Gość: faja IP: 212.244.27.* 01.05.02, 19:50 kiedys sprobowalem orginalnego kubanskiego cygara, normalnie czuc zapach tych mlodych ud na ktorych kreca je kubaneczki:)miodzio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ormond Re: Jakie fajki lubicie jarac? 01.05.02, 23:42 Z pewnoscia wiesz, ze dzieki wydajnej gospodarce socjalistycznej, Kubanczycy maja przydzial jednej pary majtek na rok i jedenj kostki mydla na miesiac... Zapach tych ud.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Ormond! Jak mogles? IP: *.17.79.204.lifespan.org 02.05.02, 00:23 A fu! Ormond, przez Ciebie zrezygnuje ze zlamania amerykanskiego prawa. A juz myslalam o zakupie nielegalnego kubanskiego cygara! Skutecznie mi obrzydziles! Oka Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Ormond! Jak mogles? 02.05.02, 03:43 Zeby sie czasem nie okazalo ze te "prawdziwe kubanskie cygara" sa produkowane w Maiami...? > A fu! Ormond, przez Ciebie zrezygnuje ze zlamania amerykanskiego prawa. A juz > myslalam o zakupie nielegalnego kubanskiego cygara! Skutecznie mi obrzydziles! > Oka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faja Re: Ormond! Jak mogles? IP: 212.244.27.* 02.05.02, 10:29 a moze wlasnie stad pochodzi ten jedyny w swoim rodzaju smak:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Ormond! Jak mogles? 02.05.02, 10:39 Byc moze, byc moze... ale zaraz przypomina sie stary dowcip o niewidomym, ktory przechodzil przy sklepie rybnym... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona07 Re: Jakie fajki lubicie jarac? 03.05.02, 19:24 Kiedys ogladalam reportaz o produkcji hawanskich cygar i uwierz mi..ci ludzie mlode uda mieli tak ze 40 lat temu.A na dodatek w duzej czesci te uda naleza do mezczyzn :))) Odpowiedz Link Zgłoś