alex.4 10.04.04, 12:06 okazuje się, że w lpr nastąpił kolejny rozłam... To dobrze, ta partia traci w sondarzach, po rozpadzie zniknie. Dobra wiadomośc na Wielkanoc pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zawisza Re: rozłam w lpr IP: 212.122.214.* 12.04.04, 23:05 jasen., precz z lpr, niech żyje wieczna i mądra UW i czyste bezkorupcyjne SLD!!! a wogółe to precz z Polską, niech żyje UW!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: rozłam w lpr 13.04.04, 15:08 zawiszo, kiedy Bóg chce pokarać człowieka odbiera mu rozum. Musiałeś być bardzo grzeszny, bo rozum ci odebrano....:))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: rozłam w lpr 13.04.04, 15:48 papieżu Alex...hmm widzę, ze ujawniasz nam coraz szerszy zakres swych mocy, przemaiwasz już w iminieu Boga!!! opanuj się, nie jesteśmy na to gotowi jeszcze, niegodni my twej inteligencji...twej miłosci bliźniego..... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: rozłam w lpr 13.04.04, 15:51 Santiago ale to twoi koledzy chcą poraz kolejny dokonać rozłąmu w swojej formacji... To moja wina, że rozum im odebrało??? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: rozłam w lpr 13.04.04, 20:18 jacy koledzy? ich piaskownica i zabawki...nie to co potężna UW... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Rozłam jest w klubie a nie w partii 13.04.04, 20:35 Klub w parlamencie a partia o tej samej nazwie to są dwa odrębne byty..odejście tych którzy nie byli w partii raz na zawsze oczyści sytuację w LPR nie będzie tej podwójności...dla partii LPR ważniejsze od klubu w sejmie jest obecność w mediach oraz kontakty z sympatykami w terenie i poszerzanie bazy o nowych ludzi..jedni odchodzą inni przychodzą..trwają rozmowy z tymi co wyszli z Samoobrony asa teraz posłami niezależnymi..m.in z posłem Laskowskim Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: Rozłam jest w klubie a nie w partii 13.04.04, 20:40 dobrze życzę LPR-owi ale na Samoobronę bym uważał... nie wątpię, że tam znajdzie sie ktoś porządny, uczicwy ale mało prawdopoodbne by był akurat posłem znam jednego kolesia z Samoobrony, jest w niej od niedawna i obecnie piastuje fukcję radnego województwa w jednym z sejmików...wcześniej przez dwie albo trzy kadencję był radnym średniego miasta i naprawę robił,niezłą robotę, tacy ludzie sa OK, ale posłowie z S? nie...tam nie ma przypadkowych ludzie, wszyscy byli starannie dobrani przez Leppera... Odpowiedz Link Zgłoś