omarta 22.07.04, 17:29 www.wirtualnemedia.pl/index1.php?act=4&id_artykulu=14193&id_rubryki=1&id_podrubryki=3 uprzedzam, o gejach w MTV Polska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l0czek Re: link dla Loczka 22.07.04, 17:52 omarta napisała: > <a href="www.wirtualnemedia.pl/index1.php?act=4&id_artykulu=14193&id_rubryki=1&id_podrubryki=3" target="_blank">www.wirtualnemedia.pl/index1.php?act=4&id_artykulu=14193&id_rubryki=1&id_podrubryki=3</a> > > > uprzedzam, o gejach w MTV Polska jedyne co mi się podobało w tym linku to komentarze użytkowników. texty w stylu, że Darek i Majkel i jakiś trzeci X potrafią się razem świetnie bawić jakoś do mnie nie przemawiają. "Na pytanie ile miał lat, kiedy po raz pierwszy się ujawnił, jeden z bohaterów odpowiada : " Byłem wtedy w szkole z internatem, a tam wszyscy byli gejami - jedna wielka orgia w lesie." - totalna prowokacja... zupełnie jakby to było takie normalne, że w internacie są sami geje... "Jedna wielka orgia w lesie" - tak (mam nadzieję) jeszcze nie jest, jednak gdy czytam wypowiedzi co poniektórych użytkowników tego forum, jestem przekonany, że tak niedługo będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: link dla Loczka 23.07.04, 09:34 : " Byłem wtedy w szkole z internatem, a tam wszyscy byli gejami - > jedna wielka orgia w lesie." - totalna prowokacja... zupełnie jakby to było > takie normalne, że w internacie są sami geje... > Loczku wiesz, ze to tylko prowokacja i nie trzeba tego brać na poważnie... Tylko się upewniam Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: link dla Loczka 23.07.04, 10:14 serwisy.gazeta.pl/kultura/1,34169,2189295.html niebezpieczeństwo czai sie wszędzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
l0czek Re: link dla Loczka 26.07.04, 12:05 omarta napisała: > serwisy.gazeta.pl/kultura/1,34169,2189295.html > niebezpieczeństwo czai sie wszędzie!!! Nie oglądałem ani shreka, ani shreka2 (i pewnie nie obejrzę) - dlatego nie wypowiem się nt. ww linka. Odpowiedz Link Zgłoś