Dodaj do ulubionych

przeprosiny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 09:25
chciałem wszsytkich przeprosić za działalność piecyka gazowego. Pan ten
pisuje pod kilkoma nickami, a jego specjalnością jest podszywanie się pod
inne postacie. Jeśli lubicie Wenus 69 (ma ośmieszać Wenus 99 i alexa.4),
Dziewkę ormonda (tu piecyk pije do ormonda) i kilka innych dziwnych nicków to
wszystko jest robota tego ćwoka.
Piecyk gazowy który spędza niewiadomo ile czasu na forum potrafi rozmawiać
sam ze sobą. co świadczy o jego chorobie.
To smutny jegomość.
Przepraszam za piecyka. Jego chamstwo, ciężki mało śmieszny dowcip, brak
inwencji trwale i niekorzystnie działają na jakość forum. Jest ona tak niska,
bo piecyk gazowy postanowił dostosować ją do swoich niewielkich mozliwości.
Gruby miś po bardzo małym rozumku
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:30
      chciałem oswiadczyć że teraz ja piecyk gazowy przestanę używać nicków:
      - wenus69
      - przepiękny arkadiusz
      - pozdr
      - dziewka ormonda
      - i kilku nicków które podszywały sie pod alexa.
      Przepraszam wszystkie osoby pod które się podszywałem.
      Obiecuje także nie rozmawiać sam ze soba na forum.
      • piecyk.gazowy Re: przeprosiny 25.09.04, 17:31
        Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> Obiecuje także nie rozmawiać sam ze soba na forum.

A co teraz robisz, idioto?! :-DDD
        • Gość: piecyk gazowy Re: przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:33
          Przecież to zachowanie w stylu piecyka. Jestem tylko soba. Co nie?
          • piecyk.gazowy Re: przeprosiny 25.09.04, 17:34

> Przecież to zachowanie w stylu piecyka. Jestem tylko soba. Co nie?

ROTFL! :-DDD
            • Gość: piecyk gazowy Re: przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:36
              piecyk w końcu jest inteligentniejszy niż inni gdy podszywa sie pod inne osoby.
              czyż nie jest tak? Ale jest kupa zabawy gdy pisze pod nickiem wenus.69. Czy nie
              jest to super.
              • piecyk.gazowy Re: przeprosiny 25.09.04, 17:37

> piecyk w końcu jest inteligentniejszy niż inni gdy podszywa sie pod inne
                osoby.
                >
                > czyż nie jest tak? Ale jest kupa zabawy gdy pisze pod nickiem wenus.69. Czy
                nie
                >
                > jest to super.

Zmień lekarza.
                • Gość: piecyk gazowy Re: przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:40
                  A dziewka ormonda? tez jest fajna zabawa. Co nie? W końcu piecyk pokazuje, że
                  przechytrzy innych
                  • piecyk.gazowy Re: przeprosiny 25.09.04, 17:41

> A dziewka ormonda? tez jest fajna zabawa. Co nie? W końcu piecyk pokazuje, że
                    > przechytrzy innych

ROTFL. Co, podoba Ci się dziewka ormonda? To ją weź!
                    • Gość: piecyk gazowy Re: przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:43
                      nie chce dziewki ormonda. Ani wenus 69. Ani innych twoich sztuczek na forum.
                      Lecz się chory człowieku
                      • piecyk.gazowy Re: przeprosiny 25.09.04, 17:44

> nie chce dziewki ormonda. Ani wenus 69. Ani innych twoich sztuczek na forum.
                        > Lecz się chory człowieku

To Ty jesteś chory, skoro uważasz że jestem Dziewką Ormonda i Venus69.
                        BUACHACHACHACHACHACHACHACHA!!!!!!!!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))
                        • Gość: piecyk gazowy Re: przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:45
                          jesteś wenus 69. I uzywasz jeszcze kilku innych nicków. najczęsciej są to nicki
                          które mają ośmieszać inne osoby
                          • piecyk.gazowy Re: przeprosiny 25.09.04, 17:46
                            Zapomniałeś jeszcze dodać, że Balcerowicz musi odejść!
                            • Gość: piecyk gazowy Re: przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:47
                              to nie jest tekst piecyka.
                              • piecyk.gazowy Re: przeprosiny 25.09.04, 17:49
                                Fakt, to Alex.4 jest tanim populistą, nieudolnie kreującym się na inteligenta...
                                • Gość: piecyk gazowy Re: przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:51
                                  Nie odwracaj kota ogonem. Rozmawiamy o podszywaniu sie pod nicki innych. Dla
                                  mnie istotne jest istnienie mendy, która podszywa się pod inne osoby. I tą
                                  mendą jest piecyk gazowy
                                  • piecyk.gazowy Re: przeprosiny 25.09.04, 17:52

> Nie odwracaj kota ogonem. Rozmawiamy o podszywaniu sie pod nicki innych. Dla
                                    > mnie istotne jest istnienie mendy, która podszywa się pod inne osoby. I tą
                                    > mendą jest piecyk gazowy

Przecież Ty jesteś Piecyk!!! Piecyk Ty mendo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-DDD
                                    • Gość: piecyk gazowy Re: przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:54
                                      no właśnie. Piecyk gazowy to menda:)
                                      • piecyk.gazowy Re: przeprosiny 25.09.04, 17:55

> no właśnie. Piecyk gazowy to menda:)

:-DDD
                                        • Gość: piecyk gazowy Re: przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:57
                                          jak przestaniesz uzywać nicków osmieszajacych innych. to nie bedziesz pewnie
                                          miał watpliwości że nikt takze nie podszywa sie pod piecyka gazowego
                                          • piecyk.gazowy Re: przeprosiny 25.09.04, 17:58
                                            Zmień lekarza. Już Ci mówiłem...
                                            • Gość: piecyk gazowy Re: przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:59
                                              ja nie muszę
                                              • piecyk.gazowy Re: przeprosiny 25.09.04, 18:01
                                                Tak Ci się tylko wydaje.

Muszę przyznać, że świetnie się teraz bawię! :-DDD
                                                • Gość: piecyk gazowy Re: przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 18:02
                                                  chcesz się tak bawić dalej:)
                                                  • piecyk.gazowy Re: przeprosiny 25.09.04, 18:03
                                                    Już mi się trochę nudzi, te i te Twoje urojenia...
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 18:05
                                                    wybór nalezy do ciwebie. Albo znikną nicki, które służą ci do osmieszania
                                                    ludzi.... albo nie. Wybór nalezy do ciebie. reszta jest milczeniem
                                                  • piecyk.gazowy Re: przeprosiny 25.09.04, 18:08

> wybór nalezy do ciwebie. Albo znikną nicki, które służą ci do osmieszania
                                                    > ludzi.... albo nie. Wybór nalezy do ciebie. reszta jest milczeniem

Ale się przestraszyłem!!! BUACHACHACHACHACHACHACHACHACHACHACHACHACHACHACHA!!!!!
                                                    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

1. A co ja mam wspólnego z tamtymi nickami! LECZ SIĘ CZŁOWIEKU!!!

2. A pisz sobie pod jakim chcesz, co mnie to obchodzi. Jak Ci się podoba mój,
                                                    to pisz! Nie będę Ci go żałował! :-DDD
          • piecyk.gazowy PS 25.09.04, 17:36

> Przecież to zachowanie w stylu piecyka. Jestem tylko soba. Co nie?

No i bardzo miło, że się przyznałeś. :-)
            • Gość: piecyk gazowy Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:39
              czyli piecykiem gazowym. Czyż to nie jest prawda?
              • piecyk.gazowy Re: PS 25.09.04, 17:40

> czyli piecykiem gazowym. Czyż to nie jest prawda?

Prawda, prawda. A teraz weź tabletki idź spać. :-)))
    • ojciec.gimnazjalisty gimnazjalista przypominam o klasowkach! 25.09.04, 19:40
      A ty synku do lekcji.
      • dziewka.ormonda do nauki gówniarzu!!!!!! 01.10.04, 02:23
        • alex.4 Re: do nauki gówniarzu!!!!!! 01.10.04, 14:59
          ?????????????
          O co tutaj chodzi?????????????????????????????
          • Gość: piecyk gazowy Re: do nauki gówniarzu!!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.10.04, 14:59
            Zobacz:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=16111022&v=2&s=0
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=16101277&v=2&s=0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka