wolfgang87 12.05.04, 13:09 Jak w temacie ! Skoro świt, zerwał żem się i zaraz będe pędzil na zajecia... :) Pozdrlowienia dla wszystkich, ktorym psuje humor ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omarta Re: Dzien dobry, pobudka juz popoludnie :))) 12.05.04, 13:15 Wolfgang nie drażnij lwa!!! A tak w ogóle, wstawanie przed 9tą uważam za niemoralne!! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Dzien dobry, pobudka juz popoludnie :))) 12.05.04, 13:19 Czterema konczynami podpisuje sie pod przedmówczynią ! A najlepiej to wstawac miedzy 10.20-10.25 :) amerykanscy naukowcy odkryli ze wtedy najlepiej ukladaj sie twoje biorytmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Dzien dobry, pobudka juz popoludnie :))) 12.05.04, 13:43 Zawsze wiedziałam, ze powinnam była zostać amerykańskim naukowcem Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Dzien dobry, pobudka juz popoludnie :))) 12.05.04, 16:04 a ja sie dzis zerwalam skoro swit bo wczoraj zaswitala mi glowie w nocy dziwna mysl na temat dzisiejszej matury - mam certifikat i dzis nic nie pisze (hehe), ale tak sie zaczelma wxczoraj w nocy zastanwiac (moze to dlatego ze juz pozno bylo to mialam takie nienormalne mysli) czy aby przypadkiem ja jutro nie mam sie stawic do skzoly, po to tylko zeby odczytali moje nazwisko ze ja zwolniona, bo np tak bylo jak startowalam do liceum, tez musialam nie wiedziec czemu przyjechac i uslyszec ze jestem zwolniona z egzaminow:>, takze wstalam juz o 6 i potem zasypialam na chwilke azeby o 7.45 definitywnie wstac i zadzwonic do kolezanki i sie zapytac czy ona idzie (tez jest zwolniona) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Dzien dobry, pobudka juz popoludnie :))) 12.05.04, 17:19 Ooooo! W takim razie gratulacje zdania matury :) Nie ma piekniejszych egzamionow nad te ktore sie zdalo lub sie nie musi zdawac ,eeeeehhhhhh.... Sesja tuz tuz... Odpowiedz Link Zgłoś
ny4 Re: Dzien dobry, pobudka juz popoludnie :))) 12.05.04, 19:27 to pierewszy poważny egzamin - gratulacje! W życiu tych egzaminów będzie więcej po kilka w semestrze na studiach no i egzaminy życiowe tzw. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Dzien dobry, pobudka juz popoludnie :))) 12.05.04, 23:55 Nie strasz jej, bo jeszcze uwierzy. A na co kamaoka zdajesz ? Bo jak na prawo albo medycyne,to ny4 ma racje...Ciezkie zycie cie czeka :] Odpowiedz Link Zgłoś
ny4 Re: Dzien dobry, pobudka juz popoludnie :))) 13.05.04, 08:23 to nie strachy to realia życiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Dzien dobry, pobudka juz popoludnie :))) 13.05.04, 10:15 Chrzanisz Ny4, nie jest tak źle. A jakie to zyciowe egzaminy? Zawsze mozna zacząć od początku he he Odpowiedz Link Zgłoś
ny4 Re: Dzien dobry, pobudka juz popoludnie :))) 14.05.04, 17:32 znam takich co ciągle zaczynają od początku i są w tym samym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Dzien dobry, pobudka juz popoludnie :))) 16.05.04, 14:17 Brrrr.Mam kolesia z mojej klasy liceum, ktory ciagle byl na pierwszymn roku...Ja jestem na 4ym a on na 1ym....Zacyzna juz trzecu raz !!! Ale jakos nie wyglada na strasznie przejetego. Podniesie sie chlopak. Po prostu obibok i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
ny4 Re: Dzien dobry, pobudka juz popoludnie :))) 16.05.04, 17:31 znam takiego który jest po raz szósty nz trzecim roku a poprzednie zaliczał każdy za trzecim razem. Już stary dziad a jeszcze student. Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Dzien dobry, pobudka juz popoludnie :))) 16.05.04, 15:41 nie, chce zdawac na ekonomie...ale wam nie powiem gzdie bo az watpie czy sie tam dostane i optem wsytd bedzie:P no ale sie dowiedzialam ze zdalam jezyk polski na piatke, w zwiazku z czym nie musze zdawac ustnego:P to zostal mi tylko wos ustnie, heh Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Dzien dobry, pobudka juz popoludnie :))) 16.05.04, 19:32 No to gratulacje ! Mnie niestety pani od polskiego lubila i chciala mnie zobaczyc na ustnym :) A ekonomia fajna rzecz. Ladne kobity zazwyczaj ida na ekonomiczne studia ;-) Tak przynajmniej z auto-oczo-topsji wiem... "Konduktorze las-ka-wy, Byleby nie do War-sza-wy!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Dzien dobry, pobudka juz popoludnie :))) 17.05.04, 12:12 wolfgang87 napisał: > No to gratulacje ! > Mnie niestety pani od polskiego lubila i chciala mnie zobaczyc na ustnym :) > A ekonomia fajna rzecz. Ladne kobity zazwyczaj ida na ekonomiczne studia ;-) Ta > k > przynajmniej z auto-oczo-topsji wiem... > "Konduktorze las-ka-wy, > Byleby nie do War-sza-wy!!!!" > heh, no ja nie chcialam do warszawy, ale mi moj wspanialy wujek kazal:P, bede zdawac na kilka uczelni, no ale wiadomo cala rodzina czeka na ta warszawe, a ja nie mam najmniejszej checi na nia.... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Dzien dobry, pobudka juz popoludnie :))) 17.05.04, 00:10 Aha...Jeszcze tylko drobna rada...mam nadzieje ze oczywista. Zdawaj przynajmniej na 2 uczelnie:) Albo i na 3. Wtedy mur beton gdzies sie dostaniesz. To taka skromna rada od "mądrego i doswiadczonego zyciem człeka" Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Slonko wstalo i ptaszki cwierkaja... 17.05.04, 05:18 jak w temacie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aleja26 5:18??????? 17.05.04, 10:00 podziwiam godzinę postu. Słonko wstało , rozumiem, ale ty się w ogóle dzisiaj kładłeś??????? Co lub kto zmusza cię do wstawania o tak nieludzkiej porze??? No chyba że lubisz wschody słońca nad Krakowem........:) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Slonko wstalo i ptaszki cwierkaja... 17.05.04, 11:11 I kaca nie mam! Życie jest piękne w słoneczne, bezdeszczowe poniedziałki Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Slonko juz dawno wstalo i ptaszki cwierkaja... 17.05.04, 13:20 jak w temacie.... nie ma co podziwiac... w nocy przynajmniej mozna sie spokojnie pouczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Slonko juz dawno wstalo i ptaszki cwierkaja.. 17.05.04, 14:14 Tak trzymaj Wolfgang!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ny4 Re: Slonko juz dawno wstalo i ptaszki cwierkaja.. 17.05.04, 14:26 ucz się ucz bo nauka to potęgi klucz. Jak nazbierasz dużo kluczy to zostaniesz woźnym. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Slonko juz dawno wstalo i ptaszki cwierkaja.. 18.05.04, 13:06 Nad otwartym kanalem sciekowym stoi mlody chlopak i podaje klucze co chwila wynurzajacemu sie szambonurkowi. -dziesiątka ! Ten podaje. Po chwili koles znow sie wynurza: -piętnastka ! Znów mlodzik podaje co trzeba. I tak trwalo to przez godzine. Gdy skonczyli robote i starszy wyplynal juz ostatecznie, powiedzial do tego mlodego: - Ucz sie Jasiek, ucz ! Bo bedziesz cale zycie tylko klucze podawal ! Odpowiedz Link Zgłoś
ny4 Re: Slonko juz dawno wstalo i ptaszki cwierkaja.. 18.05.04, 15:00 dobry kawał - wężykiem ! Odpowiedz Link Zgłoś