Gość: gosciu IP: 80.50.28.* 30.09.04, 18:07 Moze ktoś mi wyjaśnić co znaczą na planie zajęć który mam z polibudy skróty typu W-33C, W-63B, WB-42A, Z-13, WA-223 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kama Re: Politechnika plan zajęć IP: *.osiedle.net.pl 30.09.04, 19:18 Hej! Tez jak pierwszy raz szlam na Politechnike to mialam taki sam problem hehehe:)Te oznaczenia to numery sal.W-33C to sala wykladowa w budynku informatycznym,W-63B to sala wykladowa na wydziale Budownictwa i Inzynieri Srodowiska, Z-13 to laborki na ulicy Zamenhofa, a reszta to salki ćwiczeniowe, spytaj sie to Ci powiedza gdzie one sie znajduja.Wiem ze to troche skaplikowane na poczatku ale szybko sie przyzwyczaisz. Powodzenia !! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Politechnika plan zajęć IP: 80.50.28.* 30.09.04, 20:57 heh to ja juz nawet chyba mam teorie jak to działa W to Wiejska Z to Zamenhofa:P Jak jest WB to budynek B na wiejskiej jak WA to budynek A, a jak WC to kibelek:P A jeśli chodzi o sale wykładowe to tu nie ma zasady bo jak koleżanka mówi że W-33C jest na infie a W-65B na budownictwie i inzynierii to ja nie widze składu:P Dobrze myśle? Czy ktoś jeszcze coś doda dla rozjaśnienia sytuacji?:P Odpowiedz Link Zgłoś