markochmeleski 06.12.07, 14:36 Wszystkiego dobrego Grigorij Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grigorij84 Re: Dziś Grigoria 07.12.07, 07:56 dzieki! a jakiego to grigorija wczoraj było? rasputina? ; P Odpowiedz Link Zgłoś
grigorij84 Re: Dziś Grigoria 07.12.07, 07:59 faktycznie jest (raczej bylo) i to nawet naszego polskiego (przynajmniej czesciowo) ale to nie moj grigorij a no i post wiec butelki nie bedzie ; P Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Dziś Grigoria 07.12.07, 09:22 Czas płynie nie ubłaganie ,świętuj kiedy możesz! Odpowiedz Link Zgłoś
grigorij84 Re: Dziś Grigoria 13.12.07, 23:24 tak to mozna zdrowie przeswietowac ; P Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Dziś Grigoria 14.12.07, 08:50 Riedel napisał:W życiu piękne są tylko chwile Odpowiedz Link Zgłoś
grigorij84 Re: Dziś Grigoria 14.12.07, 09:32 Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie jako smakujesz, aż się zepsujesz ; P Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Dziś Grigoria 16.12.07, 21:05 Za tydzień święta,zaraz Sylwester to dasz upust chuci,ja trochę poczekam bo świętuję 13 dni póżniej Odpowiedz Link Zgłoś
grigorij84 Re: Dziś Grigoria 17.12.07, 11:23 sweita swieta ;P a skad wiesz kiedy ja swietuje? Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Dziś Grigoria 17.12.07, 13:00 Wiesz nie każdego stać na taką jawną deklarację,mnie tak,bo ja mieszkam w swojej enklawie,a dla Ciebie było by trudno mieszkając wśród rozjuszonej większości.Samo obranie niku Grigorij jest już elementem odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Dziś Grigoria 18.12.07, 12:35 ROZJUSZONEJ WIĘKSZOśCI?????? MArko o ktorej wekszosci mowisz tej drohiczynskiej czu orlanskiej????????? Odpowiedz Link Zgłoś
grigorij84 Re: Dziś Grigoria 18.12.07, 12:47 ja bym stawial na stronnictwa babki z orli ; P Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Dziś Grigoria 18.12.07, 14:57 Mechiku takich jak jest garstka,oczywiście że chodzi o Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Dziś Grigoria 18.12.07, 19:27 Lubic się nie musimy,ale tolerować tak Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Dziś Grigoria 18.12.07, 19:52 Nie spodziewaj sie wiec tolerancji z mojej strony jesli bedziesz ze swoim przyjacielem z hajnowki wydalonym do drohiczyna najeżdzać na ksieży. Odpowiedz Link Zgłoś
grigorij84 Re: Dziś Grigoria 18.12.07, 22:18 grrrr : / gdzie tu kto na kogo najechal? poprosze o cytat? Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Dziś Grigoria 19.12.07, 00:48 poczytaj o kolednikach hajnowianinie zamieszkały w drohiczynie Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Dziś Grigoria 19.12.07, 07:03 Słuchaj Mechiko,ja znam tylko jednego księdza Kryńskiego i uważam go za baradzo porządnego człowieka,ale również nie będę unikał tematyki krytyki bądz żartów z osób duchownych(wszystkich obrządków).Jeżeli Ty uważasz że ci ludzie stanu duchownego są wyjęci spod prawa i krytyki,to tylko Twoje zdania,ja myślę odwrotnie.Swoją drogą to nie myślałem że jesteś taki moher Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Dziś Grigoria 19.12.07, 16:03 Ksiedza kryńskiego znam rowniez, bawiłem sie u niego w Łubinie gdzy ojciec jezdził w odwiedziny. Gdybyś był katolikiem i sobie zażartował słowa byś nie usłyszał. Wiec podrwij sobie z popów .........a dopiero z księży i bedzie git. Ps.skoro znasz jednego ksiedza to dlaczego na nich najeżdzasz???? w dodatku w miejscu gdzie miesci sie biskupstwo?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Dziś Grigoria 19.12.07, 21:26 Chłopie,ostudz się,w którym miejscu,te kilka słów o byznesmenach? No jesteś rozbrajający.Zebyś rozumiał co ja napisałem,jak to TY nazywasz, na popów i cerkiew w Polsce,to powinna mnie ona wyrzucić ze stada swoich wiernych,a tu coś o długich sukienkach,przestań bo strace o Tobie dobre zdanie.Bez przesady,może Ty jesteś osobą duchowną,co?Jak tak, to sory.Bądz poważny i bądz męszczyzną i spójrz na to czasem przez różowe okulary Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Mechiku! 20.12.07, 08:31 To prawda,że jesteś osobą duchowną?Nic nie odpisałeś jakoś mi to przyszło do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Mechiku! 20.12.07, 13:39 Skąd taki wniosek?????????????????????? Nie nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Mechiku! 20.12.07, 19:05 Bo emanuje od Ciebie ukryta dobroć,a że czasem sobie poużywasz językiem to pod przykrywka mechiko Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Mechiku! 21.12.07, 00:11 No nie teraz mnie rozłożyles na łopatki.....chociaż plan zakonu był.....franciszkański. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Mechiku! 21.12.07, 16:02 Maroko słabe to pocieszenie.....Stalin w seminarium byl. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Mechiku! 21.12.07, 23:22 fajny czacik - zauważyłem przekażcie sobie znaki ze skype ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Mechiku! 21.12.07, 23:34 Mam do bani Łącze wiec skayp nie chce działac....sluchamy wiec tylko nie wyjezdzaj z jechowymi prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
grigorij84 Re: Mechiku! 23.12.07, 22:46 czyzby swiateczne zawieszenie broni? ; P Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Mechiku! 24.12.07, 00:46 mexiko86 napisał: Mam do bani Łącze wiec skayp nie chce działac....sluchamy wiec tylko nie wyjezdzaj z jehowymi prosze. -- no cos ty ? sam unikam takich jałowych dyskusji, chociaż mogłbym znaleźć obronne cytaty, ale w jakim celu ? w 1986 ukończyłem pewien fakultet ze znajomości Biblii* w sumie jestem i byłem osoba laicką, publiczną. Najbardziej mi jednak przypadł do serca cytat ze Starego Testamentu, kiedy Pan Bóg rzekł do Adama : "w pocie czoła zdobywać będziesz chleb swój i ..." i tak mi już to się spodobało, że od tej pory nie trawię lenistwa i otyłych ludzi/ wykluczam jednak chorych/ Tesknię wyczekuję Pana oraz, nie powiem, że emerytury poniewaz jeszcze moge duzo zrobić pomimo fizycznego wyczerpania. Na szczęście mądrzy uczeni w pisamch zatwierdzili Święta; Boże Narodzenie, Wielkanoc , 3 Maja , Wniebowzięcie, Zielone Światki, 4 Lipca, 15 sierpnia , 1 września .....itd fajnie Wam, ale ja mam słuzbe - czyli serwis Odpowiedz Link Zgłoś