Dodaj do ulubionych

MPEC pod młotek? Głosowali nawet ci, co nie gło...

27.05.13, 18:48
Prezydent Truskolaski ma rację....Ci co nie poszli również głosowali. Ja nie poszłam ponieważ jestem za sprzedażą MPEC-u. W takim wypadku lepsze było pozostanie w domu. Każdy oddany głos mógł się przyczynić do ważności referendum, którego wynik "pozytywny" niestety, byłby wiążący. Dlatego każdy nieoddany głos jest głosem popierającym działania Prezydenta. Ja i moi znajomi jesteśmy zadowoleni z takiego obrotu sprawy i myślę że tak jak 60tys. mieszkańców dało opozycji bilet do działania przeciwko uchwale, tak pozostałe 220 tys. dało bilet Prezydentowi do finalizowana sprzedaży. Większość decyduje - na szczęście.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: MPEC pod młotek? Głosowali nawet ci, co nie g IP: *.internetia.net.pl 27.05.13, 19:13
      większość będzie szczekać za 3 lata.... a wtedy kij jej w ryj .... ku chwale debili z PO.
    • Gość: szpon Re: MPEC pod młotek? Głosowali nawet ci, co nie g IP: *.euro-net.pl 27.05.13, 21:05
      Nie ma się z czego cieszyć.
      • Gość: z przyszłości Re: MPEC pod młotek? Głosowali nawet ci, co nie g IP: *.play-internet.pl 27.05.13, 21:09
        Ostał im się ino sznur...
    • Gość: mania Re: MPEC pod młotek? Głosowali nawet ci, co nie g IP: *.231.24.236.koba.pl 27.05.13, 22:36
      renja ty nie poszlas bo nie chcialas inni ludzie wogole nie wiedzieli że jest referendum i dlatego nie poszli, wiec nie mierz innych swoja chora miara bedziesz sie cieszyc jak zaplacisz wiecej 200 zl za ogrzewanie i stracisz prace, bo nic nie trwa wiecznie.
    • natt Re: MPEC pod młotek? Głosowali nawet ci, co nie g 27.05.13, 23:03
      renja napisała:

. Ja i moi znajomi jesteśmy zadowoleni
      > z takiego obrotu sprawy i myślę że tak jak 60tys. mieszkańców dało opozycji bil
      > et do działania przeciwko uchwale, tak pozostałe 220 tys. dało bilet Prezydento
      > wi do finalizowana sprzedaży. Większość decyduje - na szczęście.

Jeśli większość która nie głosowała jest za sprzedażą, to Tadeusz Truskolaski nie jest prezydentem. Bo większość na niego w ostatnich wyborach nie głosowała. Frekwencja wtedy była tylko 42 procent...
    • Gość: safona Re: MPEC pod młotek? Głosowali nawet ci, co nie g IP: *.tel.tkb.net.pl 27.05.13, 23:14
      DO renji . Jesteś reprezentantką młodzieżówki PO , która połknie każdy przekręt mocodawców lokalnej partii i przyjmie za dobrą monetę nawet sprzedaż majątku publicznego , by kolesiom u żłobu ŻYŁO SIE LEPIEJ? A może należysz do wielkiej rodziny przyszłych" właścicieli " MPEC-u? Trudno bowiem uwierzyć , że w tym mieście mogą żyć aż tacy beznadziejni i *dioci ,ślepo popierający złodziejski proceder cwaniaczka z magistratu , który uzyskane ze sprzedaży środki zapewne wykorzysta na kolejne BANKIETY!!! dla grona głupawych klakierów z PO.
    • totyczyja MPEC pod młotek? 28.05.13, 00:08
      Trzeba było iść i zagłosować za nie sprzedaniem MPEC.
      Nie poszliście, to teraz cicho siedźcie.
      Nie poszli głosować ci, który są za sprzedażą MPEC i nie chcą mieć nic wspólnego z pis.
      Demokracja, i wygrywa ten kto ma większość, a nie ten, kto głośno krzyczy.
      Pis nic nie robi dobrego dla miasta.
      Dość krzykaczy mamy.
    • websterrr MPEC pod młotek? Głosowali nawet ci, co nie gło... 28.05.13, 09:04
      Truskolaski podaj się do dymisji! W ostatnich wyborach samorządowych w Białymstoku głosowało niespełna 42% uprawnionych. Zgodnie z twoją logiką, większość, która została w domu, była przeciw.

W przyszłym roku znów są wybory. Platfusy polecą aż będzie furczeć...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka