04.11.15, 22:03
Wniosek Rady Gminy złożony do ministerstwa administracji by do nazwy Gródek dopisać człon Prymaki. Gdzie sie nie obrócisz układ Naszego batiuszki.

W grudniu wychodzi nowa plyta Prymakow. Piosenki na jedno kopyto: hej hej hej hop hop hop juuuuuu. Dajcie spokój z tym zespołem przecież to jest poprostu kiepskie.
Obserwuj wątek
    • janerwus Re: Prymaki 05.11.15, 17:34
      No tak. Masz niestert
    • janerwus Re: Prymaki 05.11.15, 17:55
      Oj coś poszło nie tak - sory. No ale kontynuując : masz niestety rację z tymi prymakami. Mi osobiscie strasznie się to przejadło a wręcz mnie mdli gdy słyszę w kółko to samo. Są jednak stare i młode, których te hopa hopa ruczki ruczki wciąż podrywa do hppa hopa. Nie rozumiem ich tak jak nie rozumiem tych, którzy szarpią się przy disco lolo a przy bardziej zaawansowanej rytmicznie muzyce głupią i wrastają w ziemię (parkiet ) - takie czasy. Tak teraz w Haradku nadszedł a raczej powrócił czas prymaka i pirdo*nia po białorusku na każdej dennej imprezie. Wiem że nie jestem osamotniony w tej opinii , wiem również, że jestem raczej mniejszością i to jest STRASZNE!!!
      Ps. Moze by tak przenieść to forum ( cytaty ) do nieciekawych Haradzkich Nawin wtedy szczery głos Gródka pozna "nietechniczna" część społeczności .
    • czytelnik_noel Re: Prymaki 08.11.15, 19:26
      Mam wrażenie, że w gminie nic się nie dzieje, pozorowane działanie. Nuda i nadęcie zaściankowej władzy.
      • janerwus Re: Prymaki 09.11.15, 16:45
        Mieszkańcy Haradka i akalicy nie chcieli nowosci i zmian manifestując to w wyborach samorządowych. Została stara władza a wiadomo jest wszem i wobec że staremu nie ochota próbować nowego i się siedzi w uwitych gniazdkach tak aby przesiedzieć spokojnie i robić tylko to co wypróbowane. A że już mdli od tej karuzeli co w kółko zapirnicza to cóż niech mdli młodych bo stare prywykli no i najważniejsze ze prymaki wiernuliś a z nimi jurka bielarus .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka