orfeusze_sportem_pijani Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 27.03.13, 00:02 Nudy. :={) Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_skowronkach Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 28.03.13, 16:20 maggpie napisała: > :P tak to jest gdy nie ma się pomysłu na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w_skowronkach_lea Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 28.03.13, 16:34 maggi, a gdzie ty się zapodziała ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w_skowronkach_lea Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 28.03.13, 16:41 coś się w czasie nie możemy zgrać, może jutro się uda ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 29.03.13, 23:34 No i gdzie ty?;) Kurcze no. Odpowiedz Link Zgłoś
orfeusz_1 Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 09.04.13, 17:58 Ja jestem zawsze. :=P Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 16.04.13, 23:12 wiosenna skóry zmiana, ostatnia już ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 17.04.13, 15:29 To może i ja sie na coś inszego przemianuje? nieeeee, mowy nie ma, przyzwyczajenie robi swoje :P Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 24.04.13, 15:29 polecam ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 19.04.13, 18:06 a zaburze maggpie'owy watek, co mi tam buzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 23.04.13, 01:05 to ja też już nic nie wiem, kto jest kto ;/ i o co tu chodzi ... hmm, do wróżki pójde lepiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 23.04.13, 14:45 w Łomży była kiedyś wróżka Kasia, podobno genialna może rozjaśni kto, co, z kim, z czym, o kim i o czym, i jak! :) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 24.04.13, 00:35 Nie wiem, nie znam, pierwsze słysze :) Przyjdzie stokrotkowa, to może sie co wyjaśni, przejaśni w temacie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 24.04.13, 15:31 maggpie napisała: > Nie wiem, nie znam, pierwsze słysze :) > Przyjdzie stokrotkowa, to może sie co wyjaśni, przejaśni w temacie;) w tym temacie to nie spodziewaj się ode mnie zbyt wiele, wróż i wróżbitek jakoś specjalnie nie uznaję we światopoglądzie ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 24.04.13, 16:28 pogląd na światopogląd możemy tobie zmienić :) nic na siłę wszystko voltami Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 01.05.13, 20:15 ela0508 napisała: > pogląd na światopogląd możemy tobie zmienić :) > nic na siłę wszystko voltami nasampierw ty ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 18.05.13, 07:10 może i ta prawdziwa panna ela zechce się z nami zaprzyjaźnić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 19.05.13, 19:19 ela_w_stokrotkach napisała: > może i ta prawdziwa panna ela zechce się z nami zaprzyjaźnić ;) A ty nie jesteś prawdziwa? Zgópiałam, nic nie rozumię :( Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 19.05.13, 19:35 jak najbardziej prawdziwa, choć w innym sensie ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 20.05.13, 00:41 W jakim, kurde? :P Jest inny?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 08.05.13, 00:20 no i gdzie ty ??? coś mi pani obiecała! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzykuu Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 09.05.13, 17:28 Zgłaszam ten wątek i inne podobne. Zero treść, śmietnisko kwitnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 18.05.13, 19:40 Siedź cicho, nie tańcuj:P Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 09.05.13, 18:25 ela_w_stokrotkach napisała: > no i gdzie ty ??? > > > coś mi pani obiecała! ;) Cichoooszaaa. Powiedzmy że jestem znajomą jej znajomej lub kuzynką po młodszej siostrze dziadka :P Nie wracajmy do tego;) Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 09.05.13, 23:46 powiedzmy ;) na razie nic nie zakładam, bo się gniewam na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 18.05.13, 19:38 Daj pysia i już nie tańcuj więcej :* Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 19.05.13, 18:13 niech ci będzie... ;) ;* Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: to jest wątek w stylu 'maggpie 19.05.13, 19:35 pyk pyk i siuuup! poszło ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka acha 09.05.13, 18:25 Zrobi sobie waćpanna wizytówke, to ją do znajomych zaprosze;) Ino chyżo :P Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: acha 18.05.13, 19:42 No i git :) A wie kto to Ferdynand Antoni Ossendowski herbu Chytry Lis? :P Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: acha 19.05.13, 19:20 ela_w_stokrotkach napisała: > nie wie... i wiedzieć nie chce ;) To porozmawiajmy od czymś innym. Zaraz. Czekaj ... Jesteś może jeszcze czy se poszłaś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: acha 19.05.13, 19:31 Jakiś temat na czasie. Wiem! Widziałaś jak w dzisiejszym świecie niebezpieczna może być.np. pamięć flash? Za jej pomocą można zainfekować nawet super chronione komputery odcięte od netu. W taki sposób zepsuto pracę irańskich wirówek produkujących uran i tym samym opóźniono produkcję bomby atomowej w tym kraju. Nie wiadomo kto stał za tym atakiem :) Ale wystarczająco rozwiniętych w tej materii jest tylko pięć państw, przy czym najbardziej liczą się Chiny, USA i Rosja :) Przy pomocy podobnych metod można tak podziałać na np. samolotowe komputery i urządzenia wskazujące, że nie dość iż nie wykrywają wirusa, to jeszcze pokażą błędne dane. Straszne ogólnie, nie powinnam o tym nawet myśleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: acha 19.05.13, 19:34 jestem, ale właśnie idę ;) a ty skąd to wszystko wiesz? to jakieś sprawdzone informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: acha 20.05.13, 00:46 Jak najbardziej sprawdzone, jawne, choć mało kto zdaje sobie sprawe z teraźniejszej potęgi internetu, wykorzystywanej do np. prowadzenia cyberwojny czy cyberataków -tu wystarczy spojrzeć w kierunku Estonii sterroryzowanej w ten sposób, swego czasu, przez Rosję. Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: acha 20.05.13, 23:47 ja tam nawet nie wiem czym jest pamięć flash... oświeć mnie i give me more :) ;) też chce tyle wiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: acha 21.05.13, 00:03 To tyle co pendrive i inne tego typu przenośne. Można je zainfekować robakiem-wirusem, który po dostaniu sie do komputera siedzi cicho i rozmnaża czy rozrasta sie do pełnej, dorosłej, jeszcze groźniejszej formy. Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: acha 21.05.13, 00:10 dziękuję bardzo :) a o co chodził z tą Estonią konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
wievviorka Re: acha 21.05.13, 00:12 Konkretnie, to może jutro bo dziś nie mam zbytnio siły, jakiś taki dziwny dzień miałam. Zresztą nie wiem, może lepiej tego wszystkiego nie wiedzieć? Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ela_w_stokrotkach Re: acha 21.05.13, 00:27 lepiej jednak wiedzieć ;) to jutro ;) Odpowiedz Link Zgłoś