Dodaj do ulubionych

Bloki Rogowskiego\YP

21.05.11, 13:38
chcę zapytać osoby mieszkające w tych blokach ile płacicie czynszu i ile M2 macie mieszkania , na którym piętrze mieszkacie i w którym miejscu stoi wasz blok ?? za info, dzięki.
Obserwuj wątek
    • gupik25 Re: Bloki Rogowskiego\YP 23.05.11, 17:35
      czy naprawdę nikt z was nie mieszka w tych blokach które wybudował ten Developer, lub nikt nic nie chce nic napisać ??
      • 141288bs Re: Bloki Rogowskiego\YP 23.05.11, 20:03
        Musiales przegapic - bylo pisane zeby unikac Rogowskiego.
        • gupik25 Re: Bloki Rogowskiego\YP 23.05.11, 21:01
          > Musiales przegapic - bylo pisane zeby unikac Rogowskiego.
          co masz na myśli ??, skoro Rogowski buduje tyle bloków w Białymstoku i w Warszawie i mieszkania w miarę szybko się sprzedają to chyba nie jest tak źle z tym Developerem.
          • 141288bs Re: Bloki Rogowskiego\YP 24.05.11, 20:20
            Wiekszosc domow wybudowanych przez tego developera stoi na ciekach i terenach bagiennych. Wkrotce rozpocznie budowanie domow na stawach i bagnie,fabryki sklejek.
            - Tam to bedzie raj z siedliskiem wszelkiego rodzaju robactwa i komarow.

• wwredny Re: Bloki Rogowskiego\YP 24.05.11, 21:26
              bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,37227,8300366,Nowe_lofty_jak_nie_lofty.html
              Lofty z hotelu robotniczego - tylko Rogowski tak potrafi
              Lofty jak z koziej d.upy trąba
              • tygrysio_misio Re: Bloki Rogowskiego\YP 25.05.11, 13:54
                nie widze problemu... skoro kilka lat temu mozna bylo apartamentami nazywac zwykle blokowiska... to dlaczego blokowiska nie mozna naywac loftami?
                • wwredny Re: Bloki Rogowskiego\YP 25.05.11, 14:49
                  Tak samo jak przy stole mozna pierdziec. Tylko ze nie wypada.

Tak samo jak nie wypada klamac i wciskac kitu jak to robi Rogowski. Ale skoro jemu wolno to i mi wolno mowic co o tym sądzę.
                  • tygrysio_misio Re: Bloki Rogowskiego\YP 25.05.11, 16:24
                    moja wypowiedz byla w 100% ironiczna... a jednoczesnie zwracala uwage na cos: na to, ze granica absurdu w deweloperstwie zostala przekroczona dawno, wiec nie wiem czy oburzanie sie od teraz jest sensowne

nazywanie blokowiska loftami budzi smiech... ale nazywanie blokowiska apartamentowcem jest juz grozne.. prowadzi do o
                  • tygrysio_misio Re: Bloki Rogowskiego\YP 25.05.11, 16:24
                    moja wypowiedz byla w 100% ironiczna... a jednoczesnie zwracala uwage na cos: na to, ze granica absurdu w deweloperstwie zostala przekroczona dawno, wiec nie wiem czy oburzanie sie od teraz jest sensowne

nazywanie blokowiska loftami budzi smiech... ale nazywanie blokowiska apartamentowcem jest juz grozne.. prowadzi do obnizania standartow i wartosci slow
                    • gupik25 Re: Bloki Rogowskiego\YP 25.05.11, 18:58
                      a może ktoś z was się orientuje ile za czynsz w tych blokach Rogowskiego płaci rodzina 3\4 osobowa mieszkająca w mieszkaniu 50\70 m2 ??
                      • gupik25 Re: Bloki Rogowskiego\YP 27.05.11, 19:16
                        a może ktoś z was się orientuje ile za czynsz w tych blokach Rogowskiego pła
                        > ci rodzina 3\4 osobowa mieszkająca w mieszkaniu 50\70 m2 ??

czemu nikt z was nic nie napisze , czy to jest naprawdę wielka tajemnica ??
                        • fabianonly Re: Bloki Rogowskiego\YP 28.05.11, 11:42
                          gupik25 napisał:

> a może ktoś z was się orientuje ile za czynsz w tych blokach Rogowskiego pła
                          > > ci rodzina 3\4 osobowa mieszkająca w mieszkaniu 50\70 m2 ??

> czemu nikt z was nic nie napisze , czy to jest naprawdę wielka tajemnica ??
                          >

Nikt nie napisze bo większość tu obecnych mieszka w blokowiskach z lat 80 :) Radziłbym zastanowić się jeszcze nad tym mieszkaniem u Rogowskiego.Nie lepiej jest pomyśleć np.o szeregówce?Cena podobna a komfort o niebo lepszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka