Dodaj do ulubionych

UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 15:09
"Trudno tak" Bartosiewicz i Krawczyka bodajże. Brrrr!!!!....
Lista jest długa, ale ten znajduje się jak na razie na szczycie. Bardziej
obcykanego tematu nie kojarzę.
A jak z Waszymi muzycznymi koszmarami?
Obserwuj wątek
    • Gość: KPS1 Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 81.219.223.* 24.01.05, 15:25
      Zgadzam sie z Tobą ten utwor "Trudno Tak" to porażka Krzysia ale jego najnowsza
      płytka "To Co W Życiu Ważne" jest poprostu SUPER!!!!!!!! Jeśli nie słyszałes
      jeszcze to zaczęcam do kupienia
      • Gość: agata Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:32
        nowa piosenka kasi kowalskiej,smuty,smuty,smuty
        • Gość: unfun Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 80.50.34.* 25.01.05, 18:41
          to fakt, z reszta oprocz jej pierwszej plyty to wszystkie inne to smuty. Ale
          tekst - ...ja ubrana w me slabosci... i czerwien ust mych z twymi zlaczyc... to
          juz przesada trocajaca niemal o sępa miłosci Ich troje
          • Gość: umpapa NIE ZNOSZĘ KOMERCYJNEGO RADIA W CAŁOŚCI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:13
            I całego kretyńskiego szołbiznesu, którego częścią są komercyjne stacje radiowe
            (a w ich liczbie Radio Bis oraz PR3).

Jedynie PR2 nie obraża myślących ludzi.
            • jomswiking TO SIE CIESZ, ZE TYLKO NIE ZNOSISZ 14.06.05, 20:33
              Jestem w Anglii. Pracuje w ogromnej hali magazynowej, gdzie non stop napieprza
              lokalne radio komercyjne...
              LUDZIE! NIE MOGE JUZ NAWET NAPISAC, ZE GO NIE ZNOSZE.
              JA GO NIENAWIDZE!!!
              Wyobrazcie sobie, ze przez caly tydzien, codziennie leca te same utwory i do
              tego w tej samej kolejnosci. A niektore z tych utworow leca po kilka razy
              dziennie. Dobra. Wszystko bylo by okej, gdyby nie to, JAKIE UTWORY TU LECA. Nie
              lubi ktos polskiego radia? Przyjedzcie do Anglii i posluchajcie tutejszego.
              Autentycznie wielu z nas - Polakow - pytalo Anglikow, czy oni naprawde tylko
              TAKIEJ muzyki sluchaja, bo dla wielu z nas jest to nie do pomyslenia...
              MIR!
        • Gość: ezoteryczna Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 19:38
          racja Agata! Większośc jej ostatnich piosenek mnie dobija, juz nie moge ich
          słuchać- tylko pochlastać się szarym mydłem...
    • tomash8 Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 24.01.05, 21:37
      "Last christmas" WHAM! - fuj...
      • stephanie_s Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 26.01.05, 22:28
        o tak last christmas to prawdziwy koszmar w ogóle te wszytkie ameryknskie
        swiateczne piosenki to masakra
    • grzmiacy_rozum Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 24.01.05, 21:49
      NIENAWIDZĘ piosenki murzyna o pedalskim głosie Craga Davisa czy jak mu tam i
      jego koszmaru "try walkin coś tam".
      Mam tak wielkie obrzydzenie do tego tworu że gdy zdarza mi się trafić czasem na
      to coś lecące w radiu (najczęściej zet, tfu!) w jakimś sklepie to błyskawicznie
      sie ewakuuję pozostawiając kosz z zakupami. Potem staram się jak najszybciej o
      odtrutkę w postaci jakiegokolwiek utworu muzycznego, który skutecznie zabiłby
      mi to gó.. brzmiące jeszcze w głowie.
      • spiral_architect Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 24.01.05, 22:04
        Moze nienawisc to za mocne slowo, ale nie cierpie "Road To Nowhere" Talking
        Heads i w ogole calego Talking Heads.
        • Gość: Gulander Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.01.05, 22:35
          No co TY?! Jak możesz!
        • stephanie_s Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 26.01.05, 22:30
          hmm a piosenka na którą mam wyjątkowe uczulenie to"in da club"50 cent w ogole
          to nie mój klmat ale ta piosenka wie jak mnie rozstroic nerwowo i ten
          przetestosteronowany goryl tez
      • Gość: napadalec Craig David IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 14:06
        Aha, Craig David, "I'm Walking Away" chyba, rzeczywiscie sraka totalna.
        • Gość: Przemo Brathanki, Golce,Bregovic,Kayah... brrr..... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.01.05, 10:19
          Cale szczescie,ze czas, kiedy wszyscy piali ze szczescia,gdy w radiu puszczano
          niemal non-stop piosenki Brathankow,Golcow czy Kayah i Bregovica, juz minal i
          ze folk jest zdecydowanie passe.

Nie podam konkretnego utworu,ktorego nie cierpie.Po prostu nie trawie calej
          tworczosci wymienionych zespolow.
        • Gość: gerdzi1 Re: Craig David IP: *.pk.edu.pl 26.01.05, 10:19
          popieram!!!!!! a do listy dolanczam jeszcze te piosenke: Lady hear me tonight
          cos tam dalej nie pamietam wykonawcy, ale w teledysku wystepuje 2 facetow i
          dziewczyna, kradna samochod i jezdza we 3 bez celu.
      • Gość: lukasz a ja lubie. i calą tworczosc britnej tez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:40
    • Gość: mukki Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:12
      1. Wilki - Bohema -dostaję wysypki i puszczam pawia jak to słyszę
      2. Kasia Kowalska - ta kupa która ostatnio jest ciągle puszczana
      3. Call on me - Pryszcz czy jakoś tam - dno!
      • Gość: Slodki_Romek Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:19
        Popieram wszystkie pozycje! Tego gowna nie da sie sluchac! A dyrektorow
        programowych stacji ktorzy maja to w swoich ramowkach powinni rozstrzeliwac smile)
        • Gość: Elle Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.01.05, 20:48
          Mnie również te trzy wymienione "utwory", że tak górnolotnie je określę,
          doprowadzają do szewskiej pasji. Kiedy po raz pierwszy usłyszałam w
          radiu "Bohemę" Wilków, dostałam napadu śmiechu, mało się nie zaczęłam krztusić.
          Tekst oparty na najprostszych rymach "chce- złe- nie- mnie- bla bla bla", nawet
          trzylatek potrafiłby wznieść się wyżej, jeżeli chodzi o warstwę
          liryczną "utworu". No i ta skoczna przygrywka przed refrenem!!! Toż to istne
          disco- polo w najlepszym wydaniu!
          Kasia Kowalska- nie będę komentować, te jej piosenki wysysają ze mnie całą
          energię do życia.
          "Call on me"- Boże, słyszysz, a nie grzmisz!!! Od kiedy zaczęli to puszczać w
          radiowej "Trójce", straciłam całkowicie szacunek do tej stacji, a z resztą już
          od dłuższego czasu miałam do niej zastrzeżenia.
          • Gość: Bartek Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.toya.net.pl 28.01.05, 21:13
            Ech, wyluzujcie, przecież oni w Trójce grają "Call on me" tylko dla żartu i
            wcale nie tak często znowu... zresztą całą tę piosenkę należy traktować jako
            żart, a załamywać ręce należałoby raczej rzeczywiście nad tymi kawałkami, które
            mają udawać dobrą muzykę ( i tu poprzednie propozycje (Bohema) są jak
            najbardziej na miejscu)
            • Gość: Bartek Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.toya.net.pl 28.01.05, 21:18
              A co do Trójki to sam też często narzekam, ale jak mnie nieraz ktoś w sklepie
              czy w autobusie "uraczy" innymi stacjami, to w tym momencie natychmiast
              doceniam Trójkę, nawet tę po rewolucji...
              • Gość: elle Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.01.05, 22:59
                To prawda, bo nawet bo "skiepszczeniu się" Trójka jest najlepsza, przynajmniej,
                jeśli chodzi o stacje ogólnodostępne.
                Dojeżdżając ze znajomym do szkoły jego samochodem, byłam codziennie przez
                półgodzinną podróż katowana radiem RMF. Po tych doświadczeniach wiem, co to ból.
                • Gość: marazm Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 80.50.167.* 03.02.05, 09:25
                  RMF to jeszcze nic, posłuchaj sobie Zetke, tak same takie super przeboje jak
                  Alize, Kate Ryan i inne cudowne...i oczywiście bohema wilków 20 razy dziennie
                  • Gość: elle Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.05, 10:11
                    Z Radiem bZdET też miałam przejścia, kiedy pojechałam rok temu na wakacje ze
                    znajomymi i mieszkałam z nimi w jednym domku letniskowym przez TYDZIEŃ. Dobrze,
                    że współlokatorzy wychodzili czasem na spacer, to przynajmniej wtedy mogłam to
                    coś wyłączyć, bo jeszcze trochę, a natężenie Kate Ryan, Garou, C. Dion, Erosa
                    Ramazzoti'ego, Ingrid i innych doprowadziłoby mnie do białego kaftanu i pokoju
                    bez klamek. Jak można robić to ludziom, to ja nie wiem, a jeszcze bardziej
                    dziwi mnie, jak można tego słuchać.
            • Gość: Bartek Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.toya.net.pl 28.01.05, 21:30
              W ogóle to bardziej od poziomu muzyki (bo z tym po prostu jest raz lepiej, raz
              gorzej, jak to zawsze bywało) martwi mnie "katowanie" kilkunastu utworów z
              playlisty dzień w dzień przez kilkanaście tygodni, aż do skrajnego zjechania.
              Ma to oczywiście swoje dobre strony, jeżeli "katowany" utwór akurat mi się
              podoba (np. Walk Into The Sun, Dry Your Eyes, Can't Stand Me Now, Vertigo,
              These Words, Boulevard..., The Love Of Richard Nixon), bo mogę się go nasłuchać
              do woli, ale częściej jednak wnerwia (a już najbardziej Real To Me - grają to
              co najmniej dwa razy dziennie od trzech miesięcy, mimo, że nikt na to nie
              głosuje.. smile
    • Gość: jaija Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.01.05, 23:23
      Krawczyk w całości, ale teraz szczególnie z Bartosiewicz, Kowalska w całości, a
      zatem najnowszy (s)hit też, Craig David teżbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin poza tym Mandaryna,
      Wilki, każdy kawałek Bajmu, ale teraz leci jak sraczka coś, co zaczyna się od
      słów "kocham cię, uciekają myśli złe". Moje nie uciekają, a tylko ulegają
      nasileniu.
      Budka Syflera ze "Wszystkimi świętymi" i wszystkim, co nagrali od płyty "Nic
      nie boli tak jak życie" włącznie (powinno być "tak jak rzyć"big_grinbig_grinbig_grinbig_grin.)
    • Gość: mila Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.icpnet.pl 25.01.05, 09:22
      Niezaprzeczalnie i z zasady całość żenującej twórczości jęczków z radiohead
      (proszę się nie oburzać i nie polemizować, bo w tej kwestii jestem
      nieferormowalnasmile)
      Z "tfórczości" naszych rodzimych "artystów" -
      "Warszawa" - Lady Punk - o czym jest rten tekst z kiepskimi rymami?
      "Przytul mnie" - czyli reaktywowane dinozaury z kombi
      A tak wogóle tojest tego cała masa.
      • Gość: lelek Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.acn.waw.pl 25.01.05, 09:38
        nienawidze kawalka "cudawny dzieciak" hemp gru. i wogole wszystkie ich pioseneczki, ktore slyszalem, to qrewskie dno!
        • Gość: killer queen Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.toya.net.pl 25.01.05, 14:39
          Pump It Up - Denzel
          Czarne oczy - ktoś tam
          Poza tym wiele pieśni Shanii Twain bardzo źle na mnie działa, a w
          szczególności "Ka Ching". Brrr... Nie znoszę jej!
          • pitahaya86 Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 25.01.05, 14:41
            ... jeszcze Kasia Kowalska i "Lece, bo chce" Wilkow, bleeeeeee.
          • Gość: darek Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.home1.cgocable.net 25.01.05, 22:17
            Otoz to. Swinaja Twain, Celina Wyjon oraz Britney Sperms - na Marsa wyslac, albo
            jeszcze gdzies dalej dla bezpieczenstwa, niejakiego Robbiego Williamsa, oraz te
            pania co to jak pod latarnia wyglada... Minoge! Wszystkich ciemnoskorych wyjcow
            z bylych band-boys, girl-bands... Sporo polskich wykonawcow, ktorzy twierdza, ze
            spiewaja i umieja spiewac, caly polski hip-hop, ktory jest zenujacy, zwlaszcza z
            ta gimnastyka reczna itp. ze o polskim rapie juz nie wspomne.Pani Gorniak - na
            drzewo (ale ona juz chyba tam jest?). Powinno sie rowniez przestac grac niejaka
            pania Jantar, to zalosne, podobnie jak jej coreczka Kukulska Natalia niejaka.
            Myslovitz moglby sie postarac o piosenkarza z jajami, a nie z takim cienkim
            glosikiem, jakby przed kastracja... No, chyba wystarczy ? smile
            • Gość: Iw Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:40
              no proszę Ci tylko bez Myslowitz w tym gronie !!!!!!!!!!!!!!!!!!11
          • Gość: zegarynka Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 80.50.21.* 26.01.05, 11:46
            kukiz i borysewicz. nie, nie, nie.
        • tomash8 Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 25.01.05, 14:42
          przypomniało mi się jeszcze: 18l - jak zapomnieć (to... coś było tak często
          wałkowane, że nprawde ciężko o tym zapomniećsmile
      • Gość: gs Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 04.02.05, 14:17
        Radiohead - no w końcu ktoś to napisał! Brawo, też tak uważam. Dodałbym jeszcze
        jęczącego z zachwytu nad R. Pawła KOstrzewę z Trójki
        • Gość: olecki Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 20:08
          kochani, brak polemiki na temat Radiohead byłby nie na miejscu. umieszczenie
          ich w takim gronie zakrawa o pomstę do piekła. proszę o kilkakrotne (chociaż)
          przesłuchanie płyt "OK Computer" lub "Amnesiac". te płytki "trochę" mną
          potrząsnęły. tyle pomysłów na muzykę, dźwięki. niesamowite. stawianie Radiohead
          obok Tych 3je, Mandaryny, Dody, polskiego HH to jakieś nieporozumienie.
    • klenbek Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 25.01.05, 17:14
      radio Bzdet, rmf, eska i wszsytko co się tam lansuje.....
      • Gość: Anita Wisniewska Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 172.16.3.* 25.01.05, 17:24
        OOO. jest duzo ! From Sarah With Love ( S.Connor )
        Włajaż Włajaż, Obsession ( Aventura ) - jak to słyszę staję się bardzo
        agresywny !! Wszystko po francusku w popie nagrane pozniej niz w 1970 roku !
        • Gość: Hating Sarah Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.selfnet.de 25.01.05, 18:44
          kurde, ja tez straaaaszbnie nie znosze Sary oconnor czy ja jej tam. Jak slysze
          ten glosik la la la..."form Sarah with love" to mam dreszcze i ochote wysadzic
          w powietrze wszystko w promieniu kilometra, byleby tylko tego nie slysze!!!
          Bleeee
        • Gość: elusive Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 84.87.21.* 25.01.05, 20:39
          nooooooooo, ale litaniasmile
          i prosze, jak tak popatrzec, to te wszystkie "bloki reklam poprzerywane
          muzyczna sieczka" - jak kto slusznie nazwal nasze stacje radiowe (te prywatne)
          nie maja dla kogo grac!!! no bo NKIT (patrz wyzej) nie chce tego sluchac!
          To co oni, na zlosc nam graja, dranie?

Juz nie wspomme, ze nikt nie grywa Prince'a, Pink Floyd, Davida Sylviana, Joe
          Satrianiego, Recydywy, czy tam paru setek innych artystow. Bo jakis IMBECYL od
          marketingu stwierdzil, ze Erik Fryc, czy Bejonce lub Ja (pier..) Rule albo
          Nelli/Kelli czy stos innych Britnejs bedzie nam wyznaczal horyzonty.
          No coz........tylko se kupic stary gramofon...
          Co juz dawno uczynilem smile
    • Gość: glebogryzarka Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 195.245.217.* 25.01.05, 17:32
      Stairway to Heaven - raz.
      Imagine - dwa.
      Paranoid - trzy.
      Na przykład.
      To są dopiero zarżnięte utwory. O Eric Prydz za trzy lata nie będziecie
      pamiętać, a schody do nieba straszyć będą nadal.
      • tomash8 Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 25.01.05, 17:40
        co do "Stairway.." zgadzam się w zupełności...najbardziej przereklamowany
        kawałek wszechczasów...paranoid nie jest może zbyt ambitny, ale po pierwsze:
        wcale go tak często się nie słyszy(chodzi mi oczywiście o radio, TV...) a po
        drugie szybko się kończysmile ja tam go bardzo lubiesmile
      • Gość: mea Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:53
        A ja się cieszę, że Schody nadal będą za kilka lat.
      • Gość: Aga stuku puku IP: *.autocom.pl 25.01.05, 18:26
        Nie bądź śmieszny, z wyjątkiem "Imagine" to są świetne piosenki, genialne i
        ponadczasowe. Wara od STH!!
        A słuchać to się nie da 90% tzw. artystów z radia - w mojej ścisłej czołówce
        Myslowitz, Borysewicza z Kukizem (ratunku - "jest jak jest", ta głębia tekstu
        mnie powala), Bajmu (brrrrr te wszystkie szklanki wody napełnione deszczem),
        Krawczyka z haremem. Łozon itp pominę.
        Osobne miejsce zajmuje wyjący jak wyleniały kot wykonawca piosenki do "M jak
        miłość". Jak to słyszę...nie, ja nie mogę tego w ogóle słuchać. Łeeee
        • Gość: glebogryzarka Re: stuku puku IP: 195.245.217.* 26.01.05, 18:05
          > Nie bądź śmieszny, z wyjątkiem "Imagine" to są świetne piosenki, genialne i
          > ponadczasowe

Ja nie OCENIAM. Ja mówię, że są zarżnięte. Widzisz różnicę?
          Gdybym miał określić, co mi się teraz nie podoba, to pewnie powiedziałbym Mario
          Winans, Girls Aloud, Prawdziwy Rozynek etc. Ale niewykluczone, że za lat
          dziesięć będę nostalgicznie ocierał łezkę słysząc te sezonowe kwasy, bo nikt mi
          ich w międzyczasie niefortunnie nie przypomni. W przypadku wymienionych złotych
          przebojów rocka nie mam takich złudzeń.
      • spiral_architect Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 25.01.05, 19:32
        No wlasciwie trudno sie nizegodzic ze wsystkimi trzema typami. Paranoid to jeden
        z najgorszych kawalkow Sabbs, choc jednoczesnie nie mozna odmowic mu prostoty -
        a to czesto dobrze swiadczy, choc nie dla mnie, w tym przypadku.
        • szczery80 Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 16.09.05, 15:31
          Nie lubię utwory "Spiral Architect" Black Sabathu... smile Oczywiście żartuję. To
          jest jeden z kilku dobrych kawałków Black Sabathu.
    • Gość: Ewelina Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:52
      Podzielam zdanie... bohemy nie da sie sluchac, shania twain [cz yajkos tak] -
      ona miauczy nie spiewa, Jo JO - tez mi sie niedobrze robi, Obsession -
      Aventura... WRRRRR, i Denzel - okropne... ale np erica prydza i Czarne oczy
      lubie posluchacsmile
    • Gość: ewelina Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:57
      o i zapomnialam o Natashy Bedingfield -ciary mnie przechodzą jak słysze jej
      piosenke w radiu, albo widze teledysk.. Fuj!!!!!
    • Gość: bleee Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.05, 18:07
      Kombii Sen sie spelnia błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeee
      • soulbrother Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 25.01.05, 18:12
        Wilki - Bohema -dostaję egzemy !!!! Muszę ściszyć radio, mam ochote
        zmymiotować! To moze być na prawdę irytujące.! Nie nawidzę Kowalskiej,
        Krawczyka, Placebo!!!
      • Gość: dementi Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 212.75.* / *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.01.05, 18:15
        Czyzbyscie zapomnieli o tych kretynach z Rumunii O'Zone czy jakies inne
        kurestwo, ktore jak zaczelo nap....lac w lato tak nap...la do tej pory? A
        najwiecej znienawidzonego g..a w Bzdetce. Pozdro.
    • Gość: miszka Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.eranet.pl 25.01.05, 18:15
      a ja po prostu nienawidze, nie lubie, nie trawie
      WSZYSTKICH COVERÓW ZROBIONYCH NA NOWO W RYTMIE DISCO
      i mam dość DENZEL-PUMP IT UP - non-stop puszczaja to za ściana w solarium na
      maxa, a ja w domu chce odpoczywac a nie robic pump it up !!!

ale gdyby ktos zaproponowal te wszystkie kawalki w radiach zamiast reklam w TV
      to ja to kupuje !!! wink
    • Gość: gohank Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.globit / 217.98.57.* 25.01.05, 18:38
      ogółem jestem tolerancyjna, ale gdy tylko słyszałam niebieską (jeea) kawiarnie
      (łoo), to mnie roznosiło.
      • Gość: bb Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:56
        Rozynek - Siłacz.... brrrrrrrrrr to wycie!!!
    • titush Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 25.01.05, 18:57
      wiekszosc polskiego hh
    • Gość: corgan Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.zigzag.pl 25.01.05, 19:17
      1. Sarah Connor - całokształt "tfurczości"
      2. Wienio i Pele / Molesta - całokształt "tfurczości" tych hiphopofcuf
      3. WWO - jw.
      4. Jeden Łoiem El głównie "jak zapomnieć" to o klekającym sercu
      5. Eminem - im więcej napotykam na stacjach muzycznych tym bardziej nie znoszę
      6. prawie cały amerykański hip-pop/r&B - te wszystkie Nelly, Justiny
      Timerlejki, Bijonse i róznie takie tam...
      • Gość: Aśka Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 19:36
        Ludzie! Gdzie byliście całe moje życie? Jeszcze taki bzdet zespołu chyba Rotary
        czy jakoś tak, z refrenem "lubiła tańczyć" i coś, że "nie liczyliśmy gwiazd".
        Zetka to kocha miłością wieczną, Booosz...!
        • Gość: ptifurka Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 19:53
          Ja dostaję drgawek przy arcydziele "words don't come easy to me", nie znam
          wykonawcy (i nie boli mnie to specjalnie), piosenka stara, bo mam na nią
          uczulenie od dzieciaka.I niestety o ile większość tych Denzeli i innych shitów
          oddali sie w niebyt niedługo to ten koszmar wydaje sie
          nieśmiertelny....brrrrrr...
          • Gość: pobre diablo Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:13
            zgadzam sie ze wszystkimi Waszymi typami
          • Gość: Gulander Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.01.05, 22:44
            F.R. David śpiewał onegdaj tą pieśń. I o ile pamietam udzielał się w
            zespole "Dziecko Afrodyty" z niejkaim Vangelisem Papatanasiou i Demisem
            Rousosem.
            A w ogóle bosko wyglądał.
          • Gość: Tuki Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:28
            wiem co masz na mysli, sto lat temu piosenka 'words....." byla nazywana "Dzon
            Kaminski"
        • Gość: jagoda niecierpie Michalka Jacksona i jego podrygow IP: *.onlink.net 26.01.05, 03:30
          niecierpie beztalencia pt. Madonna to tyle jesli chodzi o wykonawcow , ale zeby
          nienawidziec jakiegos utworu albo zeby wzbudzal az tak skrajne emocje jak
          nienawisc ? To duza przesada.
      • Gość: glebogryzarka Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 195.245.217.* 26.01.05, 18:09
        > 6. prawie cały amerykański hip-pop/r&B - te wszystkie Nelly, Justiny
        > Timerlejki, Bijonse

No, tu przegiąłeś. Nelly i Timberlake mieli parę dobrych numerów.

> 3. WWO - jw.

Zgodziłbym się, gdyby nie to, że Sokołowi nie można odmówić zarówno świetnego
        głosu, jak i flow. Należy docenić (a wierzcie mi, że w moim przypadku jest to
        wyjątkowo trudne - pominę szczegóły).
    • braineater Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 25.01.05, 21:16
      Zestaw Womitalny numero uno:
      Budka Suflera w całości, w szczególe i w ogóle + efekta wizualne - piosenki co
      powodują paraliż i wyładowania w korze mózgowej - "Tango, co trza doń dwóch'
      & 'Cień wielkiej góry' & 'Coś tam coś tam radio'
      Lady Pank - również jako i wspomniana powyżej Suflerowa Szopa - koszmar na
      każdym poziomie odczytania - wizualnym, dźwiękowym i textowym - ulubieńcy w tej
      kategorii - Coś tam Warszawa' z tak bezbłędnie debilnym textem, że powinien być
      zamieszczany w każdym podręczniku literatury, jako przykład, jak słowa zamienić
      w splot dźwięków bez znaczeń
      Wszelakie gwiazdusie typu Bajm, Manam, Lombard i wytwory solowe wokalistek
      wyżej wymienionych produktów sonicznych - koszmary bez głosu, bez wyglądu i
      nawet piersi nie pokazują, co taką Kylie Minogue uratowało na przykład przed
      umieszczeniem w tym zestawie...
      No i owczym pędem, potwierdzając to co już większość przedpisaczy zauważyła,
      99,99% muzyki wydobywającej się przez radiowo-telewizyjny odbyt...
      Pozdrowieniasmile
      • Gość: chinagirl Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.poranny.pl 25.01.05, 21:27
        Ach, czemu nikt nie wspomniał o królowej kiczu, czyli Celine Dion? Ona nawet
        piosenki z Monty Pytona by przerobiła na duszoszczypacielne. No i oczywiście
        Marcin Rozynek, te teksty! Kasia Kowalska też jest niczego sobie, a tak kiedyś
        fajnie śpiewała. A co do tego jej kawałka, który często leci, to riffy bardzo
        przypominają kawałek z "Trójki" : "Miłośc nad morzem udac się nie może",
        zauważyliście?
        • Gość: gość Celine znam. Ale chto do qrwy nedzy jest Rodzynka? IP: 212.191.169.* 25.01.05, 21:57
          .
          • Gość: chinagirl Re: Celine znam. Ale chto do qrwy nedzy jest Rodz IP: *.poranny.pl 28.01.05, 22:13
            Rozynka to jest taka Britnejka polska, tylko że w rodzaju męskim i włoski ma
            ciemne, a nie blond, jak Barbie. Ale oboje sa słodcy jak kilo krówek -
            ciągutek, aż zęby bolą.
    • Gość: anja Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:26
      Nelly & Kelly Rowland "Dillema" - hicior sprzed jakichś dwóch lat, najbardziej
      znienawidzona przeze mnie piosenka wszechczasów!!!

Poza tym:
      Wilki "Lecę bo chcę"
      Kylie Minogue "I Believe in You"
      18L - ten ich największy hit, nie pamiętam tytułu
      Ich Troje "Wstań powiedz nie jestem sam" czy jakoś tak
      • Gość: zdegustowana TAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKK!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:35
        DILLEMA!!!!!!!! BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
        • Gość: lalique jak ja nie lubię tych piosenek :-/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:06

mdli mnie od Dillemy Nelly/Kelly Rowling, nie cierpie też słuchać Sarah Connor,
          głos ma piekny, ale w jej piosenkach jest tyle zakłamania!
    • Gość: Beatka BAAAAAAAJMMM !!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.05, 21:54
      O matko jak ja nienawidze Bajmu!!!!! Odrzuca mnie od tego zepołu normalnie mam
      mdłości jak słysze wibranto Beatki kozidrak
      I teksty w stylu w oddali slysze muzykeeeeeeee
      Wyje to to jak poraniony jeleń...
      • Gość: Iw Re: BAAAAAAAJMMM !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 13:40
        .. ja też, zwłaszcza jak słyszę "pozytywne wady"
    • Gość: Raffi Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 149.142.103.* 25.01.05, 22:06
      Mnie wk...wiaja wszystkie kawalki lansowane na sile przez milosciwie nam
      panujaca TVP, jak np zespol Leszcze i tym podobne gowno. Dobre kapele nie moga
      sie przebic a taka sraka leci 24/7 sad
      • Gość: olka Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.teleton.pl 25.01.05, 22:49
        duuuuzo tego, ale tak z rodzimego podworka:
        1. KRAWCZYK. nie wytrzymuje juz psychicznie, co roku w swieta: kupuje bogu ducha
        winny czlowiek gazete, a tam co? dodatek - swiateczny prezent: krzysio spiewa
        koledy! o, jakam jest wdzieczna! wlaczam tv, a tam co? krzysiu pastoralki nuci!
        litosci!!! czlowiek czeka juz tylko, kiedy swieta sie skoncza, ale zludne na
        spokoj nadzieje... bo co? bo krzysiu, BAM!, znowu jakis zabojczy duecik!
        litosci, jak dlugo da sie z tym zyc?!
        2. KOZIDRAK. tej pani juz dziekujemy. poza tym nie odrozniam jednej piosenki od
        drugiej.
        3. KOMBI. odgrzewanie tego, co w spokoju plesnialo... oprocz tego, patrz wyzej
        (do beaty K.)
      • Gość: pączuszek :) Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 17:39
        A jescze mnie wciepia utwór Cambio dolor nijakiej Natalii Oreiro. Uch to
        dopiero beztalencie jest bleeeee no ale u nas w Polsce wielka gwiazda
    • Gość: 800xe Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:08
      Może wywołam burzę, ale trudno...
      Nienawidzę Smells Like Teen Spirit - Nirvany
      • bender_rodriguez Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 14.06.05, 22:39
        o w dupala! sołlmejt! ja też nie znoszę tego zasranego hymnu rozciągniętych
        swetrów i niedomytych nastolatek.
    • Gość: W105N4 Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.devs.futuro.pl 25.01.05, 23:34
    • Gość: raj Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.gw-rozdroze.lama.net.pl 26.01.05, 01:49
      > A jak z Waszymi muzycznymi koszmarami?

A long-time favorite najgorszych utworów to nieodmiennie "powiedz, powiedz
      czemu, zjadłeś na śniadanie słoik dżemu..." ;->>>
      • sdb Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 26.01.05, 08:15
        faktycznie ta kowalska i baltyk jest chlodnym morzem pasuja jak w pysk s3elil
        racja. do krawczyka, 18L, lady pank, bohemy, jest jak jest, ka czin, dorzucam
        kate ryan, ingrid(srutu-tururu-tutu i pozostale) i scoverowane przez No Doubt
        it's my life- ile kuźwa mozna? dobrze ze przeniesli mnie do biura w ktorym nie
        mam szczekaczki radiowezla smile lepsza cisza niz codziennie ten sam zestaw papki
    • Gość: Ona__ Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 08:08
      A Mandaryna...to dopiero beznadzieja!!!!!!!...he he
      • Gość: misio - urwisek Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 194.88.12.* 26.01.05, 08:36
        podpisuje sie pod spora wiekszoscia powyzszych ze szczegolnym uwzglednieniem:

1. kombi i ichniego "sen ( KOSZMAR ) sie spelnia";
        2. marcin rozynek & silacz - jeżu, kto mu dal mikrofon i wpuscil do studia ?!??!
        3. virgin i doda elektroda
        ostatnie tygodnie spedzilem remontujac mieszkanie i nasluchalem sie do
        obrzygania specjalizujacego sie wylacznie w polskiej muzyce radia wawa - tylko
        ta stacje przyzwoicie odbieral moj "remontowy" odbiornik; ciekawe, kto przy
        takim bogactwie polskiej muzyki decyduje u nich o repertuarze ?!
        ktokolwiek o jest, kiedys za brak przyzwoitosci dawano po prostu w pysk !!
    • Gość: bz Re: UTWÓR, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.aexp.com.pl 26.01.05, 08:24
      nienawidzicie to szumnie powiedziane, ale kombi? tego nie da sie sluchac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka