Gość: UWAGA JOLKOWICZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 20:45 Mam hasło zakumulowanej Jolki grudniowej, moge troche pomóc.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koro Re: JOLKA ZAKUMULOWANA GRUDNIOWA IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.12.04, 20:54 jakaś krzyżówka? ostatnio z moją dziewczyną rozwiązaliśmy krzyżówkę w przekroju. tylko jedno hasło nam się nie zgadza. brzmi ono "MARZANNY", początkowo wpisaliśmy "topienie", ale wychodzi raczej "topielec". z tym że "topielec" jest chyba bez sensu, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWAGA JOLKOWICZE Re: JOLKA ZAKUMULOWANA GRUDNIOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:32 Wiesz, mi chodzi o Jolkę w Dużym Formacie GW, a w Przekroju to nie wiem... Pamiętaj z własnego doświadczenia moge powiedzieć że każde hasło ma jakiś sens i choćby w definicjach nie masz do czego go przyporzadkowac to tak i tak później ci to wyhdzie, bo ci którzy ukłądają te krzyżówkki mają duża wyobraźnię... Przykład: pendant do kiszeniaków - chodziło o koper / Jolka z 13 grudnia/ Odpowiedz Link Zgłoś