Dodaj do ulubionych

Silownia + dieta + trening

10.04.12, 17:20
Czesc, szukam silowni gdzie profesjonalnie uloza mi diete oraz trening. Mozecie mi polecic jakies miejsce? Znajdzie sie cos na Zielonych Wzgorzach lub w okolicach?

Pozdtawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Silownia + dieta + trening IP: *.231.20.232.koba.pl 11.04.12, 15:44
      nie ma takiej siłowni w Białymstoku...

w ogóle nie spodziewaj się profesjonalnych treningów na większości siłowni... może w Zachęcie poradzą Ci rzeczowo, ale nawiększości innych siłowni lepiej nie pytać instruktorów o cokolwiek

wejdz na strone SFD i szukaj informacji(tylko z głową, bo są tam też leszcze bez mózgu i wiedzy)
      • Gość: lucjusz_lulejko Re: Silownia + dieta + trening IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 11.04.12, 16:04
        "...szukaj informacji tylko z glowa".
        Zaraz, zaraz, a to sa silownie gdzie glowa jest jeszcze do czegokolwiek potrzebna?
        Silownie, o ile wiem, rozwijaja wszystko inne byle nie glowe.
        Glowa zas opuszczona - wiednie.
        Za czasow Zeromskiego byly w Polsce silaczki; dzisiaj sa silacze - chodzace zwaly miesni z dyndajaca sie pomiedzy zwalami, rachityczna glowka.
        Nowy standart piekna?
        • Gość: gość Re: Silownia + dieta + trening IP: *.231.20.232.koba.pl 11.04.12, 16:25
          pewnie nigdy w życiu sportu nie uprawiałeś i teraz wylewasz żółć na tych, którzy się ruszają
          • Gość: lucjusz_lulejko Re: Silownia + dieta + trening IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 11.04.12, 16:54

Wylewam zolc?
            Eee tam.
            Pewnie tylko nie mialem szczescia by zobaczyc cudo co to ma i napakowane bicepsy, tri-cepsy a takze takie tam rozne dodatki i gdzie jeszcze jest miejsce na ludzka twarz.
            • wwredny Re: Silownia + dieta + trening 11.04.12, 18:57
              A miales szczescie byc kiedykolwiek na silowni?
              Czy tylko pleciesz byle plesc?
    • itakiniektogowie Re: Silownia + dieta + trening 11.04.12, 19:40
      Chyba przesadzacie, nie moze byc az tak zle z naszymi silowniami. Na forum SFD juz zawitalem, problem polega jednak na tym ze, nie mam czasu i nie uloze diety + treningu profesjonalnie, wole wiec zaplacic profesjonaliscie niz marnowac czas ktorego i tak mam malo...
      • Gość: gość Re: Silownia + dieta + trening IP: *.231.20.232.koba.pl 11.04.12, 22:04
        tak.. jest tak zle

nie masz czasu poczytac o ciwczeniach i poogladac filmikow.... ale masz czas cwiczyc? ladnie ;]

druga sprawa: co chcesz osiagnac treningami? chcesz byc biegaczem przelajowym czy chcesz podnosic ciezary za 4 lata na olimpiadzie?
    • Gość: trener osobisty Re: Silownia + dieta + trening IP: *.homenett.pl 08.05.12, 21:50
      zapraszam na moją stronę internetową
      www.wellness-life.com.pl
    • natalia1143 to jest dieta 09.05.12, 15:42
      i.wp.pl/a/f/jpeg/28679/komorowska460.jpeg
    • Gość: tao Polecam wellnness a foto jest IP: *.dynamic.mm.pl 30.05.13, 19:09
      Tutaj
      • Gość: stone Re: Polecam wellnness a foto jest IP: *.dynamic.mm.pl 30.05.13, 19:13
        A tak wyglądałam jeszcze wczoraj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka