Gość: luka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 14:46 Macie jakies sposoby na zaliczenie egzaminow w tej cholernej letniej sesji? Przeciez w taki upal nie sposob sie uczyc :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: A sesja tuż tuż 10.05.02, 16:49 to moze na wrzesien przeniesc?:) powinno byc chlodniej, chociaz teraz to nic nie wiadomo z pogoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: A sesja tuż tuż IP: *.csk.pl 10.05.02, 19:57 anka1 napisał(a): > to moze na wrzesien przeniesc?:) powinno byc chlodniej, chociaz teraz to nic > nie wiadomo z pogoda... Ano właśnie... :-) Ja sobie przeniosłam (bo teoretycznie jutro mam już pierwszy egzamin). A co będzie we wrześniu to sie zobaczy... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: A sesja tuż tuż IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 21:10 nic nie mów, mam 5 egzaminów. Cztery roczne i jeden dwuletni. Już teraz nie wiem za co się chwycić, ale tak to jest na prawie Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_portalu Re: A sesja tuż tuż 11.05.02, 21:13 Chwyc sie usmiechu, zawsze pomaga! (chyba, ze egzamin pisemny) Gość portalu: saunne napisał(a): > nic nie mów, mam 5 egzaminów. Cztery roczne i jeden dwuletni. Już teraz nie > wiem za co się chwycić, ale tak to jest na prawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: A sesja tuż tuż IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 21:23 nie pozostaje chyba nic innego jak uśmiech :) Oby pomogło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamG Re: A sesja tuż tuż IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.05.02, 21:56 Ha! Jesli chodzi o pisemny, to tam mozna perzeciez wstawic usmieszki z dwokropkow i nawiasow :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) : ) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) : ) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) : Gość portalu: saunne napisał(a): > nie pozostaje chyba nic innego jak uśmiech :) Oby pomogło! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: A sesja tuż tuż IP: 212.160.140.* 12.05.02, 13:27 Za przypominanie o zbliżającej się sesji powinni karać chłostą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: A sesja tuż tuż 12.05.02, 14:26 dobrze, przynajmniej człowiek czuje jakąś mobilizację... w tym upale :) Tak to już w ogóle byś się nie uczył ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamG Re: A sesja tuż tuż IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.05.02, 14:42 Niech zyje Sw. Dziekanka :) A.G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: A sesja tuż tuż IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 14:55 tez jestes na prawie? ja rowniez :-) ale dopiero na I roku Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: A sesja tuż tuż 18.05.02, 11:39 Gość portalu: luka napisał(a): > tez jestes na prawie? ja rowniez :-) ale dopiero na I roku hej luka! to trzymam kciuki za rzym u dr Niczyporuka i konstytucyjne u dr Kryszenia. Z resztą nie powinno być problemów. Powodzenia! saunne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: A sesja tuż tuż IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 13:10 saunne napisał(a): > to trzymam kciuki za rzym u dr Niczyporuka i konstytucyjne u dr Kryszenia. Z > resztą nie powinno być problemów. > Dzieki... ale rzym bede zdawac nie u dr Niczyporuka, lecz u dr Abramskiego, a konstytucyjnego nie bede na razie wcale zdawac... :-) Jestem na zaocznych. Zabraklo mi trzech marnych punkcikow na wstepnym. I chyba w tym roku bede jeszcze raz probowac ze wstepnym - moze tym razem sie uda? pozdrawiam luka Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: A sesja tuż tuż 12.05.02, 22:57 saunne napisał(a): > dobrze, przynajmniej człowiek czuje jakąś mobilizację... w tym upale :) Tak to > już w ogóle byś się nie uczył ;) To przekaż mi - proszę - choć cząstkę swojej motywacji. Własnej jakoś nie potrafię, mimo że takie słoneczko, obudzić z zimowego letargu;) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: A sesja tuż tuż 18.05.02, 11:36 sluggard - moja motywacja to zdany pierwszy egzamin (na 5), z czego ogromnie się cieszę. A teraz przymierzam się do kolejnego. pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: A sesja tuż tuż 18.05.02, 12:36 Serdeczne gratulacje!!! A z trochę innej beczki: Wiem, że to tradycja itd. ale może lepiej by było, gdyby juwenalia odbywały się powiedzmy w październiku. Tak przed sesją to "ni w pięć ni w dziesięć", przede wszystkim jeśli chodzi o przymusowe dni rektorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: A sesja tuż tuż 18.05.02, 16:12 > Wiem, że to tradycja itd. ale może lepiej by było, gdyby juwenalia odbywały > się powiedzmy w październiku. Tak przed sesją to "ni w pięć ni w dziesięć", > przede wszystkim jeśli chodzi o przymusowe dni rektorskie. Hmmm... nie wiem jak jest na innych wydziałach, może tam jest mniejsze obciążenie nauką. Na I, II i III roku prawa trzeba zaczynać uczyć się do sesji sporo przed nią (no chyba, że ktoś jest wybitnie zdolny lub ma fotograficzną pamięć). Dlatego ten wolny piątek potraktowałam jako dodatkowy wolny dzień na naukę. Prawdę mówiąc nie mam czasu na juwenalia, zwłaszcza, że mam nadzieję zdać kilka egzaminów w zerówkach. Dla mnie też październik (lub jakiś termin po sesji) byłyby lepszy, ale to tylko moje osobiste zdanie. pozdrawiam s. Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: A sesja tuż tuż 19.05.02, 10:44 Na AM czwartkowe zajęcia odrabialiśmy w sobotę o 9.00 - więc to zupełny bezsens - też absolutnie nie było możliwości skorzystania z atrakcji juwenalijnych. Jestem ciekaw, czy inni też poparliby pomysł przeniesienia juwenaliów na np. październik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: A sesja tuż tuż IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 12:04 > Jestem ciekaw, czy inni też poparliby pomysł przeniesienia juwenaliów na np. > październik. myślę, że raczej spotkałaby nas burza krytyki (w końcu to już tradycja, że juwenalia są na wiosnę). Miłej niedzieli, saunne Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: A sesja tuż tuż 19.05.02, 19:15 Moi koledzy, z którymi dzisiaj rozmawiałem, również uważają, że obecny termin juwenaliów jest niezbyt fortunny. Może pojawią się też jakieś inne opinie na forum? PS: Napisz, kiedy masz następny egzamin, to będę trzymał kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś