Dodaj do ulubionych

Rozsypał się następny pisowski hejt

25.07.25, 14:47
I co pisowskie trolle? Rozsypał się następny wasz hejt skierowany na konkretną osobę. Teraz pisiory dołączcie się do tych przeprosin!

Była żona przeprasza: oko.press/wygrana-sedziego-zurka-zostal-przeproszony-za-alimenciarza-i-wyrodnego-meza

„Informuję, że w swojej skardze do Krajowej Rady Sądownictwa z dnia 20 lutego 2017 roku na mojego byłego męża, sędziego i rzecznika Krajowej Rady Sądownictwa Waldemara Żurka zawarłam następujące nieprawdziwe informacje, iż:

- nie płacił alimentów na rzecz córek, - nie wyraził zgody na zabieg operacyjny córki, - ponosi winę za rozkład pożycia małżeńskiego, - wykorzystał swoją funkcję w postępowaniach rodzinnych z moim udziałem,

oraz informuję, iż bezprawnie dołączyłam szereg prywatnych dokumentów z zawartymi tam danymi wrażliwymi, czym naruszyłam dobra osobiste mojego byłego męża Waldemara Żurka, a w szczególności jego dobre imię, godność osobistą, prawo do ochrony życia prywatnego i intymnego.

Powyższą skargę wraz z załącznikami wysłałam także Wiceministrowi Sprawiedliwości Patrykowi Jakiemu, Posłowi Prawa i Sprawiedliwości Michałowi Wójcikowi oraz Redaktorowi Naczelnemu Gazety Polskiej Tomaszowi Sakiewiczowi.

W związku z powyższym przepraszam Waldemara Żurka, który we właściwy sposób alimentował swoje córki, nigdy nie sprzeciwiał się niezbędnym zabiegom medycznym swoich córek i nie wykorzystał swojej funkcji w sprawach z moim udziałem” - takie oświadczenie ukazało się w "Gazecie Polskiej Codziennie".

Obserwuj wątek
    • j-k myla ci sie adresy ? 25.07.25, 14:50
      to chyba zeznanie bylej zony sie rozsypalo ?
      • don.kulawy Re: myla ci sie adresy ? 25.07.25, 15:02
        Rację Żurkowi przyznał najpierw Sąd Okręgowy w Opolu w grudniu 2019 roku, który nieprawomocnie uznał jego pozew o ochronę dóbr osobistych. Sąd Apelacyjny ten wyrok utrzymał w mocy, oddalając apelację byłej żony.
        • j-k no i xuj 25.07.25, 15:05
          don.kulawy napisał:
          > Rację Żurkowi przyznał najpierw Sąd Okręgowy w Opolu w grudniu 2019 r
          > oku,
          który nieprawomocnie uznał jego pozew o ochronę dóbr osobistych. Sąd A
          > pelacyjny ten wyrok utrzymał w mocy, oddalając apelację byłej żony.

no i xuj - ale co ma wspolnego z tytulem watku ?
          • don.kulawy Re: no i xuj 25.07.25, 15:08
            Hejterów z FK zapytaj.
            • j-k Re: no i xuj 25.07.25, 15:13
              don.kulawy napisał:
              > Hejterów z FK zapytaj.

a to ci PiSowscy roznia sie czyms - od tych Platfusich ?
              • don.kulawy Re: no i xuj 25.07.25, 15:33
                Czytając no-popisa trudno jest znaleźć kogokolwiek podobnego. Nawet negatyw nie umywa się do niego :)
      • no-popis Re: myla ci sie adresy ? 25.07.25, 15:04
        j-k napisał:

> to chyba zeznanie bylej zony sie rozsypalo ?
        Wykończyłby małżonkę. Nie miała wyjścia.
        W każdym razie ta łajza wystąpiła o odszkodowanie za naprawę uzębienia od skarbu państwa bo ze stresów, że był tak hejtowany pościerał sobie zęby.
        Wobec własnej córki, tej dorosłej, wystąpił o 20 000 zł nadpłaconych jego zdaniem alimentów.
        Bez honoru, bez zasad czyli ...u Tuska oczywiście.
        • don.kulawy Re: myla ci sie adresy ? 25.07.25, 15:11
          > Wykończyłby małżonkę. Nie miała wyjścia.

Ten nadal swoje.
          Miała wyjście. Mogło obyć się bez sprawy w sądzie. Wystarczyło pisemnie przeprosić w liście adresowanym do niego.
    • don.kulawy Re: Rozsypał się następny pisowski hejt 26.07.25, 12:32
      Pisowcy sami wyłączą sobie kanały 😅

https://pbs.twimg.com/media/Gww7HwdWcAAPZY1?format=jpg&name=medium
    • mazala2 Re: Rozsypał się następny pisowski hejt 26.07.25, 13:33
      Uprawiasz logikę identycznie jak adam.edu- prawdopodobnie absolwent CH.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka