wolfgang87 22.05.04, 21:08 Na przekor sędziom ktorzy w calym meczu uciachali nam chyba ponad 5 punktow w ewidenty sposob, na przekor nerwom, na przekor kontuzji Dawida Murka w tiebreaku... rozpierniczylismy Portugalie 3:2 !!!!!!!! Yeah !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marioooo Re: Portugalia suxx !!!!!!!!!!!!!! 22.05.04, 21:10 a kolejorz przegral:( Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Portugalia suxx !!!!!!!!!!!!!! 22.05.04, 21:12 a wigraszki ? (chbya ze to kolejorz,wtedy wtopa....) Odpowiedz Link Zgłoś
marioooo Re: Portugalia suxx !!!!!!!!!!!!!! 22.05.04, 21:13 wigraszki nie wiem , a kolejorz to lech poznan Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Portugalia suxx !!!!!!!!!!!!!! 22.05.04, 21:16 Aaaaaaaa....to strasznie mi przykro.... Cracovia zremisowala z 1ym w tabeli:))) (II liga wiec sie nie gryziemy,hyhyhy) Odpowiedz Link Zgłoś
marioooo Re: Portugalia suxx !!!!!!!!!!!!!! 22.05.04, 21:17 ale wisla wygrala i ma juz prawie mistrza Odpowiedz Link Zgłoś
marioooo Re: Portugalia suxx !!!!!!!!!!!!!! 22.05.04, 21:19 a nasze wigierki nie maja juz szans chyba na awans do 3 ligi :((( Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Portugalia suxx !!!!!!!!!!!!!! 22.05.04, 21:23 No nie maja....Przerabali sobie sprawe. Zremisowali np z ostatnim zespolem w tabeli teraz na wiosne. Szkoda,ale i tak mamy szanse skonczyc na 2ej pozycji. Calkiem honorowo. Odpowiedz Link Zgłoś
dede_new_edition Re: Portugalia suxx !!!!!!!!!!!!!! 23.05.04, 10:32 Z tym rozp.... to chyba jednak przesada - dwa sety nasza reprezentacja sp... na własna prośbę! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Portugalia suxx !!!!!!!!!!!!!! 23.05.04, 11:36 Eeeee tam....Entuzjazmu troche :) Ogladalem to wiem ze momentami to byl koszmar, ale jest OK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Portugalia suxx !!!!!!!!!!!!!! 24.05.04, 15:55 Co do siatkarzy, to należy sobie powiedzieć jasno, gdyby nie awansowali z tej grupy kwalifikacyjnej to tylko na własne życzenie. Ja wiem sędziowanie, brak klimatyzacji, ale przecież dwa sety oddali Portugalczykom na własne życzenie. Prawdziwą wykładnią poziomu polskiego zespołu będą Igrzyska Olimpijskie, ale nie jestem zbytnim optymistą. Wiem, że stać ich na dużo, cóż z tego jednak gdy są nieregularni. Przypomnijmy ostatnie mistrzostwa świata - po wygranej z taką potęgą siatkarską jak Włochy, zdarza się im przegrana ze średniakiem (nie pamiętam już z kim). Lech po serii wspaniałych spotkań przegrywa z beniaminkiem, który w rundzie jesiennej nie wygrał nawet meczu. Wiosną wspomniany beniaminek zaczął nagle wygrywać – notabene pod wodzą byłego selekcjonera reprezentacji Polski - i zwyciężył rzecz jasna także Lecha. Na temat Wigier już się na tym forum wypowiadałem. Wisła to mój ulubiony polski klub – a to od czasu jak pięknie zagrał w Pucharze UEFA – zachowałbym jednak dystans. Prawdziwy suksces osiągnie, jak awansuje do Ligi Mistrzów. Kibice (szalikowcy) Wigier nie lubią Wisły Kraków, bo z kolei jej kibole mają sojusz w fanami... Jagielloni. Odpowiedz Link Zgłoś