Dodaj do ulubionych

autobus do Augustowa

IP: *.skane.se 19.06.04, 06:14
Prosze o poinformowanie mnie czy z Bialegostoku jest dogodne
polaczenie autobusowo do Augustowa lub Suwalk.Jaki jest czas
przejazdu.
Obserwuj wątek
    • competer1 Re: autobus do Augustowa 19.06.04, 13:46
      www.bialystokonline.pl/inside.php?do=pks
      miłej podróży
      • Gość: jarek-ny Re: autobus do Augustowa IP: *.phil.east.verizon.net 19.06.04, 15:58
        uwazam, ze autobus do Augustowa jedzie w slusznym kierunku.

Niech zyja augustowskie jeziora!
    • Gość: aaa Re: autobus do Augustowa IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 19.06.04, 17:36
      najlepiej zadzwonić na informację. Forum nie wygląda chyba na rozkład jazdy,
      prawda?
      • Gość: jarek-ny Re: autobus do Augustowa IP: *.phil.east.verizon.net 19.06.04, 18:43
        czy ktos jeszcze lubi okolice Augustowa?
        • Gość: aaa Re: autobus do Augustowa IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 19.06.04, 19:24
          ja. a właściwie to wolę Suwałki. W tamtych okolicach dopiero jest pięknie.
          Augustów wymięka. Sam zobacz:
          www.ga.com.pl/suwalszcz

• Gość: aaa Re: autobus do Augustowa IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 19.06.04, 19:25
            www.ga.com.pl/suwalsz1.htm
            jeszcze raz.
            • Gość: jarek-ny Re: autobus do Augustowa IP: *.phil.east.verizon.net 19.06.04, 19:30
              Ladnie!

Bylem kilka razy nad Wigrami i tez mi sie podobalo. Blizsze memu sercu sa
              jednak okolice Augustowa.
              • Gość: miarol Re: autobus do Augustowa IP: *.visp.energis.pl 20.06.04, 10:17
                Ale jeśli ktoś szuka cichszych zakątków, polecam Sejneńszczyznę. Tam jeszcze
                nie wszędzie dotarły gromady turystów okupujące każdy skrawek plaży i jeśli
                ktoś woli samotność we dwoje na pewno się nie zawiedzie.
                • Gość: jarek-ny Re: autobus do Augustowa IP: *.phil.east.verizon.net 20.06.04, 16:51
                  a czy np jezioro Serwy czy tez Pomorze to Sejnenszczyzna czy Augustowszczyzna?
                  • aleja26 Re: autobus do Augustowa 20.06.04, 17:06
                    Serwy to Augustów. Sejneńszczyzna to Giby, Zelwa chyba.
                    • Gość: jarek-ny Re: autobus do Augustowa IP: *.phil.east.verizon.net 20.06.04, 17:13
                      granice zauwazalne tylko dla miejscowych. Lubie wiec pogranicze
                      Augustowszczyzny i Sejnenszczyzny. W Zelwie kiedys tez bywalem.
                      • Gość: jarek-ny Re: autobus do Augustowa IP: *.phil.east.verizon.net 20.06.04, 17:15
                        oczywiscie w Gibach tez
                        • Gość: MICHAL Bede w Augustowie.... IP: *.skane.se 20.06.04, 22:18
                          Wybieram sie do Augustowa i potem na Litwe 15 sierpnia.
                          Czy ktos zechce mi towarzyszyc?

ARTURKRAUZE@HOTMAIL.COM
                          • wolfgang87 Re: Bede w Augustowie.... 21.06.04, 01:04
                            A ja wracam na domowe pielesze w lipcu, czy jakas miła blondi zechce mi
                            towarzyszyc ? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka