Dodaj do ulubionych

Z kim na randke z Big Brothera?????????

IP: 212.244.27.* 26.04.02, 17:54
ja najchetniej ze wszystkimi dziewczynami po kolei:)
Obserwuj wątek
    • 4sa Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 26.04.02, 18:10
      a i z Baru tez sa fajne i kolacje moglbym z nimi zjesc:)
    • Gość: ormond Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 27.04.02, 11:20
      A to i w Polsce jest ta zaraza...?
    • poziomk Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 27.04.02, 11:57
      Po co na randki z osobami, które wszyscy znają.
      Wybrał bym się na randkę z którąś z.... np z forum białystok... :))
      • ralston Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 27.04.02, 12:52
        No tak, zawsze to mniejsze ryzyko, że zaśniesz przy konwersacji...
        • Gość: Oka Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? IP: *.17.79.204.lifespan.org 30.04.02, 23:56
          A jesli uda Ci sie umowic z Ania1 to nawet nie ma ryzyka w ogole!
    • ormond Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 07:06
      Ludzie, niech mnie ktos oswieci. Jaka sila zmusza was do ogladania tego
      programu, co wy tam znajdujecie ciekawego. Przyznaje probowalem, ale to jest
      przerazliwie nudne...
      • ralston Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 10:34
        Ormond, żadna siła mnie nie zmusza - nie oglądam i już...
        W Polsce oprócz BB jest w tej chwili szał rozmaitych reality show - wszystkie
        beznadziejne. Oglądałem w miarę regularnie tylko Agenta. Ten program mi się
        bardzo podobał...
        • ormond Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 11:21
          To jest wszedzie. Big Bother zostl ponoc wymyslony w UK i rozszedl sie jak
          zaraza po calym swiecie. Czytalem gdzies jakas dosyc przekonywujaca analize,
          ze tutaj chodzi o to, ze widzowie po raz pierwszy maja wplyw na przebieg "show"
          poprzez glosowanie, kto ma odejsc... byc moze, ale to nie zmienia faktu, ze
          program jest okropny.
          • ralston Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 11:24
            Ormond,
            czy Ty w ogóle sypiasz? Twoje posty pojawiają się tu o wszytkich porach dnia i
            nocy! Ale cieszę się, że jest dziś jeszcze ktoś na tym forum...
            Pozdrawiam
            • demo_driver Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 11:32
              hehe! to Big Brother jest tez w Polsce? SPAM TV:) w Norwegii Big Brothe mial
              dobra ogladalnosc tylko pierwszy sezon... teraz jest drugi i nikt sie tym nie
              emocjonuje. ludzi sa sceptyczni po tym jak sie skapowali ze wszystko jest
              ukartowane. za wszystko dostaja odpowiednia kase a kontrakty maja tak
              skonstruowane ze nie moga o tym mowic... proste. w ten sposob mozna wizac do
              programu bande prostytutek i alfonsow i beda rznac sie w TV za pieniadze
              reklamodawcow. Macie tez Bar? Tutaj w Norwegii byl tez "Farmen" -
              Ferma, "Kraakeslottet" - Zamek krukow a teraz leci "Fear Factory"... ten
              ostatni jest naprawde z gatunku... szkoda gadac... Chleba i igrzysk?
              • ralston Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 11:35
                demo_driver napisał(a):

> hehe! to Big Brother jest tez w Polsce? SPAM TV:) w Norwegii Big Brothe mial
                > dobra ogladalnosc tylko pierwszy sezon... teraz jest drugi i nikt sie tym nie
                > emocjonuje. ludzi sa sceptyczni po tym jak sie skapowali ze wszystko jest
                > ukartowane. za wszystko dostaja odpowiednia kase a kontrakty maja tak
                > skonstruowane ze nie moga o tym mowic... proste. w ten sposob mozna wizac do
                > programu bande prostytutek i alfonsow i beda rznac sie w TV za pieniadze
                > reklamodawcow. Macie tez Bar? Tutaj w Norwegii byl tez "Farmen" -
                > Ferma, "Kraakeslottet" - Zamek krukow a teraz leci "Fear Factory"... ten
                > ostatni jest naprawde z gatunku... szkoda gadac... Chleba i igrzysk?

