Dodaj do ulubionych

ŁKS Łomża

IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 14:17
Ostatnio LKS wygrał ze Sparta w Szepietowie 10:0. Kiedys LKS miał klasę i
kibicow, a teraz... Czwarta liga, to niestety prawie dno. ALe jest szansa w
przyszlym sezonie awansować wyzej. Ostatnio w gore idzie Jagiellonia, moze
pojdziemy ich sladem? Jak myslicie, czy LKS sie podniesie, czy na zawsze
pozostanie marnym klubikiem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: ŁKS Łomża IP: 24.112.164.* 16.06.01, 07:11
      Gość portalu: marcel napisał(a):

> Ostatnio LKS wygrał ze Sparta w Szepietowie 10:0. Kiedys LKS miał klasę i
      > kibicow, a teraz... Czwarta liga, to niestety prawie dno. ALe jest szansa w
      > przyszlym sezonie awansować wyzej. Ostatnio w gore idzie Jagiellonia, moze
      > pojdziemy ich sladem? Jak myslicie, czy LKS sie podniesie, czy na zawsze
      > pozostanie marnym klubikiem?
      Najlepsza pozycje jaka osiagnal LKS Lomza,w mojej pamieci to walka o ll lige ze
      Starem Starachowice.Moge sie jednak mylic.W obecnej chwili liczy sie chyba
      bardziej kasa niz umiejetnosci zawodnikow.A czy jest w Lomzy jakis bogaty sponsor?
      • Gość: narew Re: ŁKS Łomża IP: 161.233.47.* 05.07.01, 22:17
        A ja moge jeszcze dodac ze pamietam te czasy kiedy to nasz LKS bil Mazura, Warmie i nawet Jagellonie. Ba,
        nawet wydaje mie sie ze pamietam (jakby przez mgle) kiedy to juniorzy LKS-u omal nie zdobyli mistrzostwa Polski,
        przegrywajac w finale z Gwardia Warszawa. To wlasnie byly czasy Andrzeja Szyca, Andrzeja Wnorowskiego,
        ojca i syna Kaczynskich i innych ... i kiedy to LKS mogl byc zasilany narybkiem z miejscowej jednostki wojskowej.
        To byly wlasnie czasy....
    • Gość: bilumia Re: ŁKS Łomża IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 20.06.01, 12:08
      ŁKS niestety nadal będzie słabym klubem. Piłkarze totalnie olewają wszystkie
      mecze, nie zależy im na niczym , a już na pewno nie na tym aby coś osiągnąć.
      Brakujer sponsorów, kto bowiem będzie sponsorował taką miernotę(Browar
      sponsoruje mnin. Stomil)Kiedyś byłam na kazdym meczu, a terza podobnie jak
      piłkarzom nie zalezy mi. Chciałabym jednak, aby ŁKS awansował chociaz do III
      ligi, aczkolwiek uważam,że w najbliższym czsie jest to mało realne.
      • Gość: Ja Re: ŁKS Łomża IP: *.ym1.on.wave.home.com 21.06.01, 14:09
        Gość portalu: bilumia napisał(a):

> ŁKS niestety nadal będzie słabym klubem. Piłkarze totalnie olewają wszystkie
        > mecze, nie zależy im na niczym , a już na pewno nie na tym aby coś osiągnąć.
        > Brakujer sponsorów, kto bowiem będzie sponsorował taką miernotę(Browar
        > sponsoruje mnin. Stomil)Kiedyś byłam na kazdym meczu, a terza podobnie jak
        > piłkarzom nie zalezy mi. Chciałabym jednak, aby ŁKS awansował chociaz do III
        > ligi, aczkolwiek uważam,że w najbliższym czsie jest to mało realne.
        Zauwaz co sie dzieje w wyzszych ligach.Dobrze ze przynajmniej kadra jakos gra i
        mozna sie cieszyc.Jagiellonia ostatnio awansowala,oby nie zmuszali Lomzyniakow do
        jej sponsorowania, jak to bywalo dawniej.
        • Gość: Rob26 Re: ŁKS Łomża IP: *.mst.gov.pl 28.06.01, 11:10
          zastanawiam się, czy nie lepiej połaczyć siły wszystkich sponsorów i stworzyć w
          regione jedną ale silną pierwszoligowa drużynę. Co Wy na to?
          • Gość: Ja Re: ŁKS Łomża IP: *.ym1.on.wave.home.com 28.06.01, 14:53
            Twoj pomysl jest swietny,tylko obawiam sie ze fundusze jakimi dysponuja kluby w
            rejonie Lomzy ,razem wziete ,wystarczana na prowadzenie zespolu no powiedzmy 2-
            ligowego, nie wiecej!
            • Gość: Rob26 Re: ŁKS Łomża IP: *.mst.gov.pl 29.06.01, 13:04
              mówiąc o regionie miałem na myśli nie tylko Łomżę i oklice, ale całe Podlasie
              a tu już troche forsy się znajdzie.
              • Gość: Ja Re: ŁKS Łomża IP: *.ym1.on.wave.home.com 30.06.01, 07:24
                Gość portalu: Rob26 napisał(a):

> mówiąc o regionie miałem na myśli nie tylko Łomżę i oklice, ale całe Podlasie
                > a tu już troche forsy się znajdzie.

A to juz nierealne ,Bialystok nie pozwoli ,oni maja swoja Jagiellonie!!
                • Gość: Rob26 Re: ŁKS Łomża IP: *.mst.gov.pl 02.07.01, 09:22
                  Gość portalu: Ja napisał(a):

>
                  > A to juz nierealne ,Bialystok nie pozwoli ,oni maja swoja Jagiellonie!!
                  To może niech ta Jagiellonia będzie tym klubem.
                  No chyba, że nadal chcemy mieć w regionie same zespoły 3 i 4 ligowe
                  • Gość: JA Re: ŁKS Łomża IP: *.ym1.on.wave.home.com 02.07.01, 21:39
                    Gdy Jagiellonia byla w extraklasie,to rowniez z Lomzy byly wycieczki na jej
                    mecze.Teraz awansowala do ll ligi ,ciekawe co pokaze?
                    • Gość: Rob26 Re: ŁKS Łomża IP: *.mst.gov.pl 03.07.01, 08:29
                      Gość portalu: JA napisał(a):

> Gdy Jagiellonia byla w extraklasie,to rowniez z Lomzy byly wycieczki na jej
                      > mecze.Teraz awansowala do ll ligi ,ciekawe co pokaze?

Wiem wiem :-)
                      pamiętam te czasy
                      35 tysięcy widzów na trybunach, ogromny doping, dziesiątki autokarów z różnych
                      części regionu od Giżycka po Siemiatycze, od HYajnówki po Kolno.
                      No i przychodzenie na mecz o kilka godzin przed rozpoczęciem, żeby zając dobre
                      miejsce.
                      Liczę na to, że sytuacja się powtórzy... będzie ciężko, bardzo ciężko. Na pewno
                      nie w tym sezonie. Ale postępy są, pytanie tylko, czy uda się wykorzystać szansę?
                      Pożyjemy zobaczymy

pozdrawiam

• wromario Re: ŁKS Łomża 23.01.02, 17:11
                1
              • wromario Re: ŁKS Łomża 23.01.02, 17:11
                a
    • Gość: mati ŁKS Łomża IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 19:18
      z tego co slyszalem jest szansa na III lige. Trener Lada montuje silna ekipe i
      pewnie w przyszlym sezonei zobaczymy LKS w tej klasie rozgrywek
      • Gość: Ja Re: ŁKS Łomża IP: *.ym1.on.wave.home.com 05.08.01, 03:35
        Gość portalu: mati napisał(a):

> z tego co slyszalem jest szansa na III lige. Trener Lada montuje silna ekipe i
        > pewnie w przyszlym sezonei zobaczymy LKS w tej klasie rozgrywek

Oby!!-to juz by byla pewna atrakcja nad Narwia!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka