zamek 02.12.10, 11:28 Mała prywata: taki oto koncert odbędzie się wkrótce. Jeżeli ktoś będzie akurat w Katowicach, to zapraszam :) Gwoli ścisłości: Pafcio nie zagra w moim utworze, ale za to wykona Chopina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onofrio Re: Pafcio i Zamek w jednym staną domu :) 16.12.10, 20:57 zamek napisał: > Mała prywata: taki oto koncert odbędzie się wkrótce. Jeżeli ktoś będzie akurat w Katowicach, > to zapraszam :) Gwoli ścisłości: Pafcio nie zagra w moim utworze, ale za to wyk > ona Chopina. Jesli zamek spotka pafcia, to prosze go namowic by sie nauczyl Koncertu e-moll Chopina Odpowiedz Link Zgłoś
pafcio01 Ahoj Forum! :) 18.12.10, 05:16 Okazuje się, że miesiąc ze szlabanem na środki masowego przekazu był całkiem skutecznym remedium na uzależnienie od internetu (które zresztą właśnie wraca)... Zamek już tak się niecierpliwił, że się nie odzywam, że aż osobiście musiał mi zakomunikować jak intensywnie od Forum biły pozytywne fluidy w kierunku moich koślawych paluchów plączących się tu i ówdzie po październikowej Filharmonii Narodowej. Za te fluidy dziękuję, pomogły, obciachu raczej nie było :) Nie mniej jednak coś nie mam odwagi otwierać wątków konkursowych, na pewno były gorące, ale niech lepiej pozostaną przeze mnie nierozgrzebywane. Ale z góry dziękuję za mniej lub bardziej ciepłe słowa. (i zdaję sobie sprawę, że co poniektórym zapewne krew gęstniała z powodu moich staczanych na estradzie bitew - proszę więc o wybaczenie :)) Potężną Porcję Podziękowań Posyłam Schaetzchen za Przemiłą Przechowalnię Przedwerdyktową, Późnowieczorne Plotki, Piękną Płytę Pana PiotrA., no i szneki z glancem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: Ahoj Forum! :) 18.12.10, 09:15 Pafciu, to ja dziękuję za te emocje i Twoje Piękne Granie. A po plotkach przez 4 dni nie mówiłam (wybawienie dla otoczenia) - zapalenie krtani ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arana Re: Ahoj Forum! :) 18.12.10, 11:34 Schaetz jak zwykle utrafiła w sedno: To były piękne dni, Pafciu, dziękuję! I liczę na więcej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Ahoj Forum! :) 19.12.10, 18:46 Pafciu, było pięknie... dzięki wielkie! który koncert piękniejszy? To pytanie z Hamletem się zazębia. Odpowiedz Link Zgłoś