Dodaj do ulubionych

salon Trendy w tesco

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 12:11
czy ktoś ma jakieś doświadczenia z wizyty w tym salonie? Jaka jest jakość
usługi oraz ceny?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: salon Trendy w tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 20:55
      Polecam fryzjerkę Martę, która tam pracuje. Ceny przystępne, warte
      usługi.
      • Gość: Ewela Re: salon Trendy w tesco IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.09.09, 22:56
        gorąco polecam, po wyjsciu od nich byłam zachwycona. bardzo miła obsługa, jakośc też bardzo dobra.ceny sa promocyjne do końca tego miesiąca.
        • Gość: OLKA Re: salon Trendy w tesco IP: *.152.144.127.dsl.dynamic.eranet.pl 09.09.09, 23:49
          ceny wysokie,nawet jak na promocyjne a co do jakości to bez
          rewelacji,fryzjerka z osiedlowego saloniku ostrzygłaby mnie tak samo
          tyle,że za pół ceny.ja już nie skorzystam.
          • Gość: Ewelina Re: salon Trendy w tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.09, 09:31
            Uważam że w Wałbrzychu brakowało takiego salonu jak TRENDY. Jakość usług jst
            bardzo wysoka. Dziewczyny zrobiły mi piękny kolor a strzyżenie rewelacja! W
            dodatku spędziłam czas w bardzo miłej atmosferze, przy dobrej kawie i muzyce.
            Polecam wszystkim!!
            • Gość: Iza Re: salon Trendy w tesco IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.09, 10:38
              A ja polecam wszystkim pana Ernesta. Robi świetny masaż głowy i super obcina włosy.
    • Gość: x Re: salon Trendy w tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.10.09, 15:21
      A ceny? Co znaczy, że niewysokie? To pojęcie względne. Czy jest
      jakaś stała stawka za np. strzyżenie?
      • Gość: dodo Re: salon Trendy w tesco IP: *.chello.pl 13.10.09, 17:48
        byłam, zapłaciłam 35 zł po cenie promocyjnej za strzyżenie z
        modelowaniem, podobno teraz już nie ma promocji i taka usługa
        kosztuje 70 zł,
        • Gość: x Re: salon Trendy w tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.10.09, 18:07
          A czy doradzą coś? Dobiorą jakąś fajną fryzurkę? Niestety sama nie
          mam pomysłu, potrzebuję fryzjera, który doradzi mi coś, podpowie, w
          jakiej fryzurze będzie mi do twarzy...
          • Gość: Baśka Re: salon Trendy w tesco IP: 213.108.85.* 14.10.09, 09:25
            Za krótkie włosy zapłaciłam 45 zł, dostałam kartę stałego klienta i już zawsze
            mam rabat. Ja też nie miałam pomysłu, myślałam że z moich włosów już się nic
            nowego nie da wymyślić a wyglądam zupełnie inaczej i świetnie się czuję.Jestem
            bardzo zadowolona.
            Ps. Polecam panią Monikę.
          • Gość: d Re: salon Trendy w tesco IP: 213.108.85.* 14.10.09, 17:42
            doradzają. Pod tym względem jest ok.
      • Gość: kjjh Re: salon Trendy w tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 03:02
        ceny sa orientacyjnie wypisane na szybie, i juz za samo to dzieki im, bo czesto
        jest tak, że wchodząc do salonu mozesz sie tylko domyslac bo nigdzie nie ma
        cennika. Z tego co widziałam na szybie to strzyżenie meskie od 35 złotych, a
        damskie od 50 złotych wzwyż. Sa tam tez wyszczególnione ceny za farbowanie, ale
        nie pamietam.
        • Gość: fff Re: salon Trendy w tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 18:15
          Strzyżenie męskie w Auchan 23zł. Ta sama właścicielka co w Tesco.
    • Gość: Mała Re: salon Trendy w tesco IP: 213.108.85.* 14.10.09, 11:47
      Ja już trzy razy byłam u Karoliny i za każdym razem mam inną super fryzurkę :-)
      Za tydzień umówiłam się na zmianę koloru, już się nie mogę doczekać! Ceny wcale
      nie są bardzo wysokie za farbowanie wychodzi mniej niż w innych dobrych salonach.
    • Gość: kaha Re: salon Trendy w tesco IP: *.chello.pl 16.10.09, 23:08
      mam pytanko. jak wygląda sprawa terminów? dużo wcześniej trzeba się
      umawiać? czy jest szansa, że z "marszu" załapię się na strzyżenie?
      • Gość: Misia Re: salon Trendy w tesco IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.09, 09:28
        Ja też polecam Karolinę:)Super..juz dawno nie wyszłam od fryzjera tak zadowolona.
    • Gość: aska Re: salon Trendy w tesco IP: 94.254.228.* 30.10.09, 17:49
      zgadzam się z izą:)wczesniej mieszkalam we wroclawiu i gdzie ja nie byłam u
      fryzjera wiedzą tylko najstarsi indianie (w szczawnie tez już przerobiłam i na
      podzamczu, i jeszcze kilku poznańskich fryzjerów). moje włosy bardzo szybko
      rosną, muszą być dobrze ścięte żeby się układały, w dodatku ja zawsze czepiam
      się szczegółów, no i kwestia trafienia w gust. odkąd się u niego ścinam jak
      nawet mi dużo odrosną to naprawdę fajnie się układają, za każdym razem trochę mi
      tą fryzurę zmieni, dokładnie trafi w mój gust - zresztą widziałam jak inne osoby
      ściął i też mi się podobało. jak narazie nie mam ochoty sprawdzać czy ktoś może
      ściąć mnie lepiej. koszt jak na wałbrzych jest duży ok 45-60 zł ale we wrocławiu
      chodziłam do droższych (i tańszych też) fryzjerów i nigdy nie byłam tak
      zadowolona, a już napewno nie po 3 razie u tej samej osoby. zawsze zwracałam
      uwagę na fryzurę, temat mam przerobiony więc
      mogłabym tu jeszcze wyciągać jakieś drobiazgi - ale najlepiej sprawdź na sobie.
      a w skrócie - rewelka :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka