Gość: Anonymous IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 19:35 Nikt jakoś sobie nie przypomniał, że mamy dziś ŚWIĘTO OPDRODZENIA, 22 Lipca mianowicie!! No jak to tak - bez fanfar i sztandarów? I do pracy musiałem dziś poleźć! Komuno - wracaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szary odpoczywa Re: ŚWIĘTO ODRODZENIA? IP: 212.122.214.* 22.07.04, 19:40 alex się bawi...od dzieciństwa swietuje szczerze z rodzinką i mu tak zostało.... u niego komuna mentalna do teraz panuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-ny Re: ŚWIĘTO ODRODZENIA? IP: *.phil.east.verizon.net 22.07.04, 19:42 Chcesz sie odrodzic? Jedz na Kube lub do Korei Pln. Przypomne tez, ze propagowanie systemow totalitarnych jest niezgodne z polskim prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonymous Re: ŚWIĘTO ODRODZENIA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 20:02 Szkoda, że kiepsko u Ciebie z poczuciem humoru! A na Kubie za gorąco i nie podają schaboszczków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturro Re: ŚWIĘTO ODRODZENIA? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.07.04, 20:04 W Polsce duzo ludzi jest uczulonych na wszystko co zwiazane jest z czerwonym wiec sie nie dziw na brak poczucia humoru, chyba ze nie pamietasz tych czasow. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryia Re: ŚWIĘTO ODRODZENIA? 22.07.04, 20:05 Gość portalu: Arturro napisał(a): > W Polsce duzo ludzi jest uczulonych na wszystko co zwiazane jest z czerwonym > wiec sie nie dziw na brak poczucia humoru, chyba ze nie pamietasz tych czasow. ale jarek-ny nie jest z Polski - on pracuje u Żyda w Filadelfii. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryia Re: ŚWIĘTO ODRODZENIA? 22.07.04, 20:02 czy katoliban jest systemem totalitarnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonymous Re: ŚWIĘTO ODRODZENIA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 20:08 Uś, pan mnie idziesz mówić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-ny Re: ŚWIĘTO ODRODZENIA? IP: *.phil.east.verizon.net 22.07.04, 20:14 Znowu gnido falszywa przyczepilas sie do mnie? Przeciez wiesz, ze ci co sa na tym forum wiedza, gdzie pracuje. Nie bede powtarzal dla kogos pozbawionego resztek godnosci. Pisalem juz, ze nie chce mi sie z toba dyskutowac, bo jestes cham prosty i zebys mial odrobine honoru, to bys do mnie nie pisal. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryia Re: ŚWIĘTO ODRODZENIA? 22.07.04, 20:21 loguj sie - ja nie bede musial czytac twojego chamowa - prostaczku z jackowa. dlaczego wogole piszesz na tym forum? polaczkowie z twoich okolic nie maja jakiejs katolicko narodowej strony gdzie bedziesz mogl pisac jak ci niedobrze bylo w komunizmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-ny Re: ŚWIĘTO ODRODZENIA? IP: *.phil.east.verizon.net 22.07.04, 20:44 Czy zauwazyles chamie prosty, ze watki, w ktorych bierzesz udzial i tak laduja na oslej lawce lub w hyde parku? Poza tym imbecylu zamiast pacyfikowac watki wez se atlas i sprawdz, gdzie jest Filadelfia, gdzie Nowy Jork, gdzie Jackowo (Chicago). Zwroc uwage na odleglosci. Mowia, ze na nauke nigdy nie jest za pozno. Ty namolna gnido jestes wyjatkiem, potwierdzajacym niniejsza regule. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryia Re: ŚWIĘTO ODRODZENIA? 22.07.04, 20:52 nie potrafisz sie zalogowac? czy umiesz cokolwiek innego oprocz robienia druta murzynom? nie chce czytac o twoich g wartych balaczkach i jak to komunizm sprawil, ze polozyles lache na Polske i teraz jestes wielki zasrany katopatriota za wielka woda. kapujesz to czy nie? faszystkowska wszo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: ŚWIĘTO ODRODZENIA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 20:48 Gość portalu: Anonymous napisał(a): > Nikt jakoś sobie nie przypomniał, że mamy dziś ŚWIĘTO OPDRODZENIA, 22 Lipca > mianowicie!! Jak to nie??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=14358263 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-ny Re: ŚWIĘTO ODRODZENIA? IP: *.phil.east.verizon.net 22.07.04, 21:45 Ty zlodzieju !!! (nickow). Nie stac cie nawet na wlasny nick, tylko podszywasz sie pod oszoloma z radia maryja. Trzeba byc wyjatkowa gnida, zeby sie pod kogos podszywac. Mam to gdzies czy czytasz moje watki czy nie. Chodzi o to, zebys nie pisal nic do mnie ty bez honoru chamie nieuleczalny, bo sie ciebie brzydze. Odpowiedz Link Zgłoś