alex.4 13.09.04, 11:46 wazne jest to kto wejdzie do rady programowej... ale jesli nominowac bedzie szefowa Arsenalu to niezaleznosc tej majwazniejszej instytucji kulturalnej w Bialymstoku zostanie zachowana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Max Re: Arsenał - rada programowa receptą na LPR? IP: *.light.csk.pl 13.09.04, 14:28 Piszę z całą odpowiedzialnością, że "alex4" to WAZELINIARZ. Jeżeli nie zostanie powołana naprawdę NIEZALEŻNA rada programowa galerii to dalej będzie takie same bagno i pojawiała się będzie taka sztuka jak tworzył Ferdek Kiepski w serialu "Świat według Kiepskich". Największą bzdurą jaką przeczytałem było napisanie przez ciebie "najważniejszej instytucji kulturalnej". To zdanie powinno pojawić się w rankingu na największą głupotę 2004 roku. Tylko uczciwa rada programowa uchroni galerię przed ponownym pojawieniem się tam osoby nazwanej przez Koronkiewicza w "Porannym" - " GŁUPOLUS WANDALUS". Podoba mi się ta nazwa. BRAWO PANIE REDAKTORZE!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotoradar Re: Arsenał - Fotoradar IP: *.ld.euro-net.pl 13.09.04, 16:48 Codziennie aktualizowana, obowiązkowa lektura przed wyjazdem do pracy. Od dziś link do strony z informacjami na temat lokalizacji fotoradarów w Polsce znalazł swoje miejsce na stronie www.szukamypolski.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlachcic Re: Arsenał - rada programowa receptą na LPR? IP: *.ld.euro-net.pl 13.09.04, 16:23 W to co się dzieje w ARSENALE doskonale wpisuje sie wicemarszałek Tołwiński. Wywiad ktory udzielil w Porannym przechodzi ludzkie pojęcie. Wyznał, że ma kochankę i że ją zatrudnił w urzędzie, i ze ma 5 dzieci,ale jedno wychowuje kochanka, i on kocha żonę, ale mieszka ze swoja kochanka. Fragment tego wywiadu publikujemy na www.szukamypolski.com (projekt "Wypisz się"). Tak to jest z oderwanym od roli chłopkiem, ktory uwierzył, że nalezy do szlachty. Być może to prawda, ale tej szaraczkowej i to najgorszego autoramentu, bo mój kresowy dziad, za wypowiedzi i styl życia ktory uprawia Tołwiński kazałby go oćwiczyć batem. p.s.Dyskusja na temat wyczynów Marszałka toczy się na stronie www.szukamypolski.com w projekcie WYPISZ SIE Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Arsenał - rada programowa receptą na LPR? 13.09.04, 18:58 Arsenal musi pozostac taki jaki jest. Enklawa niezaleznej sztuki i mysli, okno na swiat dla Bialostoczan.... wolny od zakusow glupich lprowcow... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Arsenał - rada programowa receptą na LPR? 15.09.04, 03:31 OK pozdr... idziesz na moja liste niewidocznych glupku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez Re: Arsenał - rada programowa receptą na LPR? IP: 212.33.83.* 14.09.04, 23:15 a możeby tak LPR wyeliminowałaby ze swoich szeregów chuliganów? - z pewnością w ten sposób zwiększyłaby wiarygodność ! Sądzę że LPR nie ma licencji na rozum i określanie co jest sztuką(oprócz sztuki mięsa). Odpowiedz Link Zgłoś