Dodaj do ulubionych

dobra pizza w Białymstoku

29.12.12, 20:06
witam
po rocznej przerwie wpadłem na parę dni. Szukam miejsca gdzie można zamowić dobra pizzę. Dobrą w sensie nie dużą i tanią tylko smaczną. Czyli cienkie ciasto, dobrze wypieczone, dobry ser i mało dodatków.
Coś odwrotnego do biesiadowa i dagrasso
jest szansa?
Obserwuj wątek
    • wwredny Re: dobra pizza w Białymstoku 29.12.12, 20:43
      chetnie poznamy gdzie w Polsce znalazles pizze z twojego opisu
      • trypel Re: dobra pizza w Białymstoku 29.12.12, 21:11
        najblizsza tego typu we Wrocławiu ( z tych co znam).
        Na zyczenie slużę adresem :)
        • Gość: stach.konwa Re: dobra pizza w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.12, 15:10
          Ul. Świętojańska Picobello (tam, gdzie dawniej była knajpa arabska). Cienkie ciasto, z prawdziwego pieca i dodatki w umiarkowanych ilościach.
          • Gość: kkk Re: dobra pizza w Białymstoku IP: 212.33.81.* 02.01.13, 15:23
            A ja polecam pizzę w Los Amigos na wiejskiej, warto spróbować.
          • trypel Re: dobra pizza w Białymstoku 03.01.13, 08:00
            dzięki
            próbowałem sie do niej dobić telefonicznie 30tego. Zero szans. Pod dwoma telefonami. Do bezpośredniej wizyty nastepnym razem.

Za poradą tubylca/sasiada zadzwonilismy do lokalu na Grochowej. Nie polecam. Serpopodobne coś na wierzchu. Dziwne słodkie ciasto. Za dużo na pizzy. Wiec jak dojechała była rozciapana i paskudna.
    • ziomodpocznij1 Re: dobra pizza w Białymstoku 21.01.16, 12:10

Obecnie najbardziej smakuje mi pizza Diabolo z chillipizza.pl/ jest duża, ostra, i drugą za połowęceny można dostać. Kiedyś też była smaczna w Savonie, ale gdy zabrali papryczki z pizzy Pepperoni, to już nie to samo. Pozdrawiam pizzożerców :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka