Gość: Oka IP: *.17.79.204.lifespan.org 17.04.02, 23:58 CHA! CHA! CHA! CHA! CHA! CHA! CHA! CHA1 CHA! CHA! CHA! CHA1 CHA! CHA! CHA! CHA! CHA! CHA! CHA! CHA! CHA! CHA! CHA1 CHA! CHA!......................itd. Oka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: canemuto co chcemy juz mamy... IP: *.icpnet.pl 18.04.02, 01:02 raczej buuuuuuuuuuuuuuuuuu;))) uprzedzajac pytanie "czego nasi grajkowie szukaja w finalach ms?" podaje odpowiedz - LEPSZYCH KLUBOW:))) ot i cala tajemnica. a do tego sam awans do finalow wystarczy. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: co chcemy juz mamy... 18.04.02, 08:42 Oka czy to bylo <ostatnie stadium rozpaczy>?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ces Re: co chcemy juz mamy... IP: *.stok.bial.pl 18.04.02, 08:59 Czesc Wiem co powiem , nie znacie się - trener wie co robi. Dwa ostatnie mecze to przykrywka , zeby nikt nie rozpoznał naszej gry . Mamy rozpocząć rozgrywki grupowe jako drużyna, która sie w ogole nie liczy. Bo z takiej pozycji gra nam sie naprawde dobrze, wiecej - czujemy sie w niej komfortowo. Jesli ktoś nie wierzy to przekona w maju w ostatnim meczu towarzyskim . Bedzie tam remis , nic więcej. Nie martwcie się , z grupy wyjdziemy na bank. Uzdr. Ces Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: co chcemy juz mamy... 18.04.02, 09:16 Nareszcie jakiś optymistyczny osąd. Pewnie, że dużo gorzej byłoby żeby wszystkie mecze towarzyski przed mistrzostawami nasi wygrali. Wtedy nie dość, że nasi podeszliby rozluźnieni (przecież na nas nie ma mocnych!) to inne drużyn byłyby zmotywowane na maxa. Engel to stary lis, który wie co robi a nasi jeszcze pokażą klasę ! Głowa do góry! :) Odpowiedz Link Zgłoś
vigor Re: co chcemy juz mamy... 18.04.02, 10:30 Pięknie pięknie tylko żeby przypadkiem ta zasłona dymna nie weszła im w krew.Mam nadzieję że na mistrzostwach będą grali na serio i przestaną oszukiwać biednych kibiców .Tych co byli na meczu w Bydgoszczy powinni uprzedzić że będzie kabaret,albo zwrócić im za bilety.A ten biedny Jurek Dudek wcale niezna się na żartach bronił całkiem serio !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: co chcemy juz mamy... 18.04.02, 11:07 > Pięknie pięknie tylko żeby przypadkiem ta zasłona dymna nie weszła im w > krew.Mam nadzieję że na mistrzostwach będą grali na serio i przestaną oszukiwać > biednych kibiców .Tych co byli na meczu w Bydgoszczy powinni uprzedzić że > będzie kabaret,albo zwrócić im za bilety.A ten biedny Jurek Dudek wcale niezna > się na żartach bronił całkiem serio !!! Jurek symulował dobrą grę żeby szpiedzy się nie pokapowali; a kibice przebaczą jak zdobedziemy mistrzostwo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
vigor Re: co chcemy juz mamy... 18.04.02, 14:35 Dla mnie wystarczy jak wyjdziemy z grupy.Oczywiście jeśli inni tak jak Jurek też będą potrafili symulować dobrą grę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: co chcemy juz mamy... IP: *.17.79.204.lifespan.org 19.04.02, 00:50 Nie, ja naprawde jak najbardziej szczerze ubawilam sie czytajac relacje z meczu. Ale zebys zobaczyla jaki struty chodzi po domu moj maz! Oka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: co chcemy juz mamy... IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 08:17 Jak jest nikt nie wie(oprocz Engela). Moze i Polacy symuluja zla gre, by na MŚ wszystkich zaskoczyc. jest to mozliwe choc to troszeczke naciagane. Nasi moga byc tesh w slabej formie. Ten wariant bylby troche gorszy. Ale od czego sa mecze towarzyskie, jak nie od jej szlifowania. Na dodatek, lepiej zeby byli teraz bez formy, niz mieli by jej nie miec za miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś