Dodaj do ulubionych

do redakcji Gazety:)

11.03.02, 17:53
uprzejmie prosze nie przekrecac naszych nickow! poczytalam sobie kilka razy
rozmowy forumowe drukowane w bialostockim dodatku i widze to sie ciagle zdarza.
np. z Korniego ostatnio zrobiono Komiego. apeluje o uwazniejsze czytanie nickow
i nie tylko!:)
Obserwuj wątek
    • ralston Re: do Ani 1 : ) 11.03.02, 18:03
      Aniu,
      a o czym było w słowie drukowanym? Niestety nie mam stałego dostępu do Gazety w
      Białymstoku...
      • anka1 Re: do Ani 1 : ) 11.03.02, 18:13
        w sobotnio niedzielnym dodatku byly drukowane fragmenty naszych glębokich
        rozwazan na temat niedzieli. pocztaj sobie ten watek, gdzies tu sie plącze:) a
        Ciebie chyba na nim nie bylo. moze sie dopisz?:)
        • ralston Re: do Ani 1 : ) 11.03.02, 18:29
          Śledziłem ten wątek od samego początku. Akurat byłem w niedzielę gdy go
          zaczynano w kawiarence internetowej. Potem nie bardzo miałem co dopisywać.
          Jedyne, co mnie ruszyło to to, że przykre jest, że ktoś nie może sobie znaleźć
          przyjaciół. Jeszcze bardziej przykre, że w przyjaźń nie wierzy, bo to
          praktycznie odbiera szanse na to, żeby się z kimś zaprzyjaźnić. Tak jak wiara w
          powodzenie czegokolwiek powoduje, że do niczego się nie dochodzi. Ja raczej nie
          mam tego problemu. Mam kilka osób, którym mogę ufać i które mnie nie zawiodły i
          wierzę, że nie zawiodą. Znowu kwestia wiary? Jest chyba jeszcze coś - nie można
          oczekiwać bezinteresowności, jeżeli chce się tylko brać... Przyjaźń to
          dawanie...
          Pozdrawiam,
          Ral
          • anka1 Re: do Ani 1 : ) 12.03.02, 08:12
            i trzeba o nia dbac jak o wiekszosc rzeczy na swiecie. samo nic nie
            przychodzi...
            • ralston Re: do Ani 1 : ) 12.03.02, 10:57
              anka1 napisał(a):

> i trzeba o nia dbac jak o wiekszosc rzeczy na swiecie. samo nic nie
              > przychodzi...

Święte słowa...
              • anka1 Re: do Ani 1 : ) 12.03.02, 13:54
                a dziekuje Ci bardzo:)
            • Gość: Ja Re: do Ani 1 : ) IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 12.03.02, 13:53
              Czyzby..., a glupota. Rozjrzy sie wokolo, wszedzie w nadmiarze.

> samo nic nie przychodzi...

• anka1 Re: do Ani 1 : ) Ja 12.03.02, 13:55
                ja nie rozmawiam z Ralstonem o glupocie jak moze raczyles zauwazyc.
                • Gość: Ja Re: do Ani 1 : ) Ja IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 12.03.02, 14:03
                  Zauwazam, ale postanowilem dac pstryczka w nos jak ktos wyjezdza z takim
                  banalem, ze "samo nic nie przychodzi". ;)
                • ralston Re: do Ani 1 : ) Ja 12.03.02, 14:03
                  Ja - po prostu łapie za słówka. Też czasem to robię. Używanie słów "nic i
                  nigdy" może być niebezpieczne. A swoją drogą, Ja ma rację - z tą głupotą - ta
                  jakoś przychodzi nie proszona...
                  Z drugiej zaś strony ile razy każdemu z nas zdarzyło się zrobić coś głupiego...?
                  Albo (to już z trzeciej strony) uznać coś za głupie i głośno potępić a po
                  czasie uznać za głupie własne rzekomej głupoty potępienie... Taka już nasza
                  ludzka ułomność...
                  • Gość: Ja Re: do Ani 1 : ) Ja IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 12.03.02, 14:06
                    Dzieki za poparcie. Chociaz zgoda, przyznaje - bylem troche zlosliwy.
                    Co do glupoty to jest takie przyslowie, ktorego nie potrafie dokladnie
                    powtorzyc, cos o modrosci, ktore trzeba siac i glupocie, ktora wschodzi sama.
    • Gość: korni Re: do redakcji Gazety:) IP: 217.98.84.* 12.03.02, 14:07
      anka1 napisał(a):
      > np. z Korniego ostatnio zrobiono Komiego.

Dzieki dobra Kobieto
      a tak na marginesie przejrzalem wczorajszy dodatek do wybiórczej , hmmm , ciekawe
      kto wybiera fragmenty z forum
      pozdrawiam
      • Gość: Ja Re: do redakcji Gazety:) IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 12.03.02, 14:09
        Moze ktos rzuci na forum co oni tam drukuja...
        • ralston Re: do redakcji Gazety:) 12.03.02, 14:29
          Czy drukują to codziennie, czy raz na jakiś czas?
          • Gość: korni Re: do redakcji Gazety:) IP: 217.98.84.* 12.03.02, 14:44
            nie wiem jak czesto drukuja , czytam gazete sporadycznie a raczej przegladam z
            nudow , a ostatnio sie nie nudze wiec
            • Gość: Oka Re: do redakcji Gazety:) IP: *.17.79.204.lifespan.org 12.03.02, 21:54
              A kogo jeszcze cytowali?
              Oka
              • anka1 Re: do redakcji Gazety:) 13.03.02, 10:39
                Oka Ciebie tez cytuja.
                Korni nie ma za co:) a co robisz ze sie nie nudzisz?:)
                Ja jak mnie nie lubisz to mnie nie czytaj i oszczedz sobie zlosliwosci, od dzis
                bede Cie ignorowac!
                • Gość: Oka Re: do redakcji Gazety:) IP: *.17.79.204.lifespan.org 14.03.02, 00:01
                  O, kurcze, czuje sie zaszczycona. Szkoda, ze nie moge tego zobaczyc na wlasne
                  oczy. Pozdrawiam Was wszystkich.
                  Oka
                  • anka1 Re: do redakcji Gazety:) 14.03.02, 08:34
                    Oka moze pokserowac kilka egzemplarzy gazety?:)
                    • Gość: Oka Re: do redakcji Gazety:) IP: *.17.79.204.lifespan.org 14.03.02, 20:15
                      A moglabys? Jesli tak, to byloby super. Moge podac Ci moj adres E-mailowy.
                      Oka
                      • anka1 Re: do redakcji Gazety:) 15.03.02, 10:27
                        Oka moglabym. tylko beda problemy z wyslaniem xero mailem:) a ze skanowaniem
                        jeszcze wieksze niestety((
                        • Gość: Oka Re: do redakcji Gazety:) IP: *.17.79.204.lifespan.org 15.03.02, 22:55
                          W takim razie nie rob sobie problemu. Sama swiadomosc, ze jestem cytowana
                          (cha! cha!) jest bardzo budujaca.
                          A moze redakcja gazety moglaby to jakos zakombinowac i zeskanowac mi te slynne
                          fragmenty.
                          Oka
                          • anka1 Re: do redakcji Gazety:) 16.03.02, 09:33
                            Oka pisz petycje a ja Cie popre:)
                            • Gość: Oka Re: do redakcji Gazety:) IP: *.17.79.204.lifespan.org 19.03.02, 00:07
                              Cos cicho. Redakcja chyba udaje, ze nie zauwazyla mojej prosby.
                              Oka
                              P.S. Aniu1, dziekuje za poparcie.
                              • anka1 Re: do redakcji Gazety:) Oka 19.03.02, 09:29
                                moze tez maja problemy z wejsciem na forum?:)))
                                • Gość: jona Re: do redakcji Gazety:) Oka IP: *.bial.gazeta.pl 19.03.02, 10:41
                                  Czasami:)Ale tym razem myślałam, że nie chcecie ze mna rozmawiać:(. Oka
                                  zobaczę, co się da zrobić, ale pod warunkiem, ze przyślesz na redakcję swój
                                  adres mailowy (nasz adres: redakcja@bialystok.agora.pl). Pozdrawiam jona
                                  • anka1 Re: do redakcji Gazety:) Jona 19.03.02, 11:05
                                    chcemy chcemy. tylko nie zawsze mozemy!:)
                                  • Gość: Oka Re: do redakcji Gazety:) Oka IP: *.17.79.204.lifespan.org 19.03.02, 23:18
                                    Czesc, Jona,
                                    dziekuje za odzew. Byloby super. Juz wyslalam Ci moj adres E-mailowy.
                                    Trzymaj sie!
                                    Oka

Gość portalu: jona napisał(a):

> Czasami:)Ale tym razem myślałam, że nie chcecie ze mna rozmawiać:(. Oka
                                    > zobaczę, co się da zrobić, ale pod warunkiem, ze przyślesz na redakcję swój
                                    > adres mailowy (nasz adres: redakcja@bialystok.agora.pl). Pozdrawiam jona

• anka1 Re: do redakcji Gazety:) Oka 20.03.02, 10:28
                                      ale milo sie tu zrobilo!:) Wersal, podlaski i podparyski:)
    • Gość: jona Re: do redakcji Gazety:) IP: *.bial.gazeta.pl 13.03.02, 12:01
      Korni, serdecznie przepraszam za zniekształcenie Twojego „imienia”. Właśnie
      tropie jak to się mogło stać, bo forumowe wypowiedzi zwyczajnie kopiujemy.
      Jesli chodzi o zniekształcanie wypowiedzi: czasami rezygnujemy z niektórych,
      bądź je skracamy no i wulgaryzmów nie zamieszczamy. Więcej grzechów nie
      pamiętam. A tak poza wszystkim, macie kapitalne tematy, chyba nie przeszkadza
      Wam, że udostępniamy je i tym, którzy do gazetowego Forum nie mają dostępu.
      Serdecznie pozdrawiam:))))
      jona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka