rodkiew 04.04.14, 10:45 szukam fotografa z Białegostoku albo bliskich okolic - zlecenie na ślub, proszę o namiary i portfolio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa_rutkowska Re: fotograf 07.04.14, 10:00 skontaktuj się z Tomaszem Hodunem fotograf ślubny Białystok, robi świetne fotki, mogę ci przesłać kilka z naszego ślubu i pleneru. Zależy jednak na kiedy poszukujesz bo może być problem wolnymi z terminami Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejlazarz.pl Re: fotograf 29.04.14, 16:48 Witam, zapraszam do kontaktu pod telefonem 535 353 008 lub mailowo: kontakt@andrzejlazarz.pl Moje portfolio można oglądać na stronie: www.andrzejlazarz.pl Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: fotograf 29.04.14, 19:47 Weź fotografa z Sejn nie wiem jak mu na chrzcie dali chyba Witek ale jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
cinderell Re: fotograf 01.04.15, 23:23 My razem z mężem polecamy Mfotografię. Bardzo dobrze nam się pracowało z Małgosią i jesteśmy zachwyceni zdjęciami jakie odebraliśmy. Pani fotograf jest bardzo dyskretna, dzięki czemu nie odczuliśmy efektu paparazzi na naszym ślubie:D link do strony: mfotografia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omnium Re: fotograf IP: *.euro-net.pl 19.09.21, 18:56 Zapraszam do siebie :) Wykonuję sesje zdjęciowe w plenerze i własnym studiu omnium.agency/ Odpowiedz Link Zgłoś