Dodaj do ulubionych

Tylko Kudrycka

IP: *.piasta.pl 15.06.04, 01:25
i tak LPR jest najlepsza instniejącą partią a Rogalski najlepszym kandydatem
z podlaskiego i warmii i mazur, kudrycka odwalila porzadna kampanie i dlatego
sie dostala, poza tym aby zjednac sobie glos studentow wprowadzila studia
uzupelniajace magisterskie za darmo dla tych ktorzy robia licencjat na WSAP.
Obserwuj wątek
    • Gość: Barbara Kudrycka Re: Tylko Kudrycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 06:23
      Uprzejmie informuję, że na WSAP nie zostały wprowadzone bezpłatne studia
      magisterskie na żadnym kierunku. Pozdrawiam, Barbara Kudrycka
      PS. Prace na rzecz wprowadzenia płatnych uzupełniających studiów magisterskich
      będą prowadzone w następnym roku akademickim.
      • Gość: koro Re: Tylko Kudrycka IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 15.06.04, 06:30
        bardzo mi sie podobało stwierdzenie "odwaliła porządną kampanię i dlatego się
        dostała". jak sie okazuje przeprowadzenie skutecznej i widocznej kampanii
        wyborczej tez może być zarzutem!
        • Gość: KOLO Re: Tylko Kudrycka IP: 193.201.167.* 15.06.04, 09:58
          A ja myślę, że to jedyna rozsądna i na poziomie osoba z Podlasia. Dowiodły tego
          min. testy i sprawdziany dziennikarzy z zakresu wiedzy nt. UE a i wypowiedzi
          samej zainteresowanej. Ważne jest też i to, że bedzie mogła porozumieć się w
          ugrupowaniu europarlamentarnym a rozumienie to podstawa wymiany poglądów i
          forsowania swojej polityki. Ważne jest i to, że nikt nie zarzuci P. Kudryckiej
          pogoni do unijnej kasy (wszak i z własnego bieznesu tutaj nieźle przędzie).
          Myślę, że u podstaw sukcesu wyborczego leży także i to, że P. Kudrycka
          kandydowała jako bezpartyjna (to się pewnie niedługo zmieni ale przynajmniej
          narazie sfrustrowanym polityką wyborcom to wystarczyło aby ją poprzeć).
          Głosowałem na Panią Pani Profesor i prosze mnie nie zawstydzić. Powodzenia w
          Strasburgu!
          • Gość: Anfernee Re: Tylko Kudrycka IP: 212.33.95.* 15.06.04, 12:46
            Głosowałem na prof. Kudrycką, bo wydała mi się jedyną wiarygodną osobą. Właśnie
            wyczytałem, że należy do Amnesty International i Transparency International, co
            mnie tylko utwierdza w przekonaniu, że dobrze wybrałem.
            Powodzenia w PE.
            • alex.4 Re: Tylko Kudrycka 15.06.04, 15:32
              do Transparency International należy także Pitera, któa wyłudziła mieszkanie w
              warszawie. To nic nie znaczy. A to jaką będzie deputowaną Kudrycka poznamy po
              owocach jej pracy. Przed nia najtrudniejszy egzamin.
              pozdr
              • Gość: Anfernee Re: Tylko Kudrycka IP: *.iig.pl / *.iig.pl 15.06.04, 22:50
                Daj linka, bo nie znam sprawy (mam na myśli Piterę).
                • Gość: Anfernee Re: Tylko Kudrycka IP: *.iig.pl / *.iig.pl 23.06.04, 20:13
                  Doczekam się linka czy nie ?
              • Gość: Anfernee Re: Tylko Kudrycka IP: *.iig.pl / *.iig.pl 15.06.04, 22:55
                "A to jaką będzie deputowaną Kudrycka poznamy po owocach jej pracy."

Ciekawe - zwolennik homosiów pisze o poznawaniu po owocach ;-)
                Dzięki za poprawienie humoru w ten paskudny deszczowy wieczór :-D
              • Gość: edward ręka Re: Tylko Kudrycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 22:55
                alex.4 napisał:

> do Transparency International należy także Pitera, któa wyłudziła mieszkanie
                w
                > warszawie. To nic nie znaczy. A to jaką będzie deputowaną Kudrycka poznamy po
                > owocach jej pracy. Przed nia najtrudniejszy egzamin.
                > pozdr

Czy długo nad tym mysliał?
      • jaceks111 a gdzie PZPR Kudryckiej 23.06.04, 18:56
        w swojej ulotce wyborczej zapomniała Pani napisać o latach spędzonych w PZPR.
    • Gość: qs Re: tendencyjne komentarze wybiórczej IP: *.zax.pl 15.06.04, 10:28
      Michnik przestaj jątrzyć i lizać sie platfusom i UW bis - nieboszczyk wypadł z
      szafy
    • Gość: Daniel Re: Tylko Kudrycka IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 15.06.04, 13:05
      Wiesz co nie umiesz sie pogodzic z przegrana...prof Kudrycka jest najbardziej
      kompetentna osoba startujaca do Europarlamentu z okregu 3.Wygrala bo zamiast
      populizmu wykazala sie profesjonalizmem.Chyle czolo przed ta kobieta,bo nikt
      nie zdobyl w tak krotkim czasie tyle co ona. VICTRORY KUDRYCKA :)
      • Gość: CZarny Re: Tylaako Kudrycka IP: 80.55.171.* 17.06.04, 02:18
        Te Victrory - wrzuć swój mózg na inne tory.
        Ciekawe, w czym to p. Kudrycka była tak profesjonalna i kompetentna??? Chyba w
        swoim członkostwie w PZPR, do której to partii zapisała się gdy wszyscy
        porządni ludzie zapisywali się do "solidarności".
        • alex.4 Re: Tylaako Kudrycka 23.06.04, 19:02
          A swoją drogą... nasz pseudoprawica (jak lpr) ma bardzo dobre kontakty z
          wschodem. Może tak nie lubia komunistów, gdyż boja się konkurencji...
          pozdr
          • Gość: Alex!!! Re: Tylaako Kudrycka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 20:21
            Gdzie jest link o Piterze i jej przekrętach??? Tylko nie ściemniaj!
            • Gość: obserwator alexa riplay IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 20:23
              Alex, żeby nie było, gdzie masz jakies linki do Pitery i jej przekrętów?
              • competer1 Re: riplay 24.06.04, 10:41
                Alex, podbijam bo jakoś nie odpowiadasz.
                • alex.4 Re: riplay 24.06.04, 17:09
                  Dawid mnie wyręczył. Myslisz, że łatwo znaleść link do sprawy, która miałą
                  miejsce kilka lat temu (wtedy weyszły macjhlojki Pitery)....?????
                  Ale teraz jesteś już zadowolony?
                  • competer1 Re: riplay 24.06.04, 19:37
                    alex.4 napisał:

> Dawid mnie wyręczył. Myslisz, że łatwo znaleść link do sprawy, która miałą
                    > miejsce kilka lat temu (wtedy weyszły macjhlojki Pitery)....?????
                    > Ale teraz jesteś już zadowolony?
                    Ja słyszałem, że jesteś pedałem. Tylko tak trudno mi teraz znaleźć dowody w
                    necie, że to nieprawda. Ale teraz jesteś już zadowolony?

• alex.4 Re: riplay 24.06.04, 19:45
                      ale masz tekst o przekrętach Pitery, więc w czym problem? Boli Cie, ze okazała
                      sie ona tylko dwulicową szmatą. Lecisz na nią?
                      pozdr
                      • Gość: Anfernee Re: riplay IP: *.iig.pl / *.iig.pl 24.06.04, 21:37
                        >Lecisz na nią?
                        A tobie to pewnie się głowie nie mieści ... co innego, jakby na Kaczora leciał,
                        albo Piskorskiego ;->
                      • competer1 Re: riplay 25.06.04, 00:14
                        alex.4 napisał:

> ale masz tekst o przekrętach Pitery, więc w czym problem? Boli Cie, ze okazała
                        > sie ona tylko dwulicową szmatą. Lecisz na nią?
                        > pozdr
                        Powinienem nazwać rzecz po imieniu i odpisać ci, że jesteś wrednym, aroganckim
                        s.........m, który jak ktoś coś gdzieś pierdnie to wącha i wącha, żeby wyczuć
                        co było dzisiaj na obiad. Nie zrobię jednak tego, żeby cie nie urazić za
                        bardzo ;). Tu masz link, który udało mi sie odnaleźć, który mówi jasno, że
                        pitera wygrała proces, związany z jej rzekomymi przekrętami. Trochę to dziwne,
                        że trzeba w ten sposób udowadniać takim jak ty, że nie mają racji. Jeśli masz
                        odrobinę szacunku dla forumowiczów z Białegostoku to przyznaj się do błędu lub
                        podaj jakieś argumenty i dowody na to, że to ty masz rację.
                        • competer1 Re: riplay 25.06.04, 00:15
                          Przepraszam, ale nie zmieścił się link, o którym wspominałem powyżej
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=10758714&v=2&s=0
    • Gość: obserwator alexa Re: Tylko Kudrycka IP: 217.153.182.* 25.06.04, 21:39
      alex! jak tam? Długo będziemy czekać?
      • alex.4 Re: Tylko Kudrycka 26.06.04, 13:40
        Pitera podobnie jak Piskorski czy Hertel naduzyła włądzy w celach prywatnych.
        Wyłudziła mieszkanie. W sumie Piskorski tez prawa nie złamał. Moralista
        obłudnik jest wyjatkowym kanalią.
        • competer1 Re: Tylko Kudrycka 26.06.04, 15:10
          alex.4 napisał:

> Pitera podobnie jak Piskorski czy Hertel naduzyła włądzy w celach prywatnych.
          > Wyłudziła mieszkanie. W sumie Piskorski tez prawa nie złamał. Moralista
          > obłudnik jest wyjatkowym kanalią.
          Widzę, że brniesz dalej. Jeśli wyłudziła mieszkanie to z pewnością została za
          to skazana prawomocnym wyrokiem sądu. Proszę o jakieś linki lub przynajmniej
          podaj kiedy się to działo. Alex, kto następny zostanie przez ciebie opluty? Co
          do Piskorskiego to jestem przekonany, że kombinował, tyle, że jemu równiez
          niczego nie udowodniono, a nawet nie próbowano. Po prostu na dzień dzisiejszy
          taka pani Pitera i pan Piskorski mogliby z powodzeniem wygrać proces o
          oszczerstwo z twojej strony. Radzę, bądź czujny.
          • alex.4 Re: Tylko Kudrycka 27.06.04, 16:48
            Piskorski i Pitera są tak samo uczciwi.
            • competer1 Re: Tylko Kudrycka 27.06.04, 16:57
              alex.4 napisał:

> Piskorski i Pitera są tak samo uczciwi.
              W dalszym ciagu sypiesz ogólnikami, daj jakies namiary alex, nie daj się
              prosić. Albo w ogóle daj se spokój z wyrażaniem opinii, których nie możesz
              poprzeć jakimiś argumentami.
              • alex.4 Re: Tylko Kudrycka 27.06.04, 17:07
                Wyrażam swoją opinię. Tak jak P.Piskorskiemu nie udowodniono żadnego przekretu,
                jak J.Hertel nie złamał prawa przy wyborze inwestora budujacego mosty tak samo
                J.Pitera jest uczciwa. Żadna sprawa nie zakończy się wyrokiem.
                • competer1 Re: Tylko Kudrycka 27.06.04, 17:41
                  alex.4 napisał:

> Wyrażam swoją opinię. Tak jak P.Piskorskiemu nie udowodniono żadnego
                  przekretu,
                  >
                  > jak J.Hertel nie złamał prawa przy wyborze inwestora budujacego mosty tak
                  samo
                  > J.Pitera jest uczciwa. Żadna sprawa nie zakończy się wyrokiem.
                  Jednym słowem osoby, o których mówisz są oszustami, kłamcami, wyłudzaczami
                  itp., ale nie masz na to dowodów?
                  • alex.4 Re: Tylko Kudrycka 28.06.04, 15:00
                    Przypominam, że Al Capone nie został nigdy skazany za przynalezność do mafii,
                    czy za to, że był gangsterem. Tylko za nie płacenie podatków. Jak rozumiem
                    uważasz, że nazwanie Capone gansterem jest nie prawdą?
                    W końcu czy Jakoubowska czy Czarzasty czy Kwaitkowski mataczyli przy sprawie
                    Rywina. Sąd nie znalazł dowodów na ich związek ze sprawą. Rozumiem, że uważasz,
                    że raport Błochowiak był najbliższy prawdzie.
                    pozdr
                    • competer1 Re: Tylko Kudrycka 28.06.04, 15:19
                      Widzę, że brak ci tej odrobiny wyczucia w porównaniach. Uznajesz za pewnik to,
                      że Pitera popełniła przestępstwo bo Trybuna tak napisała. Babka wygrywa procesy
                      o zniesławienie, nikt nie ma dowodów na to, że coś "przekręciła" i to już
                      pozwala ci na głoszenie takich tez. Postepując w ten sposób smiało mogę
                      potwierdzić, że jesteś gejem, masonem, śmieciem itp., ponieważ tak napisane
                      było na forum. Uważasz to za uczciwe postepowanie?
                      • alex.4 Re: Tylko Kudrycka 28.06.04, 16:35
                        Nie tylko Trybuna tak pisała. Poza tym radni Warszawy nie mieli wątpliwości że
                        Pitera naruszyła dobre obyczaje i wyłudziła mieszkanie. Zdaje się, że nikt nie
                        ma watpliwości, że ta strazniczka moralności sama nie jest czysta. A nie ma nic
                        gorszego niz moralista, utatłany w brudach przeciwko któym niby sam wystepuje.
                        Capone też nie został nigdy skazany za gangsterstwo. Znaczy się, że był
                        niewinny???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka