Dodaj do ulubionych

Miód manuka

18.03.11, 10:45
Czy nie wiecie, gdzie w Białymstoku, w jakim sklepie mozna kupić miód Manuka?[b]
Obserwuj wątek
    • shiva772 Re: Miód manuka 18.03.11, 10:52
      katalog.pf.pl/Bia%C5%82ystok/%C5%BBywno%C5%9B%C4%87-ekologiczna-dietetyczna-zdrowa-detal-W10G1B9170P0R10C-m14.html
      Warto do nich zadzwonić, ja natomiast takie wynalazki kupywałam przez Bogutyn Młyn - taniej wychodzi, firma sprawdzona:
      www.bogutynmlyn.pl/go/_info/?id=4150&page=
      • yerga Re: Miód manuka 21.03.11, 16:12
        mozna kupic przez strone miodymanuka.pl mym kupujemy bez problemu
    • wodnik.bialystok Re: Miód manuka 21.03.11, 19:30
      Te twoje miody to kolejna bujda dla prostego ludu.
      • shiva772 Re: Miód manuka 22.03.11, 17:55
        A kto ci kazał je kupować ?
        • wodnik.bialystok Re: Miód manuka 22.03.11, 18:14
          A kto ci powiedział, że je kupuję?
          • shiva772 Re: Miód manuka 22.03.11, 18:24
            To się nie wtrącaj w decyzje innych ludzi. A gdybym ci powiedziała, że polopiryna to hauno, bo nigdy na mnie nie działa? Zawsze po tym badziewiu mam powikłania. I co z tego? Moje powikłania i mój problem.
    • javio Re: Miód manuka 22.03.11, 18:55
      w sklepie ze zdrową żywnością na Grochowej. Cena zwalająca z nóg.
      • rentik Re: Miód manuka 27.05.11, 20:19
        a jaka ta cena ? sprawdź sobie z cenami na stronie miodymanuka.pl , może będzie taniej . Moim zdaniem warte swojej ceny. Taniej niż leki a na dodatek pomaga.
    • rentik Re: Miód manuka 27.05.11, 20:11
      Ja się nigdy nie spotkałem z bezpośrednią sprzedażą miodu manuka. Zawsze kupuję przez ich stronę midymanuka.pl. Poczytaj też na stronie , wszystko jest opisane jaki miód kupić i do czego.
    • jot-23 hehe Manuka War 29.05.11, 16:02
      "One bee farm in New Zealand was kicked out of the association and no longer has the legal right to utilize the UMF trademark. In retaliation, this particular bee farm developed their own rating system which measures the levels of Methylglyoxal in Manuka Honey. Methylglyoxal is one of the compounds found in Manuka Honey that accounts for its antibacterial potency but not all of it. Nevertheless, this company utilizes their own rating system and has published negative press about the UMF rating system in an effort to promote their own. Please know that information available on the internet that states MGO Manuka Honey is better than UMF Manuka Honey is merely propaganda."

medycznie ten mjut jest uzywany "topical"...czyli jako masc.... ale pewnie zjesc sie tez da, nie bedzie jakis ohydny....

Amazon sprzedaje 500g "16+" za $30.00

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka