Gość: lebster IP: *.duna.pl / 192.168.3.* 09.05.02, 12:53 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lebster Re: Ludzie! MYJCIE SIE! IP: *.duna.pl / 192.168.3.* 09.05.02, 12:56 przyszlo lato/wiosna, w kazdy razie cieplo sie zrobilo i jak to bywa jak jest cieplo to ludzie sie poca czesciej i gesciej tez. dlatego apeluje zrobmy krucjate wobec brudasow i niemyjow, bo tego nie da sie niczym usprawiedliwic, na pewno nie oszczednoscia. niestety zdaza mi sie jezdzyc autobusem i jest to horror, jak pan/pani podniesie ramie, a nawet nie tylko wtedy. blagam zrobcie cos z tym! TEN CO SIE CZESTO MYJE! pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ludzie! MYJCIE SIE! 09.05.02, 13:02 dlatego zeby podobnych widokow nie odbierac nosem, chodze piechota:) apel popieram, mydlo nie jest drogie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Ludzie! MYJCIE SIE! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 15:00 A wyobrażasz sobie "zapach" niemytego psa? To wyobraź sobie. Jak jest ci trudno to ci pomogę. Uważaj fuuuuuu... a jak tego ci mało to dodam "a". I jak? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Ludzie! MYJCIE SIE! 10.05.02, 10:32 OK a co zrobisz, jak z domu wyjdziesz czysta/y , świerzo po kąpieli, przejdziesz na ten przystanek - gdzie na dworze + 27;32C i zalewa cie pot?... pozdrawiam jeszcze czysty nie śmierdzący poziomK Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ludzie! MYJCIE SIE! 11.05.02, 15:10 poziomk napisał(a): > OK a co zrobisz, jak z domu wyjdziesz czysta/y , świerzo po kąpieli, > przejdziesz na ten przystanek - gdzie na dworze + 27;32C i zalewa cie pot?... > > pozdrawiam jeszcze czysty nie śmierdzący poziomK Na to już chyba tylko antyperspiranty... Albo zmutować się genetycznie, tak, żeby pot nie śmierdział... Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Ludzie! MYJCIE SIE! 11.05.02, 00:38 Najbardziej efektyne jest szare mydlo. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ludzie! MYJCIE SIE! 11.05.02, 15:11 szpiro napisał(a): > Najbardziej efektyne jest szare mydlo. Pod warunkiem, że nie leży stale w szafce, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Ludzie! MYJCIE SIE! 09.05.02, 15:51 Dokladnie tak jak w temacie. I prosze pamietac, wietrzenie nie zastapi myscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Ludzie! MYJCIE SIE! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 16:43 a jak jedziecie autobusem to myjcie się podwójnie! Nie dość, że duszno, bo okna małe, albo bez wykupionego abonamentu na otwieranie, to jeszcze TEN zapach..., a już w ogóle jak ktoś tuż przed wejściem palił papierosy... Ja jadę na uczelnię 30 minut. Litości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Ludzie! MYJCIE SIE! IP: *.17.79.204.lifespan.org 09.05.02, 16:51 To jeszcze sa tacy co sie nie myja? A fu! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ludzie! MYJCIE SIE! 09.05.02, 17:19 " pachnie " na to ze sa!:) ludzie myjcie sie to nie boli!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebster Re: Ludzie! MYJCIE SIE! IP: *.duna.pl / 192.168.3.* 10.05.02, 00:03 myjcie siebie i swoje dzieci rodzicow i sasiadow! i ZEBY tez myjcie! dla brudasow nie ma litosci, bo oni nie maja dla innych litosci! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ludzie! MYJCIE SIE! 10.05.02, 10:33 tak jest, nawet Shrek dbal o higiene! a ludzie co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ludzie! MYJCIE SIE! 11.05.02, 13:55 A mówią, że skorupa do 1 cm grubości, to jeszcze nie brud, a potem to sama odpada - więc właściwie mycie to wyłącznie strata czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ludzie! MYJCIE SIE! 11.05.02, 13:58 A co powiecie na taką grupę, która zamiast mycia nie stosuje wietrzenia, ale poszła dalej w swoim rozwoju kulturalnym i używa dezodorantów? To jest dopiero coś! - jak mawiał poeta. Smród wymieszany z tanim dezodorem. Jak w reklamie " Teraz więcej capi - za tę samą cenę" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Ludzie! MYJCIE SIE! 11.05.02, 15:28 A dziewczyny mogłyby się jeszcze golić. Moim zdaniem jest mało rzeczy bardziej obrzydliwych niż owłosiona żeńska pacha czy nogi. A jak jest ciepło pojawiają się krótkie spódniczki i bluzeczki bez rękawków i to wszystko dokładnie widać - sic! Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Ludzie! MYJCIE SIE! 11.05.02, 15:30 No a w czym ci to owlosienie przeszkadza...? Ponoc te owlosione sa bardziej namietne...? Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Ludzie! MYJCIE SIE! 11.05.02, 15:37 ormond napisał(a): > No a w czym ci to owlosienie przeszkadza...? Ponoc te owlosione sa bardziej > namietne...? Wiesz, co kto lubi. Ale w obecnej kulturze przyjął się raczej brak takiego owłosienia. I akurat moim zdaniem jest to dość mało estetyczne. Zwłaszcza, jeśli jakaś się goli, ale za rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Ludzie! MYJCIE SIE! 11.05.02, 15:50 Zgadza sie w obecnej "kulturze"... obecnie to sobie tez chlopy nogi i piersi gola zeby wygladac jak bogowie z posagow greckich, mnie jednak do golenia tych czesci ciala nikt nie namowi! Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: MYJCIE SIE CZY TEZ NIE-OTO JEST PYTANIE 11.05.02, 15:40 Teraz na fali jest az do przesytu ekologia tak wiec trzeba sie zastanowic co robic. -bo wedlug przyslowia: Czeste mycie skraca zycie,skura sie sciera i czlowiek umiera?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: MYJCIE SIE CZY TEZ NIE-OTO JEST PYTANIE 11.05.02, 15:43 megatom napisał(a): > Teraz na fali jest az do przesytu ekologia tak wiec trzeba sie zastanowic co > robic. > -bo wedlug przyslowia: > Czeste mycie skraca zycie,skura sie sciera i czlowiek umiera?:-))) Że o mydlinach zatruwających środowisko nie wspomnę... Ekologicznie byłoby mycie zgodne z naturą - w zimnej wodzie bez wspomagania chemią... Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: MYJCIE SIE CZY TEZ NIE-OTO JEST PYTANIE 11.05.02, 15:47 Tak wiec Bialka jest zagrozona przez czyscioszkow. To jest takie amerykanskie cimcira-jednemu wezmie a drugiemu da. Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: MYJCIE SIE CZY TEZ NIE-OTO JEST PYTANIE 11.05.02, 15:48 ralston napisał(a): > Że o mydlinach zatruwających środowisko nie wspomnę... Ekologicznie byłoby myci > e > zgodne z naturą - w zimnej wodzie bez wspomagania chemią... Przodkowie się tak myli, a efekty znamy tzn. i tak nie mogli się pozbyć pasożytów. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: MYJCIE SIE CZY TEZ NIE-OTO JEST PYTANIE 11.05.02, 15:51 sluggard napisał(a): > ralston napisał(a): > > > Że o mydlinach zatruwających środowisko nie wspomnę... Ekologicznie byłoby > myci > > e > > zgodne z naturą - w zimnej wodzie bez wspomagania chemią... > > Przodkowie się tak myli, a efekty znamy tzn. i tak nie mogli się pozbyć > pasożytów. Tylko ci, którzy używali za mało dziegciu... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: MYJCIE SIE CZY TEZ NIE-OTO JEST PYTANIE 11.05.02, 15:52 ralston napisał(a): > Tylko ci, którzy używali za mało dziegciu... Albo nie myli się za uszami:) Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: MYJCIE SIE CZY TEZ NIE-OTO JEST PYTANIE 11.05.02, 15:53 sluggard napisał(a): > ralston napisał(a): > > > Że o mydlinach zatruwających środowisko nie wspomnę... Ekologicznie byłoby > myci > > e > > zgodne z naturą - w zimnej wodzie bez wspomagania chemią... > > Przodkowie się tak myli, a efekty znamy tzn. i tak nie mogli się pozbyć > pasożytów. Ludzie i pasozyty przetrwaly do dzisiaj,to ci sila natury. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: MYJCIE SIE CZY TEZ NIE-OTO JEST PYTANIE 11.05.02, 15:55 megatom napisał(a): > > Ludzie i pasozyty przetrwaly do dzisiaj,to ci sila natury. A dzisiaj zgodnie podróżują środkami komunikacji miejskiej w Białymstoku... Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: MYJCIE SIE CZY TEZ NIE-OTO JEST PYTANIE 11.05.02, 15:59 ralston napisał(a): > megatom napisał(a): > > > > > > Ludzie i pasozyty przetrwaly do dzisiaj,to ci sila natury. > > A dzisiaj zgodnie podróżują środkami komunikacji miejskiej w Białymstoku... To ci dopiero jest zycie w symbiozie.Jeden drugiego sie trzyma jak rzep i to jest wlasnie ekologiczne podejscie do zycia.Ludzie tak trzymac a pojednamy sie z przyroda:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: MYJCIE SIE CZY TEZ NIE-OTO JEST PYTANIE 11.05.02, 16:01 megatom napisał(a): > To ci dopiero jest zycie w symbiozie.Jeden drugiego sie trzyma jak rzep i to je > st > wlasnie ekologiczne podejscie do zycia.Ludzie tak trzymac a pojednamy sie z > przyroda:-)))) Nie lubię się jednać z TAKĄ przyrodą - zwłaszcza wbrew swojej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: MYJCIE SIE CZY TEZ NIE-OTO JEST PYTANIE 11.05.02, 16:03 megatom napisał(a): > To ci dopiero jest zycie w symbiozie.Jeden drugiego sie trzyma jak rzep i to je > st > wlasnie ekologiczne podejscie do zycia.Ludzie tak trzymac a pojednamy sie z > przyroda:-)))) No właśnie - mycie jest nieekologiczne nie tylko ze względu na chemię, ale również nato, że niszczy przyrodę - inne organizmy żywe. Rozmaite miłe drobnoustroje... Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: MYJCIE SIE CZY TEZ NIE-OTO JEST PYTANIE 11.05.02, 16:06 ralston napisał(a): > megatom napisał(a): > > > To ci dopiero jest zycie w symbiozie.Jeden drugiego sie trzyma jak rzep i > to je > > st > > wlasnie ekologiczne podejscie do zycia.Ludzie tak trzymac a pojednamy sie > z > > przyroda:-)))) > > No właśnie - mycie jest nieekologiczne nie tylko ze względu na chemię, ale > również nato, że niszczy przyrodę - inne organizmy żywe. Rozmaite miłe > drobnoustroje... Nad takimi malutkimi niewinnymi pcheleczkami zneca sie wielki czlowiek oj oj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Ludzie! MYJCIE SIE! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 16:44 sluggard napisał(a): > A dziewczyny mogłyby się jeszcze golić. Moim zdaniem jest mało rzeczy bardziej > obrzydliwych niż owłosiona żeńska pacha czy nogi. Oczywiście owłosione męskie pachy to szczyt elegancji i piękna... zwłaszcza w koszulce bez rękawów. A jeśli do tego dodać jeszcze włosy w nosie i w uszach to już w ogóle... czysty sex. Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Ludzie! MYJCIE SIE! 11.05.02, 16:47 Gość portalu: saunne napisał(a): > sluggard napisał(a): > > > A dziewczyny mogłyby się jeszcze golić. Moim zdaniem jest mało rzeczy bard > ziej > > obrzydliwych niż owłosiona żeńska pacha czy nogi. > > Oczywiście owłosione męskie pachy to szczyt elegancji i piękna... zwłaszcza w > koszulce bez rękawów. A jeśli do tego dodać jeszcze włosy w nosie i w uszach to > > już w ogóle... czysty sex. Przeciez zuberki juz wylenialy a kazdy wlosek na wage zlota.Wszysko lyse jak pupcia u niemowlaka hi hi hi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Ludzie! MYJCIE SIE! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 16:52 > Przeciez zuberki juz wylenialy a kazdy wlosek na wage zlota.Wszysko lyse jak > pupcia u niemowlaka hi hi hi. Pewnie te, które widziałam dzisiaj w autobusie to jakieś marne resztki - niedobitki... Owłosione biedactwa! A może tak objąć je ochroną? Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Ludzie! MYJCIE SIE! 11.05.02, 16:56 Gość portalu: saunne napisał(a): > > Przeciez zuberki juz wylenialy a kazdy wlosek na wage zlota.Wszysko lyse j > ak > > pupcia u niemowlaka hi hi hi. > > Pewnie te, które widziałam dzisiaj w autobusie to jakieś marne resztki - > niedobitki... Owłosione biedactwa! A może tak objąć je ochroną? Pewnie to turysty z jakies obcej nieogladzonej ziemi :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Ludzie! MYJCIE SIE! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 17:00 > Pewnie to turysty z jakies obcej nieogladzonej ziemi :-)))) wyglądały na swoje... - słynny przaśno - buraczany wyraz twarzy, swojskie "nie-e" i "dla mnie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Ludzie! MYJCIE SIE! 11.05.02, 17:04 Pewnie sie tak maskowali dla zmylenia tlumu. Pewne,ze byli to przebierance.:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Ludzie! MYJCIE SIE! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 21:07 > Pewnie sie tak maskowali dla zmylenia tlumu. > Pewne,ze byli to przebierance.:-)))) tak - włochate... Fuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łach Re: Ludzie! MYJCIE SIE! IP: *.com.pl 12.05.02, 12:30 Qr..a, posłuchałem tej rady, umyłem się wczoraj i moja stara nie poznała mnie na ulicy, na co mnie to było ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Ludzie! MYJCIE SIE! 12.05.02, 12:51 Gość portalu: Łach napisał(a): > Qr..a, posłuchałem tej rady, umyłem się wczoraj i moja stara nie poznała mnie > na ulicy, na co mnie to było ?????????? he,he ciekawe jak długo musiałeś zdrapywać "tapetę" skoro nie poznała Cię nawet żona (białostocki Majkel Dżekson?) Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Ludzie! MYJCIE SIE! 13.05.02, 07:41 Gość portalu: Łach napisał(a): > Qr..a, posłuchałem tej rady, umyłem się wczoraj i moja stara nie poznała mnie > na ulicy, na co mnie to było ?????????? Łachu, nie przejmuj się - może dzięki temu otworzyło się przed Tobą nowe życie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ludzie! MYJCIE SIE! 13.05.02, 10:16 czeste mycie-nowe zycie-bez starych zon?:))) Odpowiedz Link Zgłoś