Program Bar nadaje telewizja Polsat. Nie wiedziałem, że to też jest licencja -
                myślałem, że te idiotyzmy wymyślają u nas...
                • demo_driver Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 11:41
                  ralston napisał(a):

> demo_driver napisał(a):
                  >
                  > > hehe! to Big Brother jest tez w Polsce? SPAM TV:) w Norwegii Big Brothe mi
                  > al
                  > > dobra ogladalnosc tylko pierwszy sezon... teraz jest drugi i nikt sie tym
                  > nie
                  > > emocjonuje. ludzi sa sceptyczni po tym jak sie skapowali ze wszystko jest
                  > > ukartowane. za wszystko dostaja odpowiednia kase a kontrakty maja tak
                  > > skonstruowane ze nie moga o tym mowic... proste. w ten sposob mozna wizac
                  > do
                  > > programu bande prostytutek i alfonsow i beda rznac sie w TV za pieniadze
                  > > reklamodawcow. Macie tez Bar? Tutaj w Norwegii byl tez "Farmen" -
                  > > Ferma, "Kraakeslottet" - Zamek krukow a teraz leci "Fear Factory"... ten
                  > > ostatni jest naprawde z gatunku... szkoda gadac... Chleba i igrzysk?
                  >
                  > Program Bar nadaje telewizja Polsat. Nie wiedziałem, że to też jest licencja -
                  > myślałem, że te idiotyzmy wymyślają u nas...

co ty wszystko jest z kupowane z UK. Zobaczysz jak ktos w Polsce kupi "Fear
                  Factory"... dopiero wtedy zobaczysz jak latwo jest nabic kase na takich
                  programach...
                  • ralston Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 11:42
                    A co to jest Fear Factory? Nazwa nie powiem - intrygująca...
                    • demo_driver Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 11:50
                      program polega na tym ze zaprasza sie 2 dziewczyny i dwoch chlopakow (w Polsce
                      bedzie raczej trudniej znalezc kobiety do tego z paru przyczyn...). goscie
                      przechodza kolejne proby ktore maja potwierdzic ze sa twardzielami nie z tej
                      ziemi... do najbardziej znanych motywow nalezy zjedzenie wijacego sie robactwa
                      z talerza w ciagu 3 minut. w przypadku zwrotu... delikwent ktory chce przejsc
                      do nast. rundy musi zjesc robactwo razem ze zwrotem... Simple as that;)
                      • ralston Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 11:52
                        Demo!
                        Już mi się podoba - dawaj dalej. Jakie jeszcze ciekawe konkurencje się tam
                        pojawiają? Co np. robią panienki?
                        • demo_driver Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 11:56
                          w Norwegii jest LIKESTILLING- pelne ronouprawnienie. czyli ze dziewczyny robia
                          to samo co faceci. zadnej taryfy ulgowe z powodu plci.
                          • ralston Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 11:57
                            No dobra - ale co jeszcze robią?
                            • demo_driver Fear Factory 01.05.02, 12:07
                              np. maja przebiec po cienutkiej kladce na komin w hucie... komin o promieniu
                              conajmniej 20 metrow... maj jednak zabezpieczenie... sa przypieci karabinkami
                              do helikoptera itd ale krew im sie na pewno gotuje:)
                              inna proba. zamknietego w samochodzie czlowiek spuszczaja do basenu i ma sie
                              stamtad wydostac-oswobodzic z pasow itd.
                              • ralston Re: Fear Factory 01.05.02, 12:10
                                No to prawdziwe fear factory... Ciekawe kiedy się zdarzy pierwszy poważny
                                wypadek na antenie...
                                • demo_driver Re: Fear Factory 01.05.02, 12:12
                                  hehehe:)
                      • ormond Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 14:28
                        To juz jest w Australii, raczaj kicha... ile mozna wymyslec okropnosci, a po
                        paru odcinkach jest po prostu nudne bo wszystko jest latwe do przewidzenia.
            • ormond Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 14:25
              Sypiam:
              pisze w pracy pomiedzy 7 i 17, a potem w domu do polnocka albo i dluzej...
              • Gość: toznowja Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? IP: 212.244.27.* 01.05.02, 19:46
                a ja tam ogladam
                • ormond Re: Z kim na randke z Big Brothera????????? 01.05.02, 23:44
                  ...no coz, wiekszy wstyd mozna rodzinie zrobic...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka