Gość: ketrab IP: 212.244.27.* 26.04.02, 17:54 ja najchetniej ze wszystkimi dziewczynami po kolei:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4sa Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 26.04.02, 18:10 a i z Baru tez sa fajne i kolacje moglbym z nimi zjesc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ormond Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 27.04.02, 11:20 A to i w Polsce jest ta zaraza...? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 27.04.02, 11:57 Po co na randki z osobami, które wszyscy znają. Wybrał bym się na randkę z którąś z.... np z forum białystok... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 27.04.02, 12:52 No tak, zawsze to mniejsze ryzyko, że zaśniesz przy konwersacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? IP: *.17.79.204.lifespan.org 30.04.02, 23:56 A jesli uda Ci sie umowic z Ania1 to nawet nie ma ryzyka w ogole! Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 07:06 Ludzie, niech mnie ktos oswieci. Jaka sila zmusza was do ogladania tego programu, co wy tam znajdujecie ciekawego. Przyznaje probowalem, ale to jest przerazliwie nudne... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 10:34 Ormond, żadna siła mnie nie zmusza - nie oglądam i już... W Polsce oprócz BB jest w tej chwili szał rozmaitych reality show - wszystkie beznadziejne. Oglądałem w miarę regularnie tylko Agenta. Ten program mi się bardzo podobał... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 11:21 To jest wszedzie. Big Bother zostl ponoc wymyslony w UK i rozszedl sie jak zaraza po calym swiecie. Czytalem gdzies jakas dosyc przekonywujaca analize, ze tutaj chodzi o to, ze widzowie po raz pierwszy maja wplyw na przebieg "show" poprzez glosowanie, kto ma odejsc... byc moze, ale to nie zmienia faktu, ze program jest okropny. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 11:24 Ormond, czy Ty w ogóle sypiasz? Twoje posty pojawiają się tu o wszytkich porach dnia i nocy! Ale cieszę się, że jest dziś jeszcze ktoś na tym forum... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
demo_driver Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 11:32 hehe! to Big Brother jest tez w Polsce? SPAM TV:) w Norwegii Big Brothe mial dobra ogladalnosc tylko pierwszy sezon... teraz jest drugi i nikt sie tym nie emocjonuje. ludzi sa sceptyczni po tym jak sie skapowali ze wszystko jest ukartowane. za wszystko dostaja odpowiednia kase a kontrakty maja tak skonstruowane ze nie moga o tym mowic... proste. w ten sposob mozna wizac do programu bande prostytutek i alfonsow i beda rznac sie w TV za pieniadze reklamodawcow. Macie tez Bar? Tutaj w Norwegii byl tez "Farmen" - Ferma, "Kraakeslottet" - Zamek krukow a teraz leci "Fear Factory"... ten ostatni jest naprawde z gatunku... szkoda gadac... Chleba i igrzysk? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 11:35 demo_driver napisał(a): > hehe! to Big Brother jest tez w Polsce? SPAM TV:) w Norwegii Big Brothe mial > dobra ogladalnosc tylko pierwszy sezon... teraz jest drugi i nikt sie tym nie > emocjonuje. ludzi sa sceptyczni po tym jak sie skapowali ze wszystko jest > ukartowane. za wszystko dostaja odpowiednia kase a kontrakty maja tak > skonstruowane ze nie moga o tym mowic... proste. w ten sposob mozna wizac do > programu bande prostytutek i alfonsow i beda rznac sie w TV za pieniadze > reklamodawcow. Macie tez Bar? Tutaj w Norwegii byl tez "Farmen" - > Ferma, "Kraakeslottet" - Zamek krukow a teraz leci "Fear Factory"... ten > ostatni jest naprawde z gatunku... szkoda gadac... Chleba i igrzysk? Program Bar nadaje telewizja Polsat. Nie wiedziałem, że to też jest licencja - myślałem, że te idiotyzmy wymyślają u nas... Odpowiedz Link Zgłoś
demo_driver Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 11:41 ralston napisał(a): > demo_driver napisał(a): > > > hehe! to Big Brother jest tez w Polsce? SPAM TV:) w Norwegii Big Brothe mi > al > > dobra ogladalnosc tylko pierwszy sezon... teraz jest drugi i nikt sie tym > nie > > emocjonuje. ludzi sa sceptyczni po tym jak sie skapowali ze wszystko jest > > ukartowane. za wszystko dostaja odpowiednia kase a kontrakty maja tak > > skonstruowane ze nie moga o tym mowic... proste. w ten sposob mozna wizac > do > > programu bande prostytutek i alfonsow i beda rznac sie w TV za pieniadze > > reklamodawcow. Macie tez Bar? Tutaj w Norwegii byl tez "Farmen" - > > Ferma, "Kraakeslottet" - Zamek krukow a teraz leci "Fear Factory"... ten > > ostatni jest naprawde z gatunku... szkoda gadac... Chleba i igrzysk? > > Program Bar nadaje telewizja Polsat. Nie wiedziałem, że to też jest licencja - > myślałem, że te idiotyzmy wymyślają u nas... co ty wszystko jest z kupowane z UK. Zobaczysz jak ktos w Polsce kupi "Fear Factory"... dopiero wtedy zobaczysz jak latwo jest nabic kase na takich programach... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 11:42 A co to jest Fear Factory? Nazwa nie powiem - intrygująca... Odpowiedz Link Zgłoś
demo_driver Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 11:50 program polega na tym ze zaprasza sie 2 dziewczyny i dwoch chlopakow (w Polsce bedzie raczej trudniej znalezc kobiety do tego z paru przyczyn...). goscie przechodza kolejne proby ktore maja potwierdzic ze sa twardzielami nie z tej ziemi... do najbardziej znanych motywow nalezy zjedzenie wijacego sie robactwa z talerza w ciagu 3 minut. w przypadku zwrotu... delikwent ktory chce przejsc do nast. rundy musi zjesc robactwo razem ze zwrotem... Simple as that;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 11:52 Demo! Już mi się podoba - dawaj dalej. Jakie jeszcze ciekawe konkurencje się tam pojawiają? Co np. robią panienki? Odpowiedz Link Zgłoś
demo_driver Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 11:56 w Norwegii jest LIKESTILLING- pelne ronouprawnienie. czyli ze dziewczyny robia to samo co faceci. zadnej taryfy ulgowe z powodu plci. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 11:57 No dobra - ale co jeszcze robią? Odpowiedz Link Zgłoś
demo_driver Fear Factory 01.05.02, 12:07 np. maja przebiec po cienutkiej kladce na komin w hucie... komin o promieniu conajmniej 20 metrow... maj jednak zabezpieczenie... sa przypieci karabinkami do helikoptera itd ale krew im sie na pewno gotuje:) inna proba. zamknietego w samochodzie czlowiek spuszczaja do basenu i ma sie stamtad wydostac-oswobodzic z pasow itd. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Fear Factory 01.05.02, 12:10 No to prawdziwe fear factory... Ciekawe kiedy się zdarzy pierwszy poważny wypadek na antenie... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 14:28 To juz jest w Australii, raczaj kicha... ile mozna wymyslec okropnosci, a po paru odcinkach jest po prostu nudne bo wszystko jest latwe do przewidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 14:25 Sypiam: pisze w pracy pomiedzy 7 i 17, a potem w domu do polnocka albo i dluzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toznowja Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? IP: 212.244.27.* 01.05.02, 19:46 a ja tam ogladam Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 23:44 ...no coz, wiekszy wstyd mozna rodzinie zrobic... Odpowiedz Link Zgłoś