frezja85 04.09.12, 23:37 Witam, proszę o opinię rodziców, którzy leczą swoje dzieci z problemami rozwojowymi u dr Kozłowskiego na Augustowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulamisiula Re: dr Kozłowski 07.09.12, 22:37 Leczęmoje dzieci u dr Kozłowskiego.Mamy problem z AZS oraz infekcjami.mogę wypowiedzieć się jedynie na temat sposobu leczenia tych chorób. Odpowiedz Link Zgłoś
frezja85 Re: dr Kozłowski 09.09.12, 09:07 Jakie środki najbardziej pomagają Wam na skórę? U nas skóra w kiepskim stanie :( Odpowiedz Link Zgłoś
ulamisiula Re: dr Kozłowski 09.09.12, 09:31 Za każdym razem mamy inne,ale najważniejsze, że działają.Dla każdego dziecka daje też inne, wiem bo moja sąsiadka z 2 swoich synów chodzi do niego oraz jej siostra z 3 swoich maluchów. U nas po 1 wizycie skóra u synka wyglądała jak "nówka" po 4 dniach stosowania leków. Odpowiedz Link Zgłoś
frezja85 Re: dr Kozłowski 10.09.12, 09:34 Wow, jakie to leki? U nas niestety nie pomagaja Odpowiedz Link Zgłoś
ulamisiula Re: dr Kozłowski 10.09.12, 09:36 tak jak pisałam, na każdej wizycie dostaje inne. Odpowiedz Link Zgłoś
frezja85 Re: dr Kozłowski 10.09.12, 11:59 My dostalismy Brandgel - nie pomoglo ani troche, Mezereum pomagalo przez pewien czas, potem juz nie. Ale u nas skora to temat drugorzedny. Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: dr Kozłowski 10.09.12, 20:22 Leczę obu synów u Kozłowskiego - młodszego od urodzenia, starszego od 4-ego miesiąca życia. Właśnie mija 7 lat. Jest jedna zasada - trzeba brać to co Kozłowski karze (nie stosować mięty, antybiotykówi leków przeciwgorączkowych) i trzymać dietę. Leczymy u niego wszystko od infekcji, zapalenia płuc, alergii po robaki, choroby zakaźne, zapalenia uszu. Odpowiedz Link Zgłoś
ulamisiula Re: dr Kozłowski 10.09.12, 20:55 Shiva ma rację, należy brać leki zalecane przez niego i razem nie stosować standardowych leków. Odpowiedz Link Zgłoś