Gość: oliwka;) IP: *.ip.telfort.nl 02.08.08, 14:24 hej:)) mam pytanko...czy waszym zdaniem studia zaoczne- socjologia na AGH to dobry pomysl???jest tu jakis student tegoz kierunku??:PP Pozdrawiam wszystkich:** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Franek Re: socjologia na agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 14:36 Co wogole mozna robic po socjologii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini Re: socjologia na agh IP: 149.156.67.* 02.08.08, 21:53 Witaj! Sama nie studiuję co prawda socjologii, choć kiedyś przeszło mi to przez myśl ;) Tutaj jest link do artykułu, który może Cię zainteresować i być może pomoże podjąć decyzję: www.edukacyjnykrakow.pl/?cget=artykul&from=146 Warto przeczytać ze względu na zawarte tam opinie tych, którzy się zdecydowali :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inz_mech Re: socjologia na agh 02.08.08, 22:07 To nie jest dobry pomysl. Jeszcze zaocznie. Chyba ze tylko po to zeby miec papier i normalnie pracowac-wtedy to ma jakis sens. Jesli chcesz tylko studiowac to nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna00007 Re: socjologia na agh 04.02.15, 21:37 Cześć, chciałam coś się dowiedzieć o egzaminach wstępnych na spcjologię II stopnia. Czy może ktoś zdawał? Czy były trudne? Proszę o opmoc :) i ewentualne informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś