Dodaj do ulubionych

Internetowe Bialostockie Radio

IP: *.ld.euro-net.pl 07.10.04, 12:30
siemka chcialbym was prosic byscie wypowiadali sie co myslicie o tym by
powstalo internetowe radio Bialystok lub internetowe radio eska (odgalezienie
od prawdziwego ) jesli ktos jest webmasterem mu ma server pod radio i
chcialby wspolnymi silami stworzyc BIALOSTOCKA internetowa rozglosnie radiowa
to prosze o maila : kondor282@wp.pl .MOWCIE co myslicie o tym pomysle z gory
dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: ptys Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: 5.3.1R* / *.bezeqint.net 07.10.04, 12:42
      jest fajne
      • Gość: cie choroba Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.westln01.mi.comcast.net 07.10.04, 13:01
        no git!
        • Gość: MoRrIs Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 07.10.04, 13:31
          ciesze sie ze juz 2 osobom sie podoba ten pomysl
    • Gość: . Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: 217.97.203.* 07.10.04, 14:09
      hm.... a niby co mialbys w ofercie?.... ramowka? Jesli sama muzka to troche za malo. Powielac
      to co juz jest? Kolejne Bzdetki RMFy Eski....?
      Pod koniec roku ma ruczyc kolejna stacja na 101FM jak sadze nic tam nie bedzie oprocz
      muzyki,....
      • Gość: MoRrIs Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 07.10.04, 14:28
        hej to ma byc stacja internetowa nie nadajaca na falach eterowych .i posiadalo
        by wiele ciekawych rzeczy tylko do tego potrzeba troche czasu i checi a napewno
        sie uda
        • Gość: . Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: 217.97.203.* 07.10.04, 14:57
          zrobic szafe grajaca z plikami mp3 tez umiem, 24h/dobe.... u mnie starczylo by na 90 dni nic nie
          powtarzajac, radio .... wiadomo powtarza sie srednio co 3 godziny (te same piosenki - czytaj
          PLUJLISTA
          radio to cos wiecej...
          • Gość: MoRrIs Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 07.10.04, 15:01
            przeciez tu ma byc zespol osob chetnych do grania. i nie koniecznie muza bedzie
            sie powtarzac bo niekazdy ma taki sam zbior muyczny
          • bogo2 Re: Internetowe Bialostockie Radio 07.10.04, 16:24
            Gość portalu: . napisał(a):

> zrobic szafe grajaca z plikami mp3 tez umiem, 24h/dobe.... u mnie starczylo
            by
            > na 90 dni nic nie
            > powtarzajac, radio .... wiadomo powtarza sie srednio co 3 godziny (te same
            pios
            > enki - czytaj
            > PLUJLISTA
            > radio to cos wiecej...

To znaczy co ?
            Przyjaciel, kochanek, powiernik ?
            Nauczyciel, moralista, ksiadz?
            Szafa grajaca ? A moze sposob na kase ?
            Do wyboru , do koloru !

Zamiast wybrzydzac ,powiedz, co Tobie sie marzy ?
      • bogo2 Re: Internetowe Bialostockie Radio 07.10.04, 16:29
        Gość portalu: . napisał(a):

> hm.... a niby co mialbys w ofercie?.... ramowka? Jesli sama muzka to troche
        > za malo. Powielac to co juz jest? Kolejne Bzdetki RMFy Eski....?
        > Pod koniec roku ma ruczyc kolejna stacja na 101FM jak sadze nic tam nie
        > bedzie oprocz muzyki,....

A co w tym zlego ?
        Zalezy jak muzyka, jakie klimaty ?
        I dlaczego od razu zakladasz, ze to ma byc "kalka" istniejacych juz stacji.
        • competer1 Re: Internetowe Bialostockie Radio 07.10.04, 17:56
          przeciez mamy Akaderę, R.Białystok :P i jeszcze cos tam.
          • Gość: MoRrIs Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 07.10.04, 20:09
            oczywiscie mamy akadere,jard eske,plus itp. ale wieszosci z nich nieda sie
            sluchac poza bialymstokiem bo sygnal nie do ciera natommiast Bialostockie radio
            internetowe nadawalo by na cala polske. I by mogla byc kazda muzyka do wyboru
            do koloru wszystko zalezy od sluchaczy .przeciez mozna zrobic sonde czego chca
            najchetniej sluchac.wiele miaste a nawei miasteczek ma takie radia internetowe
            promujace miasto nawet Elk to czemu my nie mozemy miec ? nie badzmy gorsi.
            pozdrawiam
            • competer1 Re: Internetowe Bialostockie Radio 07.10.04, 21:11
              Gość portalu: MoRrIs napisał(a):

> oczywiscie mamy akadere,jard eske,plus itp. ale wieszosci z nich nieda sie
              > sluchac poza bialymstokiem bo sygnal nie do ciera ...

Powyższe stacje da się słuchać właśnie w internecie...
              • Gość: MoRrIs Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 07.10.04, 22:19
                powiedzmy ze graja .ale nie graja mlodziezowej muzyki taka jak by chciali 16-25
                letni sluchacze.wiekszosc pewnie woli hip hop lub techno a tego w akaderze czy
                plusie sie nie uslyszy a jesli juz to zadko
                • competer1 Re: Internetowe Bialostockie Radio 07.10.04, 23:11
                  od razu trzeba było sie określić z tą muzą, to bym Ci tu nie wywijał.Byłem
                  pewien, ze zwykłe radio Jard chcesz powielić ;)
                  • Gość: MoRrIs Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 08.10.04, 08:04
                    hehe spoko niemam zamiaru robic jardu .
                    • Gość: MoRrIs Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 08.10.04, 19:31
                      ma to byc radio mlodziezowe a nie imprezka u babci na poczkach
                      • Gość: . Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 09.10.04, 08:57
                        no to masz już Jard 2
                        • Gość: MoRrIs Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 09.10.04, 10:54
                          w jardzie to graja dzieci takie jak Daniel D. nie bede mowil pelnego nazwisko a
                          zreszta oni puszczaja to sama muzyke co i jard normalny praktycznie brak jakich
                          kolwiek konkursow i swiezosci.a ja chcem zrobic cos nowego
                          • Gość: Andi Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.csk.pl / *.csk.pl 09.10.04, 11:15
                            Najpierw zajrzyj do słownika i nie rób tylu błędów. Jeśli Twoje radio będzie
                            reprezentowało poziom taki jaki Ty, to ja dziękuję.
                            • Gość: MoRrIs Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 09.10.04, 12:58
                              to powiedz to do wszystkich osob korzystajacych z forum . nikt tak jak ty nie
                              stawia ą,ę itp . wiec pisz do wszystkich a nie tylko do mnie nara
                              • Gość: MoRrIs Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 09.10.04, 21:04
                                a przy okazji piszcie jak chcialbyscie by to radio sie nazywalo. z gory dziekuje
                                • Gość: fan Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 21:20
                                  radio niegramatyczne lub nieortograficzne. No wiesz, takie bez ą, ę, ś, ć itp.
                                  • Gość: MoRrIs Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 10.10.04, 11:46
                                    porostu bez ą , ę ,ć , ó , ł ,ż,ź szybciej sie pisze i każdy o tym wie. gdybym
                                    chciał to bym pisał z polskimi znakami.
                                    • competer1 Re: Internetowe Bialostockie Radio 10.10.04, 15:48
                                      Gość portalu: MoRrIs napisał(a):

> porostu bez ą , ę ,ć , ó , ł ,ż,ź szybciej sie pisze i każdy o tym wie.
                                      gdybym
                                      >
                                      > chciał to bym pisał z polskimi znakami.

Pisząc "porostu", chciałeś zapewne napisać po prostu. I zapewne oddzielnie. :)
                                      • Gość: MoRrIs Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 10.10.04, 15:56
                                        a tak poza tym chcialbym powiedziec ze mam dysortografie wiec nie lapcie mnie
                                        za slowka. i piszcie jak nazwalibyscie radio. pozdrawiam
                                        • competer1 Re: Internetowe Bialostockie Radio 10.10.04, 16:25
                                          Posłuchaj. Nie bierz tego zbytnio do siebie, ale osoba, która chce prowadzić
                                          media, nieważne czy jest to radio, jakaś gazeta, czy biuletyn gospodyń
                                          wiejskich, powinna odznaczać się podstawowymi walorami w postaci nienagannego
                                          wysławiania się, ortografii i gramatyki. Nikt Ci nie pomoże jeśli wprost
                                          będziesz mówił, że jesteś dyslektykiem lub dysortografą. Za chwilę powiesz, że
                                          w dzieciństwie upadłeś na głowę, gdy ktoś Ci wytknie inne błędy. Staraj się
                                          bardziej i na pewno coś z tego wyjdzie. Chyba, że ma to być Białoruskie
                                          Przygraniczne Radio Młodzieżowe. Wtedy wszystko co powyższe proszę wyciąć.
                                          • Gość: MoRrIS Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 11.10.04, 19:36
                                            przeciez nie koniecznie ja musze prowadzic strone tym moze zajac sie kto
                                            inny :D:d
                                            • competer1 Re: Internetowe Bialostockie Radio 11.10.04, 19:44
                                              Ale jeśli szukasz pomysłów na forum i od tego chcesz zacząć swój sukces to nie
                                              wróżę powodzenia. Życzę jednak jak najlepiej :)
                                              • Gość: MoRrIs Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 11.10.04, 22:42
                                                hehe niedziekuje .chcialem sprawdzic co ludzie mysla o tym pomysle i czy wogle
                                                warto o tym myslec
                                                • Gość: MoRrIs Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 12.10.04, 18:10
                                                  aha i prosze piszcie jaka nazwe moglo by miec radio z gory dziekuje
    • inks Re: Internetowe Bialostockie Radio 13.10.04, 00:27
      Nazwa? Białe radio, Netowy Białystok, Stok FM, (może bez sensu, bo gdzie tu
      Frequency Modulation skoro radio sieciowe?), Białostocka Wuwuwa, Białystok 3-wu,
      jakby się nie nazywało już teraz deklaruję wkład własny w postaci Dżingla
      charakterystycznego i muzycznego oraz Powieści Grafomańskiej w odcinkach, która
      JUŻ kiedyś tu na forum była, czyli TransBiałegostoku ciąg dalszy. Wiem, że to
      nieskromnie, ale..z chęcią bym wspomógł, a nie moge ofiarować czegoś, czego nie
      mam, a tylko to co mam.
    • inks Re: Internetowe Bialostockie Radio 13.10.04, 00:28
      A może po porsotu : IBRA?
      • Gość: MoRrIs Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 13.10.04, 14:11
        masz swietne pomysly kilka znich bardzo mi sie podoba :D pozdro
        • Gość: MoRrIs Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 14.10.04, 12:37
          a wiec inks jesli chcesz pomoc to podloncz sie na gg 5422373 lub wyslij mi
          maila kondor2822wp.pl juz kilka osob sie znalazlo np. webmaster i dj K Tronic
          czy L project .pozdrawiam
          • Gość: REPLIKANT Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 20.10.04, 10:28
            No baaa Morrisku jak będziessz potrzebował pomocy pisz , a co do pomysłu jest
            dobry , trzeba tylko znaleść dobrych prezenterów bo sama muza zamula , a jeśli
            już robić jazde na maxa to jakos trzeba ten Białystok poruszyć ;-) a wiem ze
            masz ku temu wielkie szanse a więc życze powodenia , oczywiscie jestem z tobą
            w racie jakiś problemów napisz ;-)
    • Gość: rytschek Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: 212.160.236.* 14.10.04, 12:56
      fajny pomysł, pomagałem trochę kolegom przy robieniu takiego radia, może
      bym "coś wniósł" i "się nadał"? Gdzie się dowiadowywować ?
      • Gość: MoRrIs Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 14.10.04, 15:02
        zapraszam do mnie na gg 5422373 lub wyslij mi maila co chcialbys wiedziec a
        napewno odpisze kondor282@wp.pl zapraszam wszystkich chetnych
      • inks Re: Internetowe Bialostockie Radio 15.10.04, 00:46
        Gość portalu: rytschek napisał(a):

> fajny pomysł, pomagałem trochę kolegom przy robieniu takiego radia, może
        > bym "coś wniósł" i "się nadał"? Gdzie się dowiadowywować ?

Rytschku drogi,, myślę, że mozna by wesprzeć, wziąć udział i wspomóc. Zgłosiłem
        autorwoi postu parę pomysłów - w tym i takie gdzie to radio można "przytulić".
        Dałoby się radę, wiaodmo jak, wiadomo z kim, chodzi o to, żeby takie radio nie
        skończyło się na formie, którą przybiera(?)- (ła?) wieczorna prezentacja hip
        hopu w radiu Białystok: dwóch dukających i bąkającyh niewyraźnie kolów, którzy -
        to słychać- boją się mikrofonu.Bo przecież mozna zrobić całkiem świetną sprawę,
        istny ewenement w skali całgo kraju. Pozdro!!!
    • Gość: mat Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: 80.55.171.* 14.10.04, 21:27
      Świetny pomysł... jesli będzie to rzeczywiście radio białostockie a nie "z
      Białegostoku"granie mp3 to za mało, samograjów Ci w eterze i necie pod
      dostatkiem
      mysle że przydałoby się radio typowo miejskie bo takiego ciągle w Białymstoku
      nie ma!!
      Masz już konkretny pomysł? Plany? Bo post na forum to o dużo za mało.. nawet
      jak na początek
      • Gość: MoRrIs Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 14.10.04, 22:48
        kilka konkretnych pomyslow jest. np co tygodniowe relacje z bialostockihc
        dyskotek itp. to jeden z wielu pozdrawiam
        • Gość: MoRrIs Re: Internetowe Bialostockie Radio IP: *.ld.euro-net.pl 19.10.04, 17:42
          a i mat ma to byc radio raczej typowo bialostockie bo takich ciagle malo. mam
          nadzieje ze bedzie ono pracowalo z wieloma portalami bialostockimi i zadowoli
          podlaskich sluchaczy szukajacych mocnych wrazen
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka