        ktory jest przesadzony i to ostro wiec dlatego pan wnuk bedzie mial przesrane:)
    • Gość: zall #10 Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.grajewo.net 09.04.04, 23:37
      panowie.stalo sie i nic nie zmienimy.moge tylko zagwarantowac iz jesli starczy
      nam sil(trenerowi,prezesowi,dzialaczom i zawodnikom)i po przewidywanych
      wzmocnieniach(wracaja ''bob'' i ''iwan'')wystartujemy w przyszlym sezonie to w
      naszej 3 lidze nie stracimy ANI JEDNEGO SETA I AWANSUJEMY DO TEJ PIERD.... II
      ligii.trzymajcie kciuki za nas !!!!-bohater z bolesławca hehe
      • Gość: jerzyk Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.elpos.net 09.04.04, 23:55
        to zadowalajaca wiadomosc ze chlopaki wracaja wiec drzyjcie w 2 lidze bo
        nadejdzie nowy MUKS a wtedy pojedziemy z wami jak z koksem pozdrawiam
    • szmaga Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze 10.04.04, 01:38
      Szkoda !!!!!!!!!
      Wspołczuje wszystkim trenerowi i zawodnikom, iz nasze srodowisko nie trzyma za
      sportem naszego regionu. I tylko kładzie kłody tym wszystkim którzy robią coś
      dla naszego wojewodztwa. Nie wim dlaczego nie chcecie promowac i rozwiajc a
      tylko dokopac i zabiajc. I dlatego ubolewam nad tym, że taka sytuacja ma
      miejsce. Nie rozumiem dlakogo to jest lepsze, iż nie ma tego zespołu w II
      lidze? Bo nie wiem czy wiecie, że kazdy sport przynosi wiele korzyści nie tylko
      finansowe ale i społeczne. Szkoda tylko, że nie piszecie o wszytskich ale tylko
      o nie których. Cezar też miał "nielegalnych" zawodników jak wchodził do II
      ligi, ale o tym to nie ma ani słowa. A Kaczmarek to "WRÓG" bo coś robi, a nie
      siedzi i ma wszystko gdzieś. Nie wiem czy to was obchodzi, ale sądze że
      redaktor troszke przewgiął.Miał prawo napisać co myśli, ale nie w taki sposób.
      Pamiętajcie, że Witek na prawdę potrafi wychować młodych ludzi, i robi to
      bardzo umiejętnie poprzez siatkówkę, potrafi zaszczepić w młodych ludziach
      zamiłowanie do sportu i za to powinniście mu dziękować, a nie go dołować i go
      oskarżać. Witek trzymaj się! Są jeszcze ludzie którzy wiedzą ile dobrego robisz
      dla tej dyscypliny sportu.
      • Gość: John Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 10:16
        Co Ty piszesz ? Kto niby w Cezarze grał nielegalnie jak wchodzili do II ligi ?
        • Gość: Miś Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.ld.euro-net.pl 10.04.04, 15:58
          Ja o tym też juz poprzednio wspominałem. Okazuje się, że inni również są
          zorientowani. Ale sprawa jest nieaktualna i nie ma sensu tego wywlekać
          • Gość: John Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 16:22
            Myśle że gadacie trzy po trzy. Coś sobie ubzduraliście i razem robicie z siebie
            wszystko wiedzących bohaterów. W Cezarze wszyscy grali na legalnych papierach i
            mieli zdjęcia zgodne z wyglądem faktycznym. Nikt nikogo nie podstawiał na
            czyjąś kartę. Bądźcie jeden z drugim odważnymi i powiedzcie co wam leży na
            sercu. Tylko czy ludzie wychowani w takich realiach mają odwagę ?
            • Gość: Miś Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.ld.euro-net.pl 10.04.04, 16:53
              Nie podpuszczaj, bo nie mam zamiaru wywlekać starych spraw. Oprócz odwagi mam
              jeszcze zdrowy rozsądek. Zainteresowani wiedzą, o kim mowa.
              • Gość: John Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 17:58
                Nic nie wiesz zapewne a tylko szukasz pocieszenia w tych jakiś wymysłach. Kopie
                wszystkich dokumentów Cezara znajdziesz u p. Krynickiego w POZPS.
    • Gość: kibic MUKS-u Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: 212.33.69.* 10.04.04, 01:48
      Szanowni zainteresowani!

Przeczytałem przed chwilą wszystkie linki i mam mieszane refleksje, bo to
      wszystko co sie dzieje w bialostockiej siatkowce bardzo mnie zastanawia. Od
      niesprzyjajacego srodowiska, zaangazowania jednostek, ciezko pracujacej
      mlodziezy do nieprzepisowych transferow i ostrych w slowach artykulow. Wszyscy
      pragniemy jednego - żeby siatkówka zagoscila w naszym miescie na dobre w
      postaci przynajmniej II ligowego zespolu meskiego!!! Nie chce tu nikogo bronic
      czy obwiniac ale bylismy wszyscy bardzo blisko, cięzka praca włozona
      przedewszystkim przez trenera i chlopaków poszla na marne - a pracowali nad tym
      jak z cala pewnoscia wiem ladnych pare lat. Ponoszą teraz konsekwencje tego co
      sie stało. Dlatego proszę wszystkich kolegow o powstrzymanie emocji i uzywanie
      cywilizowanego słownictwa bo to nasza wizytówka a autora artykulu prosze o
      niewypowiadanie sie o Człowieku którego nie zna w sposób godzacy i podwazajacy
      jedgo zdolnosci pedagogiczne bo jestem jego wychowankiem i naprawde dziekuje ze
      to wlasnie ten czlowiek stana na sciezce mojej kariery sportowej, nietylko
      siatkarskiej- pewnie niektórzy sie domyslaja kim jestem- jak rowniez mial
      znaczacy wplyw na rozwoj mojej osobowosci. Owszem popełnił bląd i wlasnie
      ponosi tego konsekwencje. Muszę powiedziec ze jezeli jestem w stanie zgodzic
      sie z Panem co do Głownego artykułu ale to co było napisane poniżej tekstu to
      atak poniżej pasa- czyż nie? Nie prowokujmy sytuacji niechcianych - dlatego mam
      sugestie do całego środowiska w Białymstoku - Nie bądzmy posmiewiskiem i
      ringiem na którym toczy sie walka we własnej stajni bo nigdy nic w tym miescie
      nie zaistnieje. Złużcie broń w obecnej walce i podniesmy ja w koncu wszyscy
      razem w przyszłym sezonie i zdobadzmy w koncu to na co tak dlugo czekamy -
      awans do II Ligi!!! Oczywiscie tak jak trzeba!!! i pokazmy ze tu w Białymstoku
      sa ludzie potrafiący grac i kochający siatkowke - a wiem ze miedzy innymi Jest
      Witold Kaczmarek i nie róbmy sobie górek!!! Sprawmy zeby to co stalo sie -
      odeszlo i wieze ze koledzy z Bolesławca - (których pozdrawiam)i cala Polska
      spojrza na nas z całkiem innej strony.

No to juz mniej oficjalnie - wezmy sobie to wszystko do naszych "Baniek" i
      przemyślmy - w szczegolnosci Ci którzy nie graja do tej samej bramki!!!

Pozdrawiam Pana Wnuka , Kolegów z Bolesławca i Witolda Kaczmarka- za którego
      trzymam kciuki i wierze ze to nie ostatnie słowo w jego karierze!!!

Wesołych Świąt!!! - tak apropo!

• Gość: kibic MUKS-u Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: 212.33.69.* 10.04.04, 01:50
      Chlopaki - tez was pozdrawiam!!!
      Zobaczycie jeszcze pogramy!!!
      • Gość: Zywy Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 10.04.04, 03:20
        Pan Wnuk popisal sie tym czym DOBRY dziennikarz nie powinien czyli
        publicznym "gnojeniem" osoby ktorej nie lubi. Co do samego "przekretu" to
        oczywiscie jest to naganne. Jednak Pan Wnuk przedstawiajac Pana Kaczmarka jako
        oszusta i klamce obraza setki osob ktore zostaly wychowane przez tego
        wspanialego nauczyciela i trenera. Pan Kaczmarek wychowal bardzo wiele mlodych
        ludzi (miedzy innymi mnie za co jestem mu bardzo wdzieczny) za co cala
        spolecznosc powinna mu dziekowac. Z tego co wiem wszyscy ktorzy wyszli spod
        jego "skrzydla" sa uczciwymi ludzmi. Chcialbym uslyszec od Pana Wnuka jaki on
        ma wklad w ksztalcenie mlodych ludzi ze wypowiada sie na taki temat.
        Chcialbym jeszcze nawiazac do trudnosci jakie ma MUKS oraz jakie mialy
        poprzednie kluby prowadzone przez Pana Kaczmarka. Nie wiem kto i dlaczego
        jednak wiem iz sa takie osoby ktore za wszelka cene daza do tego aby
        przeszkodzic w dzialaniu klubu.
        Na koniec maly apel: Drodzy przedmowcy nie uzywajcie slownictwa jakiego na
        codzien uzywa szanowny red.
        Pozdrawiam wszystkich!!!
        • Gość: Mariusz Max Kolonk Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 11:12
          Witam Wszystkich.
          Co do artykułu wnuka to sie zgadzam jest troche za ostry ale moim zdaniem W.
          Kaczmarek jest sam sobie winien i bynajmniej nie chodzi tu o przekret z
          zawodnikami z białorusi bo nie on pierwszy tego próbowal byli tez inni.
          Czlowiek ten jest strasznie konfliktowy i ma za duze mniemanie o sobie i swoich
          osiagnieciach wiekszosc chlopakow jakich "wychowal" tak naprawde nie jest od
          niego a wywodzi sie z wielu innych szkól w białymstoku i nie tylko np sp.5
          sp.21 jak tez z janowa,ostrołeki i giżycka. Za pare lat bysmy znów uslyszeli ze
          sa to jego wychowankowie jak to bylo z wieloma innymi osobami.Ktos wczesniej
          napisal ze pan Wajszczuk kierowal sie zawiscia pewnie i tak bylo ale czym
          kierowal sie pan Kaczmarek rozwalajac zespoł jaki sie tworzyl pod skrzydlami
          WSWFiT w Supraślu to on nie nikt inny zasial fermęt jeżeli temu panu zalezy tak
          na bialostockiej siatkówce i jest takim samarytaninem czemu blokowal chlopakow
          ktorzy z powodzeniem mogli by i zarazem mieli wowczes grac w CEZARZE jest to
          dla mnie niezrozumiale ta sama sytuacjha sie powturzyla rowniez pozniej w
          budowanej druzynie przez pana Brajczewskiego. czym kierowal sie wowczas ten pan
          nie mam pojecia. Jednego nie moge mu odmuwic ten czlowiek stara sie i chce cos
          zrobic w Bialymstoku nie robi tego zapewne dla pieniedzy bo jezeli sa z tego
          jakies zyski to mozna nazwac je groszami. Cieszylem sie z awansu chlopakow do
          II ligi bo wiem ze im sie to nalezalo ciezko tyrali przez caly rok poswiecajac
          wlasny czas i zdrowie robili to zapewne dla siebie iwylacznie bo Bialystok to
          dziura i o jakich kolwiek stypendiach profitach nie ma mowy. Ale coż takie jest
          zycie mam nadzieje ze jesli starczy im jeszcze zapalu to zarok awansuja bez
          problemu. Na koniec mam nafdzieje ze cala ta sprawa powinna dac panu
          Kaczmarkowi wiele do myslenia ze obok niego tez sa ludzie i nalezy sie im
          szacunek i nie nalezy nikogo szkalowac i robic podstepy bo samemu sie od tej
          broni zginie
          • Gość: Czeren Wstyd IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 13:09
            Wstyd na całą Polskę, wszystkie portale siatkarskie się z was śmieją, aż głupio
            to czytać. Jeszcze wasz trener tłumaczył w przeprosinach do Boleslawca że
            chciał zalegalizowac nieuprawionych zawodników po turnieju. Kolejny obciach,
            obcokrajowcy nie mogą grać w II lidze. Poczytajcie sobie Strefę Siatkówki,
            Warszawski Serwis Siatkarski, Siatkę Net i inne. Najlepiej wynieście się z
            Podlasia. Może np właśnie na Białoruś, może właśnie tam wasze miejsce.
          • Gość: podlaski kibic Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.ld.euro-net.pl 10.04.04, 16:48
            > ale czym kierowal sie pan Kaczmarek
            > rozwalajac zespoł jaki sie tworzyl
            > pod skrzydlami WSWFiT w Supraślu
            > czemu blokowal chlopakow
            > ktorzy z powodzeniem mogli by
            > i zarazem mieli wowczes grac w CEZARZE
            > dla mnie niezrozumiale ta sama sytuacjha
            > sie powturzyla rowniez pozniej w
            > budowanej druzynie przez pana Brajczewskiego.
            > czym kierowal sie wowczas ten pan

Zastanów się człowieku, jak można rozwalać zespół, który jeszcze nie istnieje?
            A poza tym kto odda za friko zawodników, z którymi pracował kilka lat?
            A jeszcze poza tym, to w drużynie pana Brajczewskiego pod szyldem politechniki
            grała większa część piętnastki i nikt nie robił żadnych problemów.
            OT, jak piszesz z takimi błędami (fermęt, powturzyla, odmuwic)to przynajmniej
            zmień ksywkę, bo Mariusz Max Kolonko może poczuć się urażony.
            • Gość: Marek Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: 212.35.121.* 14.04.04, 11:46
              NA temat "Politechniki" lepiej sie nie wypowiadac bo ten niby zespol
              rozpierdzielil prawdziwa Politechnike na ktora nagle nie bylo kaski.
    • Gość: BYLY ZAWODNIK Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.bsk.vectranet.pl / 195.85.229.* 10.04.04, 21:41
      Waja nie ladnie nie ladnie !!!!!! Zapowiadales sie na spoko kolesia a tobie
      tylko $$$$$$$ i slawa !! Samolob chodzacy !!! Trenerze zwolaj wszystkich i
      ZMOBILIZUJ do pracy jak zawsze :] a bedzie GiteS Serio Posluchaj sie swojego
      bylego wychowanka ( i naprawde jestes jak rodzina ) :)
      • Gość: .. Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.csk.pl 22.04.04, 13:50
        O kim ty mowisz ??? (waja)??
      • jekson Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze 22.04.04, 14:03
        jka sie nazywasz i kiedy gralas w muks??
    • Gość: byly zaodnik kaczm Re: Siatkarze MUKS 15 nie zagrają w drugiej lidze IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 10.04.04, 21:58

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka