off_nick 13.12.09, 14:38 gratuluję Tobie żydojobskiego forum. Tak trzymać, ku chwale jedwabnictwa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: Hans, 13.12.09, 16:24 1. Forum nie jest moje a uzytkownikow - z racji mego radykalnie krytycznego stosunku do "Plynnego Olowiu" przychodza tu takze osoby wychowane na "Protokołach mędrców Syjonu". Ubolewam nad tym. 2. Z dajacymi nadzieje polemizuje, przypadki beznadziejne ignoruje, ale nie wycinam bo taka przyjalem zasade. Mysle ze dobra. Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: Hans, 13.12.09, 17:43 hansgrubber napisał: >z racji mego radykalnie > krytycznego stosunku do "Plynnego Olowiu" Co to takiego ten "płynny ołów" ? Czyżbyś w ramach regionalnej tradycji rzemieślniczej wytapiał spławiki z akumulatorów ? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Hans, 13.12.09, 20:39 hans lupi jak mu wszystko plywa. Panta rei.....Hans? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Hans, 13.12.09, 20:38 Hans, to ja z toba mam polemizowac czy cie wycinac? Jestes przypadkiem "dajacym nadzieje", czy gowniarzem nie majacym pojecia o niczym? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Hans, 14.12.09, 06:57 szkoda czasu? A na odgrzewanie "starej zupy" to zawsze czas znajdujesz.... Odpowiedz Link
off_nick Hans, 15.12.09, 19:00 Dlaczego dywanu czerwonego na powitanie maniaka splita nie rozłożyłeś? Gość jest naprawdę ok;) Odpowiedz Link
vicky17 Re: Hans, 15.12.09, 19:11 off_nick napisała: > Dlaczego dywanu czerwonego na powitanie maniaka marudy nie r > ozłożyłeś? > > > > Gość jest naprawdę ok;) > > > > > e tam kablu otwocki, marudzie nie dywan,ale swieczke trza zapalic..twoja piata:) forum.gazeta.pl/forum/w,47618,104182696,104396548,CHANUKA_SAMEACH.html Odpowiedz Link
swiblowo Re: Hans, 28.12.09, 00:51 Aj...to naprawde obrazliwe bylo, panie Hans. z racji mego radykalnie > krytycznego stosunku do "Plynnego Olowiu" przychodza tu takze osoby > wychowane na "Protokołach mędrców Syjonu". Ubolewam nad tym. > 2. Z dajacymi nadzieje polemizuje, przypadki beznadziejne ignoruje, > ale nie wycinam bo taka przyjalem zasade. Mysle ze dobra. Odpowiedz Link
swiblowo Re: Hans, 28.12.09, 08:04 To Twoja subiektywna ocena? Czy czytales sam? A jak zakwalifikujesz czytelnikow "Sporu o Syjonie"? - D. Reeda Odpowiedz Link