Dodaj do ulubionych

gdzie rodzic

IP: 84.9.26.* 15.09.04, 11:22
Jestem obecnie w ciazy blizniaczej,co wiaze sie z ryzykiem porodu
przedwczesnego.Mam pytanie ktory z bialostockich szpitali jest najlepiej
przygotowany na przyjecie wczesniakow?Jakie macie ogolne wspomnienia z
porodow w bialostockich szpitalach?Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: beturiel Re: gdzie rodzic IP: 212.33.74.* 15.09.04, 14:13
      ja mialam cesarskie ciecie na Warszawskiej ( Dzidzius sie zle ulozyl ), sam
      pobyt na porodowce a potem zabieg wspominam milo. ale opieka po cieciu byla
      koszmarna, Malutkiego przyniesiono mi dopiero nastepnego dnia wieczorem i to po
      tym jak interweniowala Rodzina widzac ze becze wnieboglosy bojac sie ze cos Mu
      sie stalo. a potem te wedrowki : ja zgieta wpol, z Malenstwem na
      rekach,drepczaca do pokoju pielegniarek zeby Go dokarmily, bo moje mleko Mu nie
      wystarczalo, brrrr !
      ale mam nadzieje ze u Ciebie bedzie wszystko ok , Malenstwa urodza sie w
      terminie.
      a opieke bedziecie mieli az nie bedzie sie chcialo ze szpitala wychodzic :)
      na przyjecie wczesniakow najlepsze warunki maja w DSK, z Warszawskiej je woza
      jak sie cos, tfu, tfu, dzieje.
      • Gość: mamusia Re: gdzie rodzic IP: 195.177.197.* 17.09.04, 08:09
        Są dwa wątki-Białystok-mamuśki lstopadowe i grudniowe, oraz ,przyszłe mamusie z
        Białegostoku,naForum DZIECKO,W OCZEKIWANIU warto przeczytać dużo dowiesz
        się ,bliżniaki nie muszą być wcześniakami tak na marginesie.Zyczę powodzenia.
        • Gość: askal Re: gdzie rodzic IP: *.bulldogdsl.com 28.09.04, 16:01
          Dzieki za te namiary na forum.Wiem,ze blizniaki nie musza urodzic sie zbyt
          wczesnie ale zazwyczaj tak sie jednak zdarza.Niestety juz od kilku tygodni
          przyjmuje leki rozkurczowe i moj lekarz mowi obym dotrzymala do 36 tygodnia.
          Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka