Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 12:11 czy ktoś ma jakieś doświadczenia z wizyty w tym salonie? Jaka jest jakość usługi oraz ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: salon Trendy w tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 20:55 Polecam fryzjerkę Martę, która tam pracuje. Ceny przystępne, warte usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewela Re: salon Trendy w tesco IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.09.09, 22:56 gorąco polecam, po wyjsciu od nich byłam zachwycona. bardzo miła obsługa, jakośc też bardzo dobra.ceny sa promocyjne do końca tego miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLKA Re: salon Trendy w tesco IP: *.152.144.127.dsl.dynamic.eranet.pl 09.09.09, 23:49 ceny wysokie,nawet jak na promocyjne a co do jakości to bez rewelacji,fryzjerka z osiedlowego saloniku ostrzygłaby mnie tak samo tyle,że za pół ceny.ja już nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: salon Trendy w tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.09, 09:31 Uważam że w Wałbrzychu brakowało takiego salonu jak TRENDY. Jakość usług jst bardzo wysoka. Dziewczyny zrobiły mi piękny kolor a strzyżenie rewelacja! W dodatku spędziłam czas w bardzo miłej atmosferze, przy dobrej kawie i muzyce. Polecam wszystkim!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: salon Trendy w tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.09, 10:38 A ja polecam wszystkim pana Ernesta. Robi świetny masaż głowy i super obcina włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: salon Trendy w tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.10.09, 15:21 A ceny? Co znaczy, że niewysokie? To pojęcie względne. Czy jest jakaś stała stawka za np. strzyżenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: salon Trendy w tesco IP: *.chello.pl 13.10.09, 17:48 byłam, zapłaciłam 35 zł po cenie promocyjnej za strzyżenie z modelowaniem, podobno teraz już nie ma promocji i taka usługa kosztuje 70 zł, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: salon Trendy w tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.10.09, 18:07 A czy doradzą coś? Dobiorą jakąś fajną fryzurkę? Niestety sama nie mam pomysłu, potrzebuję fryzjera, który doradzi mi coś, podpowie, w jakiej fryzurze będzie mi do twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: salon Trendy w tesco IP: 213.108.85.* 14.10.09, 09:25 Za krótkie włosy zapłaciłam 45 zł, dostałam kartę stałego klienta i już zawsze mam rabat. Ja też nie miałam pomysłu, myślałam że z moich włosów już się nic nowego nie da wymyślić a wyglądam zupełnie inaczej i świetnie się czuję.Jestem bardzo zadowolona. Ps. Polecam panią Monikę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: salon Trendy w tesco IP: 213.108.85.* 14.10.09, 17:42 doradzają. Pod tym względem jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjjh Re: salon Trendy w tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 03:02 ceny sa orientacyjnie wypisane na szybie, i juz za samo to dzieki im, bo czesto jest tak, że wchodząc do salonu mozesz sie tylko domyslac bo nigdzie nie ma cennika. Z tego co widziałam na szybie to strzyżenie meskie od 35 złotych, a damskie od 50 złotych wzwyż. Sa tam tez wyszczególnione ceny za farbowanie, ale nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: salon Trendy w tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 18:15 Strzyżenie męskie w Auchan 23zł. Ta sama właścicielka co w Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: salon Trendy w tesco IP: 213.108.85.* 14.10.09, 11:47 Ja już trzy razy byłam u Karoliny i za każdym razem mam inną super fryzurkę :-) Za tydzień umówiłam się na zmianę koloru, już się nie mogę doczekać! Ceny wcale nie są bardzo wysokie za farbowanie wychodzi mniej niż w innych dobrych salonach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: salon Trendy w tesco IP: *.chello.pl 16.10.09, 23:08 mam pytanko. jak wygląda sprawa terminów? dużo wcześniej trzeba się umawiać? czy jest szansa, że z "marszu" załapię się na strzyżenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: salon Trendy w tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.09, 09:28 Ja też polecam Karolinę:)Super..juz dawno nie wyszłam od fryzjera tak zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: salon Trendy w tesco IP: 94.254.228.* 30.10.09, 17:49 zgadzam się z izą:)wczesniej mieszkalam we wroclawiu i gdzie ja nie byłam u fryzjera wiedzą tylko najstarsi indianie (w szczawnie tez już przerobiłam i na podzamczu, i jeszcze kilku poznańskich fryzjerów). moje włosy bardzo szybko rosną, muszą być dobrze ścięte żeby się układały, w dodatku ja zawsze czepiam się szczegółów, no i kwestia trafienia w gust. odkąd się u niego ścinam jak nawet mi dużo odrosną to naprawdę fajnie się układają, za każdym razem trochę mi tą fryzurę zmieni, dokładnie trafi w mój gust - zresztą widziałam jak inne osoby ściął i też mi się podobało. jak narazie nie mam ochoty sprawdzać czy ktoś może ściąć mnie lepiej. koszt jak na wałbrzych jest duży ok 45-60 zł ale we wrocławiu chodziłam do droższych (i tańszych też) fryzjerów i nigdy nie byłam tak zadowolona, a już napewno nie po 3 razie u tej samej osoby. zawsze zwracałam uwagę na fryzurę, temat mam przerobiony więc mogłabym tu jeszcze wyciągać jakieś drobiazgi - ale najlepiej sprawdź na sobie. a w skrócie - rewelka :) Odpowiedz Link Zgłoś