wonsz 14.08.03, 07:30 a na nim etykietka: JABLKO skladniki: jablko wyprodukowano recznie 12 sierpnia 2003 :) K. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Kupilem jablko 14.08.03, 08:17 wonsz napisał: > a na nim etykietka: > > JABLKO > skladniki: jablko > wyprodukowano recznie 12 sierpnia 2003 A gdzie data przydatnosci do spozycia i atest odpowiedniego ministerstwa?;) Odpowiedz Link
wonsz Re: Kupilem jablko 14.08.03, 08:20 anahella napisała: > A gdzie data przydatnosci do spozycia i atest odpowiedniego ministerstwa?;) A byly! Przyznaje, pominalem :) K. Odpowiedz Link
capa_negra Re: Kupilem jablko 14.08.03, 08:34 Zadnej Ewy, która by ci go dała pod reka nie było ??? Odpowiedz Link
wonsz Re: Kupilem jablko 14.08.03, 08:35 capa_negra napisała: > Zadnej Ewy, która by ci go dała pod reka nie było ??? Ewa mi? Spalas na religi, przyznaj sie! K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Kupilem jablko 14.08.03, 09:05 wonsz napisał: > capa_negra napisała: > > > Zadnej Ewy, która by ci go dała pod reka nie było ??? > > Ewa mi? Spalas na religi, przyznaj sie! wlasnie! przeciez to adas zerwal jablko i na ewe wine zepchnal! > > K. > B. > Odpowiedz Link
wonsz Re: Kupilem jablko 14.08.03, 09:10 betty-bt napisała: > wonsz napisał: > > > capa_negra napisała: > > > > > Zadnej Ewy, która by ci go dała pod reka nie było ??? > > > > Ewa mi? Spalas na religi, przyznaj sie! > > wlasnie! przeciez to adas zerwal jablko i na ewe wine zepchnal! Wonsz jablka nie jadl wtedy, byl tylko sila sprawcza. Chyba? :) > > K. > > > B. > > K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Kupilem jablko 14.08.03, 09:11 wonsz napisał: > Wonsz jablka nie jadl wtedy, byl tylko sila sprawcza. Chyba? :) :))) faktycznie! dopiero teraz zaskoczylam :) > > > > K. > > > > > B. > > > > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: Kupilem jablko 14.08.03, 09:24 betty-bt napisała: > :))) faktycznie! dopiero teraz zaskoczylam :) Marsz po kawe!!! > > > > K. > > > > > > > B. > > > > > > > > K. > > > B. K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Kupilem jablko 14.08.03, 09:26 wonsz napisał: > betty-bt napisała: > > > :))) faktycznie! dopiero teraz zaskoczylam :) > > Marsz po kawe!!! mam od tego swoich ludzi. juz czwarta :) > > > > > > K. > > > > > > > > > B. > > > > > > > > > > > K. > > > > > B. > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: Kupilem jablko 14.08.03, 09:31 betty-bt napisała: > mam od tego swoich ludzi. juz czwarta :) Nie bedziesz biegac po scianach? > > > > > > K. > > > > > > > > > > > B. > > > > > > > > > > > > > > K. > > > > > > > B. > > > > K. > > > B. K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Kupilem jablko 14.08.03, 09:36 wonsz napisał: > Nie bedziesz biegac po scianach? a nawet jakbym sie przebiegla, to co? ;-) > > > > > > > > K. > > > > > > > > > > > > > B. > > > > > > > > > > > > > > > > > K. > > > > > > > > > B. > > > > > > K. > > > > > B. > > K. B. Odpowiedz Link
wonsz Re: Kupilem jablko 14.08.03, 09:40 betty-bt napisała: > wonsz napisał: > > > Nie bedziesz biegac po scianach? > > a nawet jakbym sie przebiegla, to co? ;-) Wypij szesc i przylec na 7 tutaj :) > > > > > > > > K. > > > > > > > > > > > > > > > B. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > K. > > > > > > > > > > > B. > > > > > > > > K. > > > > > > > B. > > > > K. > > B. K. Odpowiedz Link
mha1 Re: Kupilem jablko 14.08.03, 09:34 > mam od tego swoich ludzi. juz czwarta :) ależ Ty szybko tą kawę pijesz! Odpowiedz Link
betty-bt Re: Kupilem jablko 14.08.03, 09:37 mha1 napisała: > ależ Ty szybko tą kawę pijesz! to przez to uzaleznienie. kiedys tak szybko lody jadlam :))) Odpowiedz Link
mha1 Re: Kupilem jablko 14.08.03, 09:40 > to przez to uzaleznienie. kiedys tak szybko lody jadlam :))) a po lodach też zdaża Ci się biegać po ścianach? Odpowiedz Link
wonsz Re: Kupilem jablko 14.08.03, 09:42 mha1 napisała: > > to przez to uzaleznienie. kiedys tak szybko lody jadlam :))) > a po lodach też zdaża Ci się biegać po ścianach? Po nadmiarze lodow to biega sie, ale niekoniecznie po scianach :) K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Kupilem jablko 14.08.03, 09:42 mha1 napisała: > a po lodach też zdaża Ci się biegać po ścianach? po scianach w aptekach... z zapaleniem oskrzeli Odpowiedz Link
mha1 Re: Kupilem jablko 14.08.03, 09:53 > po scianach w aptekach... z zapaleniem oskrzeli bez biegania po ścianach nie chcieli Ci nic sprzedać? :))))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Kupilem jablko 14.08.03, 10:00 mha1 napisała: > bez biegania po ścianach nie chcieli Ci nic sprzedać? :))))) kobieta w naszych czasach musi potrafic zwrocic na siebie uwage :))) Odpowiedz Link
mha1 Re: Kupilem jablko 14.08.03, 10:05 > kobieta w naszych czasach musi potrafic zwrocic na siebie uwage :))) spróbuję sobie wyobrazić, jak babka biega po ścianach w aptece... :))))))))))) Odpowiedz Link
malen_a Re: Kupilem jablko 14.08.03, 11:52 wonsz napisał: > a na nim etykietka: > > JABLKO > skladniki: jablko > wyprodukowano recznie 12 sierpnia 2003 > > :) > > K. > --------------------- a czy zalaczono rowniez ulotke za sposobem uzycia? :-) pozdrawiam Odpowiedz Link
wonsz Re: Kupilem jablko 14.08.03, 12:27 malen_a napisała: > a czy zalaczono rowniez ulotke za sposobem uzycia? :-) > pozdrawiam Nie. Czy myslisz, ze powinienem sie udlawic a nastepnie podac sprzedawce i producenta do sadu? :))) wzajemnie K. Odpowiedz Link
anahella Re: Kupilem jablko 14.08.03, 13:09 wonsz napisał: > Nie. Czy myslisz, ze powinienem sie udlawic a nastepnie podac sprzedawce i > producenta do sadu? :))) Ba! zeby tylko ich. Producenta nawozu, wlasciciela rzeki, w dorzeczu ktorej ono wyroslo itp. Odpowiedz Link
malen_a Re: Kupilem jablko 18.08.03, 09:13 anahella napisała: > wonsz napisał: > > > Nie. Czy myslisz, ze powinienem sie udlawic a nastepnie podac sprzedawce i > > > producenta do sadu? :))) > > Ba! zeby tylko ich. Producenta nawozu, wlasciciela rzeki, > w dorzeczu ktorej ono wyroslo itp. > > Ja rowniez tak mysle:-))) warto sprobowac, jak ostatnio sie dowiedzialam w USA wygralal proces babeczka (ale to bylo jakos dawno temu), ktora chcialal wysuszyc kota po muciu w mikrofalowc....no i kotek tego nie przezyl....a wygrala, bo na amerykanskich ulotkach dolaczanych do mikrofali nie mam zakazu suszenia kota w mikrofali Odpowiedz Link
betty-bt Re: Kupilem jablko 18.08.03, 09:18 malen_a napisała: > Ja rowniez tak mysle:-))) warto sprobowac, jak ostatnio sie dowiedzialam w USA > wygralal proces babeczka (ale to bylo jakos dawno temu), ktora chcialal > wysuszyc kota po muciu w mikrofalowc....no i kotek tego nie przezyl....a > wygrala, bo na amerykanskich ulotkach dolaczanych do mikrofali nie mam zakazu > suszenia kota w mikrofali slyszalam o tym. ale ponoc to byl piesek. co za idiotka! Odpowiedz Link
malen_a moze i piesek... 18.08.03, 09:20 ... najbardziej mi przykro niewinnego zwierzaczka...a poza tym co za glupota amerykanskiego sadu...ciekawe czy dostala kare za znecanie sie nad zwierzetami Odpowiedz Link
wonsz Re: moze i piesek... 18.08.03, 09:24 malen_a napisała: > ... najbardziej mi przykro niewinnego zwierzaczka...a poza tym co za glupota > amerykanskiego sadu...ciekawe czy dostala kare za znecanie sie nad zwierzetami jest gdzies www z najglupszymi procesami w USA, nie wiadomo czy smiac sie, czy podziwiac... ale ja nie w usach, wiec nie dotyczy. na jablku nie zarobie :) K. Odpowiedz Link
raszefka Re: moze i piesek... 18.08.03, 09:26 A jednak spróbuj się udławić. Może nie wszytsko stracone... Masz w ogole jeszcze to jablko? Odpowiedz Link
wonsz Re: moze i piesek... 18.08.03, 09:27 raszefka napisała: > A jednak spróbuj się udławić. Może nie wszytsko stracone... Chcialabys! Narazie mam w planie grasowac w sieci :) > Masz w ogole > jeszcze to jablko? Nie, to byl obiad do natychmiastowej konsumpcji :) K. Odpowiedz Link
malen_a Re: moze i piesek... 18.08.03, 09:29 wonsz napisał: > raszefka napisała: > > > A jednak spróbuj się udławić. Może nie wszytsko stracone... > Chcialabys! Narazie mam w planie grasowac w sieci :) > > > Masz w ogole > > jeszcze to jablko? > Nie, to byl obiad do natychmiastowej konsumpcji :) > > K. > a gdzie je kupiles, moze wszyscy tam pojdziemy, kupimy po jablku i sie razem udlawimy a nastepnie odszkodowanie wycisniemy...i tak dekameroni stana sie bogaci :-))) Odpowiedz Link
wonsz Re: moze i piesek... 18.08.03, 09:32 malen_a napisała: > a gdzie je kupiles, moze wszyscy tam pojdziemy, kupimy po jablku i sie razem > udlawimy a nastepnie odszkodowanie wycisniemy...i tak dekameroni stana sie > bogaci :-))) i martwi. W 7eleven, na Coast Meridian Road w Port Coquitlam. Przy skrzyzowaniu z Prarie. Kiedy bedziesz? :) K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: moze i piesek... 18.08.03, 09:26 malen_a napisała: > ... najbardziej mi przykro niewinnego zwierzaczka...a poza tym co za glupota > amerykanskiego sadu...ciekawe czy dostala kare za znecanie sie nad zwierzetami ponoc nieswiadoma byla. a na instrukcji obslugi nie bylo napisane. sedzia pewnie innego wyjscia nie mial. prawo gora. Odpowiedz Link
wonsz Re: na dodatek... 18.08.03, 09:31 betty-bt napisała: > pozostanie to procesem precedensowym. A ich prawo opiera sie na precedensie, wiec teraz kazdy moze ugotowac pieska i wolac o kase. I pewnie dlatego w instrukcji obslugi juz niebawem pojawi sie "nie suszyc zwierzat" :) K. Odpowiedz Link
malen_a Re: na dodatek... 18.08.03, 09:33 wonsz napisał: > betty-bt napisała: > > > pozostanie to procesem precedensowym. > > A ich prawo opiera sie na precedensie, wiec teraz kazdy moze ugotowac pieska i > wolac o kase. I pewnie dlatego w instrukcji obslugi juz niebawem pojawi > sie "nie suszyc zwierzat" :) > > K. > > juz podobno jest!!!!na tamtejszych ulotkach Odpowiedz Link
wonsz Re: na dodatek... 18.08.03, 09:34 malen_a napisała: > juz podobno jest!!!!na tamtejszych ulotkach Taki kraj jaki prezydent. Kij im w oko :) K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: na dodatek... 18.08.03, 09:44 malen_a napisała: > juz podobno jest!!!!na tamtejszych ulotkach jest. nie tylko na mikrofalkowych. wszyscy producenci sa w strachu Odpowiedz Link
malen_a Re: na dodatek... 18.08.03, 09:48 betty-bt napisała: > malen_a napisała: > > > juz podobno jest!!!!na tamtejszych ulotkach > > jest. nie tylko na mikrofalkowych. wszyscy producenci sa w strachu > > Ja mysle, ze to i tak nic nie da...ludzie to taki sprytny gatunek, ze zawsze cos nowego i "madrego" wymysli :-)) pozdrawiam Odpowiedz Link
summa Re: Kupilem jablko 14.08.03, 13:27 wonsz napisał: > a na nim etykietka: > > JABLKO > skladniki: jablko > wyprodukowano recznie 12 sierpnia 2003 Widocznie to było takie jabłko, że gdybyś nie wiedział co jesz, nie domyśliłbyś się, że to akurat JABLKO! Odpowiedz Link