itakiniektogowie 10.04.12, 17:20 Czesc, szukam silowni gdzie profesjonalnie uloza mi diete oraz trening. Mozecie mi polecic jakies miejsce? Znajdzie sie cos na Zielonych Wzgorzach lub w okolicach? Pozdtawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Silownia + dieta + trening IP: *.231.20.232.koba.pl 11.04.12, 15:44 nie ma takiej siłowni w Białymstoku... w ogóle nie spodziewaj się profesjonalnych treningów na większości siłowni... może w Zachęcie poradzą Ci rzeczowo, ale nawiększości innych siłowni lepiej nie pytać instruktorów o cokolwiek wejdz na strone SFD i szukaj informacji(tylko z głową, bo są tam też leszcze bez mózgu i wiedzy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucjusz_lulejko Re: Silownia + dieta + trening IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 11.04.12, 16:04 "...szukaj informacji tylko z glowa". Zaraz, zaraz, a to sa silownie gdzie glowa jest jeszcze do czegokolwiek potrzebna? Silownie, o ile wiem, rozwijaja wszystko inne byle nie glowe. Glowa zas opuszczona - wiednie. Za czasow Zeromskiego byly w Polsce silaczki; dzisiaj sa silacze - chodzace zwaly miesni z dyndajaca sie pomiedzy zwalami, rachityczna glowka. Nowy standart piekna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Silownia + dieta + trening IP: *.231.20.232.koba.pl 11.04.12, 16:25 pewnie nigdy w życiu sportu nie uprawiałeś i teraz wylewasz żółć na tych, którzy się ruszają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucjusz_lulejko Re: Silownia + dieta + trening IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 11.04.12, 16:54 Wylewam zolc? Eee tam. Pewnie tylko nie mialem szczescia by zobaczyc cudo co to ma i napakowane bicepsy, tri-cepsy a takze takie tam rozne dodatki i gdzie jeszcze jest miejsce na ludzka twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Silownia + dieta + trening 11.04.12, 18:57 A miales szczescie byc kiedykolwiek na silowni? Czy tylko pleciesz byle plesc? Odpowiedz Link Zgłoś
itakiniektogowie Re: Silownia + dieta + trening 11.04.12, 19:40 Chyba przesadzacie, nie moze byc az tak zle z naszymi silowniami. Na forum SFD juz zawitalem, problem polega jednak na tym ze, nie mam czasu i nie uloze diety + treningu profesjonalnie, wole wiec zaplacic profesjonaliscie niz marnowac czas ktorego i tak mam malo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Silownia + dieta + trening IP: *.231.20.232.koba.pl 11.04.12, 22:04 tak.. jest tak zle nie masz czasu poczytac o ciwczeniach i poogladac filmikow.... ale masz czas cwiczyc? ladnie ;] druga sprawa: co chcesz osiagnac treningami? chcesz byc biegaczem przelajowym czy chcesz podnosic ciezary za 4 lata na olimpiadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener osobisty Re: Silownia + dieta + trening IP: *.homenett.pl 08.05.12, 21:50 zapraszam na moją stronę internetową www.wellness-life.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
natalia1143 to jest dieta 09.05.12, 15:42 i.wp.pl/a/f/jpeg/28679/komorowska460.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tao Polecam wellnness a foto jest IP: *.dynamic.mm.pl 30.05.13, 19:09 Tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone Re: Polecam wellnness a foto jest IP: *.dynamic.mm.pl 30.05.13, 19:13 A tak wyglądałam jeszcze wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś