venus99 14.04.04, 14:56 ten dureń znowu zaśmieca swoją głupotą forum. nie dyskutujcie z tuba ojca malwersanta - temat szybciej spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
santiago78 Re: olej oszoła! 14.04.04, 15:42 zaraz tam olej... alex i venus (to ten sam typek?) zastrzelcie go! co będzie się tu pałętał i przeszkadzał w budowaniu nowego lepszego świata... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: olej oszoła! 14.04.04, 15:51 powiem ci w zaufaniu,że nie jestesmy z: - lpr, - radia maryja, - nie czytamy nd ani innych szmatławców tego typu, - nie mamy w sobie katolickiego miłosierdzia dla bliznich więc chyba twoja propozycja nie przejdzie. ale zawsze z zadowoleniam odnajduje pobratymców oszoła, posłów Pęka, Janowskiego i Wrzodaka (to chyba ta sama partyjka) i wielu innych zacnych ludzi nieuleczlnie chorych na brak rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: olej oszoła! 14.04.04, 16:37 do santiago i tak nie dociera. On albo nie jest w stanie przeczytać. Albo zrozumieć co przeczytał. Co w sumie na jedno wychodzi.To bardzo żałosny osobnik. Po chrześcijańsku szkoda mi ciebie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
a1ex.4 Re: olej oszoła! 14.04.04, 18:38 oszo1om.z.radia.maryja napisał: > są inne sposoby na przyklad jakie ? Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: olej oszoła! 14.04.04, 23:20 powtarazasz się...coś odmieniony po świtach wróciłeś...tak ci poziom agresji wzrósł, epieteyt sie mnożą...no, no...mozę też te grzybki jadłeś co ten koleś z gdańska? ale spokojnie, toczcie swą małą różówą piankę dalej... karawana i tak jedzie dalej a wy macie swa piaskownicę, więc się bawcie pozdrawiam oszołoma, nieznam cię ale jeśli takąfurięwzbudzasz wśród alexa i mu poodbnych to musisz być OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalski jan NIE PRZEJMÓJ SIĘ OSZOŁEM IP: *.elpos.net 14.04.04, 21:24 Polska wolny kraj tu kazdy ma sie prawo wypowiedziec.A takim tematem olej oszoła tylko go prowokujesz.Założe sie że oszoł teraz sie śmieje ze swoich przeciwników.On czuje sie na tym forum jak gwiazda filmowa.Przeszukiwałem już forum i natchnełem sie na temat co byś zrobił z oszołomem.On się nie przejął i po jakimś czasie najwięcej wątków było jego autorstwa,z tego wniosek że nie ustępóje przeciwnikom.DOBRA RADA DRAŻNI CIE OSZOŁ NIE CZYTAJ JEGO WYPOWIEDZI. WALKA Z NIM I NAWOŁYWANIE DO BOJKOTU NIE MA SENSU.LUDZIE NIEKTÓRZY LUBIĄ DYSKUTOWAĆ Z OSZOŁEM,POSTACIĄ KONTROWERSYJNĄ NA FORUM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: NIE PRZEJMÓJ SIĘ OSZOŁEM IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 14.04.04, 23:16 olej oszoła, oliwa alexa Odpowiedz Link Zgłoś
radio.ma.pyska Re: NIE PRZEJMÓJ SIĘ OSZOŁEM 15.04.04, 08:32 Gość portalu: koro napisał(a): > olej oszoła, oliwa alexa a lato Muminkow Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: NIE PRZEJMÓJ SIĘ OSZOŁEM 15.04.04, 15:34 oszoł nie jest kontrowersyjny.jest absolutnie jednowymiarowy.to jednojajeczny brat por.Duba. Odpowiedz Link Zgłoś
oszo1om.z.radia.maryja Re: kto tu jest oszołomem? 15.04.04, 16:32 santiago78 napisał: > oszołom oszolomów.... > > ja i moja zona jestesmy buajan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: kto tu jest oszołomem? IP: 80.51.234.* 16.04.04, 11:49 buajan? czy to jakaś nowa sekta? Odpowiedz Link Zgłoś
oszo1om.z.radia.maryja Re: kto tu jest oszołomem? 16.04.04, 13:22 Gość portalu: koro napisał(a): > buajan? > czy to jakaś nowa sekta? niedoszły mesjasz - przynajmniej wg monty pytona "błogosławieni malujący pokój!" Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja akto czię ortografi uczył analfabeto jeden co? 16.04.04, 18:56 Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: olej oszoła! 16.04.04, 17:16 ten kto wzywa do bojkotu mojej osoby przyznaje się do swej słabości intelektualnej mówi że nie jest w stanie mi sprostać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: olej oszoła! IP: *.proxy.aol.com 16.04.04, 18:30 Masz racje "oszolom " . To rozowe towarzystwo ,ktore cie obraza , to beznadzieja umyslowa . Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: olej oszoła! 16.04.04, 18:49 na potwierdzenie tego co napisałeś kolejny przykląd z forum kraj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12024617 -zwróc uwagę na niejakiego ciekawego...on twierdzi że prawo obowiązując w Polsce to takie które zosrtało opublikowane w internecie..tymczasem by było ono ważne musi być opublikowane w Monitorze Polskim lub w Dzienniku Ustaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-ny Re: olej oszoła! IP: *.phil.east.verizon.net 17.04.04, 02:51 JAKAS OBLAWA ?????? oszolom - w obliczu nagonki na ciebie - przesylam wyrazy solidarnosci, chociaz najczesciej mielismy rozne poglady na rozne sprawy organiozatorzy (i organizatorki) nagonek wiele zlego wyrzadzily w przeszlosci. na szczescie niektorym udalo sie przetrwac - na przyklad kopernikowi, newtonowi, itd. Dzieki temu teraz mozna do nagonek uzywac komputera a nie kamieni i patykow. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja jakoś nie cieszy sie ten postulat specjalną estymą 17.04.04, 22:24 Tylko ktoś tak durny jak webnnus moze coś proponować czyli intelektualna wydmuszka Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: jakoś nie cieszy sie ten postulat specjalną e 18.04.04, 09:57 oszolom.z.radia.maryja napisał: > Tylko ktoś tak durny jak webnnus moze coś proponować czyli intelektualna > wydmuszka Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: jakoś nie cieszy sie ten postulat specjalną e 18.04.04, 13:39 nawet ciekawa strona... Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: olej oszoła! 19.04.04, 10:36 venus99 napisał: > ten dureń znowu zaśmieca swoją głupotą forum. > nie dyskutujcie z tuba ojca malwersanta - temat szybciej spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja do Speca 19.04.04, 11:34 Zamki polskie to bardzo ładna strona ale jesli mogę cię o to prosić to reklamuj ą w innych wątkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-NY Re: olej oszoła! IP: *.phil.east.verizon.net 19.04.04, 15:29 teraz oszolom moge wiedziec, kto bedzie nastepny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWALSKI JAN Re: olej oszoła! IP: *.elpos.net 19.04.04, 16:00 W sumie oszołom nie jest taki zły .Byłem przez ostatnie dni na warszawskim forum.Żebyście wiedzieli co tam jakiś niech wypisuje albo 123core to są dopiero durnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: olej oszoła! 19.04.04, 17:14 Gość portalu: KOWALSKI JAN napisał(a): > W sumie oszołom nie jest taki zły .Byłem przez ostatnie dni na warszawskim > forum.Żebyście wiedzieli co tam jakiś niech wypisuje albo 123core to są dopiero > > durnie. -zacytuj im bo nie uwierzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: olej oszoła! IP: *.proxy.aol.com 20.04.04, 08:42 > W sumie oszolom nie jest taki zly ...< . Slabo to powiedziane . "Oszolom.z.radia.maryja" jest bardzo dobry ! A to ze rowno czesze zatwardzialych oponentow .... , jezeli ktos ma kudlate mysli , to jakie jest inne wyjscie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata A Re: olej oszoła! IP: 213.25.179.* 20.04.04, 09:06 Ja uważam,że jest znakomity. Nikt tak rzetelnie i gorliwie nie realizuje zaleceń naszego Ukochanego Ojca Dyrektora. W dodatku robi to za niewielkie pieniądze czyli prawie w czynie społecznym. Powinnismy być mu bardzo wdzięczni. Mam nadzieje, że Oszołom zostanie wkrótce następca Pjca tadeusza. Co daj nam Boże jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-NY Re: olej oszoła! IP: *.phil.east.verizon.net 21.04.04, 02:15 olej oszola jest duzo lepszy niz Mobil-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWALSKI JAN Re: olej oszoła! IP: *.elpos.net 20.04.04, 16:16 masz rację tidi on jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWALSKI JAN Re: olej oszoła! IP: *.elpos.net 20.04.04, 16:18 oczywiście napisałem niechowi i 123 core że są totalnymi zerami. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: olej oszoła! 20.04.04, 16:22 Gość portalu: KOWALSKI JAN napisał(a): > oczywiście napisałem niechowi i 123 core że są totalnymi zerami. -raczej są mniej niż zero... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-NY Re: olej oszoła! IP: *.phil.east.verizon.net 21.04.04, 16:03 olej oszola jest duzo lepszy niz Mobil-1 Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: olej oszoła! 20.04.04, 19:01 venus99 napisał: > ten dureń znowu zaśmieca swoją głupotą forum. > nie dyskutujcie z tuba ojca malwersanta - temat szybciej spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-NY Re: olej oszoła! IP: *.phil.east.verizon.net 27.04.04, 18:11 gdzie mozna kupic olej oszola ? Odpowiedz Link Zgłoś
oszo1om.z.radia.maryja Re: olej oszoła! 27.04.04, 18:13 Gość portalu: jarek-NY napisał(a): > gdzie mozna kupic olej oszola ? on to lubi nazywać "juice", ale po to lepiej skontaktuj się z nim osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
mephistopheles Re: olej oszoła! 29.04.04, 00:03 venus99 napisał: > ten dureń znowu zaśmieca swoją głupotą forum. > nie dyskutujcie z tuba ojca malwersanta - temat szybciej spadnie. Droga venus, ja juz leje na oszola cieplym moczem. A on nic tylko prosi wiecej. Szuja jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-NY nie przejmuj sie IP: *.phil.east.verizon.net 29.04.04, 01:16 nie przejmuj sie oszolom tymi chamami. Odpowiedz Link Zgłoś
venus69 Re: spec5150=venus99=oszo1om olej podszywacza ! 12.05.04, 20:15 spec5150 spec venus99 oszo1om.z.radia.maryja to ta sama osoba Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: spec5150=venus99=oszo1om olej podszywacza ! 12.05.04, 21:25 venus69 napisał: > spec5150 > spec > venus99 > oszo1om.z.radia.maryja > > to ta sama osoba sherlock holmes to Ty nie jesteś - w policji pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: olej oszoła! 14.05.04, 02:31 venus99 napisał: > ten dureń znowu zaśmieca swoją głupotą forum. > nie dyskutujcie z tuba ojca malwersanta - temat szybciej spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Nie bierz oszoł tego na serio, IP: *.elpos.net 14.05.04, 21:50 Bez Ciebie to forum by sie nie kręciło. Nie wiem tylko dlaczego odpowiadasz na posty największego prymitywa z tego grona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-NY Lotos Syntetic IP: *.phil.east.verizon.net 16.05.04, 17:20 a moze Mobil-1 Odpowiedz Link Zgłoś