wolfgang87 21.06.04, 16:32 [Treść wątku] -- [Sygnaturka] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolfgang87 Re: [Nowy wątek] 21.06.04, 16:32 Zgadzma sięz przedmówcą, cóz za niesamowity tok myślenia :| Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: [Nowy wątek] 21.06.04, 16:33 sam wstawiłem, sam odpowiedziałem cudo brawo za inwencję Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [Nowy wątek] 21.06.04, 16:34 Czyli się nei zgadzasz...A wydawało się że myśl taka oczywista :[] Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: [Nowy wątek] 21.06.04, 16:36 ale cos kiedyś ktos pisał że ja się z Tobą nigdy nie zgodzę albo Ty ze mną bez różnicy potwierdzam tylko schemat :) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [Nowy wątek] 21.06.04, 16:37 Niesmaowite ! Nawet kiedy post nie ma treści to nawet i wtedy nie możemy dojśc do porozumienia, zaiste niesamowite :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [Nowy wątek] 21.06.04, 16:44 ano ano... Przyczyny nie ma , bo treść była "Standardowa" a tu prosze od razu kalumnie wytaczamy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 6800 21.06.04, 16:49 A nie wiem...Nie ja i nie ty...Pewnie Kamila nas podjudza Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: 6800 21.06.04, 16:51 bo Kamila to pweno z greckiego znaczy mąciwoda Kama nie obrazaj sie plisssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: 6800 21.06.04, 16:52 :)))) Nie - na pewno się nie obrazi....hyhyhyhy Co ty...przeciez to bylo takie mile Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: 6800 21.06.04, 17:05 no i widzisz ze to ino tylko sztuczne ognie byly :) A i oliwa byla z Tesco... Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: 6800 21.06.04, 17:04 nie, Kamila to znaczy cos innego, zaraz wam napisze co:> /ze strony ardia zet bo tyko to mi przyszlo do glowy,a kto woli na stronei poczytac to prosze: shangri-la.radiozet.wp.pl/imiona.html i wyszukac imie Kamila:>/ Kamila Pochodzenie: łacińskie Znaczenie: żeńska odmiana imienia Kamil (Camillus) Liczba: 3 Znak zodiaku: Lew Planeta: Jowisz Imieniny: 16 Września Kamil i Kamila są przykładem ciekawego zjawiska: tego, jak męska i żeńska postać imienia mogą być niepodobne do siebie, chociaż różnią się tylko jedną literą. W numerologii dzieje się tak, że kiedy do imienia Kamil dodamy "a", wtedy do jego liczby, dwójki, musimy dodać liczbę litery "a", czyli jedynkę. Tak więc liczba imienia Kamila wynosi trzy. Zgadza to się w zupełności z obserwacjami, że Kamile są rzutkimi indywidualistkami, pełnymi energii i głębokiej, biologicznej woli życia. Zawsze mają własne zdanie. Potrafią sprawić, że cały otaczający je świat obraca się wokół ich własnej osoby (w przeciwieństwie do Kamilów, którzy zwykle wolą trzymać się na uboczu). Kamila (podobnie jak Kamil) ma dużo osobistego uroku, jest lubiana i umie oczarować towarzystwo, a przy tym (w przeciwieństwie do swego męskiego odpowiednika) znakomicie potrafi wykorzystać te atuty do osiągnięcia sukcesu i zrobienia osobistej kariery. To imię jest zapowiedzią, że dziewczynka dobrze poradzi sobie w życiu. Kamila najlepiej sprawdzi się jako dumny Lew, ale również jako pewny siebie Strzelec, nieco "narwany" Baran, naładowany psychicznymi mocami Skorpion, twardy Koziorożec, błyskotliwe Bliźnięta czy indywidualistka ze znaku Wodnika. Najmniej chyba to imię jest odpowiednie dla Panny. heh, badz co badz, jak czytam o swoim imieniu to patrze jasnym spojrzeniem na nadchodzace egzaminy:> ale to nie trwa dlugo, bo jak juz wszyscy wiedza nie ejstem optymistka:P Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: [Nowy wątek] 21.06.04, 16:39 __________________________________________ C.N.D. hihi:P Odpowiedz Link Zgłoś