planespotter 12.01.13, 21:34 Cześć, Czy ktoś z Was wie gdzie można kupić Ostatni koncert (okładka w linku)? Mam tylko wersję kasetową sprzed 20 lat, przydałoby się na cd, ale gdzie szukać???? Dzięki za ewentualne wskazówki. Planespotter Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
planespotter Re: Lutosławski 12.01.13, 21:35 Zapomniałem wkleić link: www.polmic.pl/index.php?option=com_mwzbiory&id=490&view=publikacja&litera=13&Itemid=25&lang=pl > Cześć, > > Czy ktoś z Was wie gdzie można kupić Ostatni koncert (okładka w linku)? > Mam tylko wersję kasetową sprzed 20 lat, przydałoby się na cd, ale gdzie szukać > ???? > > Dzięki za ewentualne wskazówki. > > Planespotter Odpowiedz Link Zgłoś
dobiasz Re: Lutosławski 14.01.13, 10:04 Wiem, że mieli to na CD w fonotece na rynku we Wrocławiu, ale gdzie kupić to nie mam pojęcia. Wszędzie jest tylko płyta z Naxosu pod tym samym tytułem a z zapisem innego koncertu. Proponuję polować na Allegro/Ebayu - można sobie zapisać RSS do wyników wyszukiwania i po jakimś czasie może się trafi. planespotter napisał: > Cześć, > > Czy ktoś z Was wie gdzie można kupić Ostatni koncert (okładka w linku)? > Mam tylko wersję kasetową sprzed 20 lat, przydałoby się na cd, ale gdzie szukać > ???? > > Dzięki za ewentualne wskazówki. > > Planespotter Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: Lutosławski 26.01.13, 17:03 moze tu cos znajdziesz? www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Lutoslawski Odpowiedz Link Zgłoś