lol21ndm 21.12.04, 23:37 Temat moze juz byl, ale nie mam czasu na poszukiwania... Moze ktos doradzi, jak najlepiej walczyc z klaczkami w brzuszku? Dodam, ze kot ma dostep codziennie do trawy i jest wyczesywany, a jednak problem jest... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_i_koty Re: Hairball 22.12.04, 01:29 Bezopet - taka pasta ułatwiająca trawienie bezoarów - to są te zbite kulki sierści, które koty zwracają. Można też podawać karmę odkłaczającą, ale musisz się dowiedzieć, jakie w Twoim kraju ( bo, o ile sie nie mylę, mieszkasz za granicą) są dostępne. Bezopet nie jest produkowany w Polsce, więc chyba poza nią też można go kupić. A najlepiej zapytaj weta. Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Hairball 22.12.04, 01:31 Dzieki serdeczne. Podawalam do tej pory takie kwadratowe "slodycze" kocie z ta pasta, ale widac za malo (zreszta kot nie chce za bardzo tego jesc). Przy okazji zapytam veta, ale to dopiero po Swietach... Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Hairball 23.12.04, 12:10 Mój kot nie ma kłopotów z zalegającymi kulami włosowymi od kiedy zmieniłam mu karmę czyli hoho temu. Karmy ROYAL CANIN Fit albo Indoor sprawdziły się doskonale w przypadku moich kotów. Zero problemów z kulami włosowymi, naprawdę! Odpowiedz Link