Dodaj do ulubionych

Bungee w Białymstoku

21.08.11, 11:46
Witajcie. Mój brat na niedługo osiemnaste urodziny i chciałbym mu na prezent zafundować skok na bungee, ale nie wiem gdzie by skoczyć, bo nie mieszkam w Białymstoku, a w internecie nic nie znalazłem. Wie ktoś na jakiej ulicy można by było skoczyć w Białymstoku ? Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • bogo2 zbyt duze ryzyko, daj mu laske, nie pozwol mu 21.08.11, 15:19
      skakac..!

darkangelnight napisał:

> Witajcie. Mój brat na niedługo osiemnaste urodziny i chciałbym mu na prezent za
      > fundować skok na bungee(...)
      • fritz_freiherr_zu_frommenthal Re: zbyt duze ryzyko, daj mu laske, nie pozwol 21.08.11, 17:51
        Tak jak generalnie nie zgadzam sie z opiniami "bogo" (glownie dlatego, ze go nie bardzo rozumiem), to w tym przypadku on ma pelna racje.
        Bungee nalezy do gatunku sportow ekstremalnych gdzie nie wolno zrobic zadnej pomylki.
        Pomyliles sie?
        To ... Do zobaczenia w zaswiatach.
        To to samo co "ruska ruletka".
        Albo rzucanie z duza sila wojskowymi sztyletami dookola twarzy tak, by one sie wbijaly w drewniana sciane znajdujaca sie tuz za glowa, tworzac metalowa aureole.
        I t.p. I t.d.
        Slowem, szukanie rozrywki dla tych, ktorzy mysla, ze maja wiecej zyc niz tylko to jedno - jedyne...
        • bogo2 po pierwsze, to nie jest sport... 21.08.11, 18:48

po drugie, to seksualna inicjacja....!
          malinowski o tym pisal, prawie wiek temu... !

fritz_freiherr_zu_frommenthal napisał:
          > Bungee nalezy do gatunku sportow ekstremalnych gdzie nie wolno zrobic zadnej po
          > mylki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka